ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία επαναλειτουργίας της Disneyland της Σαγκάης!

Τα πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο έχουν επηρεαστεί από την πανδημία COVID-19.

©Disney

Πολλά πάρκα έκλεισαν και άνοιξαν ξανά, όπως το Disney World, το Disneyland Resort στην Καλιφόρνια, η Disneyland του Παρισιού, ακόμη και η Disneyland του Χονγκ Κονγκ. Το Shanghai Disney Resort έπρεπε να κλείσει τον Μάρτιο, και έχουμε δει όλο και περισσότερα από το θέρετρο να ξανανοίγει αργά. Πρόσφατα λάβαμε μια ενημέρωση ότι περισσότερα από το θέρετρο θα ανοίξουν ξανά σύντομα — και τώρα, ξέρουμε ακριβώς πότε θα είναι αυτό!

Η Disneyland της Σαγκάης θα ανοίξει ξανά στις 30 Ιουνίου 2022! Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τις 29 Ιουνίου.

©Disney

Κατά τη διάρκεια της αρχικής φάσης επαναλειτουργίας, η διοίκηση θα εφαρμόσει «ενισχυμένα μέτρα υγείας και ασφάλειας» και «θα αναλάβει μια προσεκτική αύξηση των λειτουργιών». Η Disneyland της Σαγκάης θα ενταχθεί Disneytown, Wishing Star Parkκαι Ξενοδοχείο Disneyland της Σαγκάης στην παροχή ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.

©Disney

Το πάρκο θα ξανανοίξει με περιορισμένη ημερήσια χωρητικότητα και ενισχυμένα πρωτόκολλα ασφαλείας, και η πλειονότητα των αξιοθέατων, καταστημάτων και τοποθεσιών εστίασης θα ανοίξουν ξανά με περιορισμένη χωρητικότητα. Ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι εμπειρίες όταν το πάρκο ανοίξει ξανά.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στις 29 Ιουνίου, με περιορισμένο αριθμό διαθέσιμο για αγορά καθημερινά. Κρατήσεις για Τα ετήσια εισιτήρια της Disneyland της Σαγκάης θα είναι επίσης διαθέσιμα από τις 29 Ιουνίου επίσης, και όλοι οι κάτοχοι πρόσβασης υποχρεούνται να κάνουν προχωρημένες κρατήσεις.

©Disney

Τα μέτρα υγείας και ασφάλειας που ισχύουν για όλους τους επισκέπτες περιλαμβάνουν την παροχή α πράσινος κώδικας QR Health Shanghai και ένα αρνητικό τεστ νουκλεϊκού οξέος λήφθηκε μέσα σε ένα παράθυρο 72 ωρών πριν μπείτε στη Σαγκάη Disney. Επιπλέον, οι επισκέπτες πρέπει να παρουσιάσουν ένα πράσινος κώδικας και Κάρτα ταξιδιούκαι συμπληρώστε το Έντυπο Δήλωσης Υγείαςπροτού τους επιτραπεί η είσοδος στο πάρκο. Έλεγχος θερμοκρασίας απαιτείται κατά την είσοδο και όλοι οι επισκέπτες πρέπει να φοράτε μάσκες ανά πάσα στιγμή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εκτός αν τρώει. Κοινωνική αποστασιοποίηση θα απαιτηθεί επίσης.

Δείτε το ΝΕΟ εστιατόριο στη Σαγκάη Disneyland

Αναζητάτε περισσότερα νέα για τα πάρκα της Disney; Τα μενού του EPCOT Food & Wine Festival Booth 2022 μόλις κυκλοφόρησαν — μπορείτε να τα διαβάσετε όλα εδώ! Επιπλέον, μια ΝΕΑ συλλεκτική συλλογή χαρακτήρων θα είναι επίσης στο φετινό φεστιβάλ!

Δείτε τη σύνθεση για τη σειρά συναυλιών Eat to the Beat εδώ!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τα σχέδια των διακοπών σας επηρεάστηκαν από το κλείσιμο του πάρκου; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment