ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έρχεται στο Ορλάντο την επόμενη εβδομάδα

Η Disney World μπορεί να είναι απασχολημένη για πολλούς λόγους.

Πλήθη του Μαγικού Βασιλείου

Θα μπορούσε να είναι ένα τρέξιμοΣαββατοκύριακο αγώνα της Disney που προσελκύει πλήθη, ή ίσως είναι διακοπές που φέρνουν τους ανθρώπους σε πολλά μέρη της περιοχής της Κεντρικής Φλόριντα. Αλλά μερικές φορές, η Disney World και το Ορλάντο μπορούν να δουν συμφόρηση για διαφορετικό λόγο – όπως όταν ο πρόεδρος αποφασίζει να επισκεφθεί. Εάν πηγαίνετε στο Disney World ή στο Ορλάντο την επόμενη εβδομάδα, ίσως θέλετε να σημειώσετε τα ημερολόγιά σας επειδή ο Πρόεδρος Μπάιντεν έρχεται στην πόλη!

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έρχεται στο Ορλάντο στις 27 Σεπτεμβρίου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση για το Δημοκρατικό Εθνικό Συνέδριο (DNC), αναφέρει το Fox 35 Orlando.

©Tiffany Blanchette/The Daily Journal μέσω AP (Λήψη μέσω Deadline)

Αυτό είναι του Προέδρου Μπάιντεν πρώτο ταξίδι στην περιοχή της Κεντρικής Φλόριντα από τότε που έγινε πρόεδρος, και τη δεύτερη επίσκεψή του στη Φλόριντα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Προηγουμένως είχε προγραμματιστεί να επισκεφθεί το Ορλάντο τον Ιούλιο, αλλά βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και ακύρωσε την επίσκεψή του.

©AP

Η Πρώτη Κυρία Δρ Τζιλ Μπάιντεν επρόκειτο επίσης να ταξιδέψει στο Ορλάντο τον Ιούλιοαλλά βρέθηκε θετικός στον COVID-19 λίγο μετά την ανάκαμψη του προέδρου.

Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα συμμετάσχει στους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους και άλλους αξιωματούχους για να «επισημάνουμε την επιλογή που έχουν οι ψηφοφόροι ενδιάμεσα μεταξύ της οικοδόμησης μιας οικονομίας που λειτουργεί για τις εργαζόμενες οικογένειες και του σχεδίου των Ρεπουμπλικανών να θέσει το Medicare και την Κοινωνική Ασφάλιση στο τετράγωνο», σύμφωνα με το DNC. Προς το παρόν, δεν έχουν κοινοποιηθεί άλλες πληροφορίες για το συμβάν.

Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει κίνηση για την περιοχή του Ορλάντο, έτσι αν οδηγείτε στο Disney World στις 27 Σεπτεμβρίου, ίσως θελήσετε να αφήσετε λίγο επιπλέον χώρο για κουνήματα όταν πρόκειται για το χρόνο σας! Θα παρακολουθούμε αυτά τα νέα και θα σας ενημερώσουμε εάν μάθουμε τυχόν ενημερώσεις.

Δείτε τους τρομακτικά εύκολους τρόπους για να καταστρέψετε τις διακοπές σας στο Disney World

Αναζητάτε περισσότερες συμβουλές σχεδιασμού της Disney World; Ακολουθούν οι συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το επόμενο ταξίδι σας και μπορείτε να δείτε το απόλυτο πλάνο 1 ημέρας για το Magic Kingdom εδώ. Επιπλέον, θέλετε να μάθετε ότι θα είναι οι πιο δύσκολες κρατήσεις για φαγητό το 2023; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το ταξίδι σας στο Disney World!

Δείτε τον Πρόεδρο Μπάιντεν στο Disney World εδώ


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε προγραμματίσει ένα επερχόμενο ταξίδι της Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment