Είναι οι δέσιμο των μαλλιών μια τελετουργία ή σκουπίδια; Ένας πρώην Φανταστής της Disney έχει ΣΚΕΨΕΙΣ

Αν έχετε κάνει ποτέ μια περιστροφή στο Expedition Everest στο Animal Kingdom της Disney, ίσως έχετε παρατηρήσει κάτι περίεργο.

Αποστολή Έβερεστ

Το Expedition Everest είναι το μοναδικό τρενάκι του Animal Kingdom και ξεναγεί τους επισκέπτες στο θρυλικό βουνό των Ιμαλαΐων, αλλά αυτή η περιήγηση διακόπτεται όταν συναντάτε το μυθολογικό Yeti. Ωστόσο, ορισμένοι επισκέπτες έχουν αναπτύξει μια περίεργη παράδοση για τη βόλτα.

Την επόμενη φορά που θα κάνετε μια περιστροφή στο Expedition Everest και θα φτάσετε στην κορυφή του βουνού, κοιτάξτε στα δεξιά σας και πιθανότατα θα εντοπίσετε δεκάδες δέσιμο μαλλιών. Οι καλεσμένοι ξεκίνησαν την παράδοση να ρίχνουν ένα δέσιμο στα μαλλιά στο βουνό όταν καβάλησαν το τρενάκι, και ενώ κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί, πολλοί καλεσμένοι το κάνουν, η παράδοση συνεχίζεται. Ο Joe Rohde, πρώην Imagineer της Disney, σχολίασε πρόσφατα το φαινόμενο του δεσμού στα μαλλιά.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Joe Rohde ήταν ο κύριος σχεδιαστής για το Animal Kingdom και μεγάλο μέρος στη δημιουργία του Expedition Everest. Για την παράδοση του δέματος στα μαλλιά, λέει «Το δέσιμο των μαλλιών στην κορυφή του Έβερεστ είναι παράξενο αλλά και τελετουργικό». Συνεχίζει μιλώντας για το πώς μοιάζει με μια παράδοση που συμμετέχουν ορειβάτες στην κορυφή του πραγματικού βουνού, που είναι να αφήσουν έναν βράχο.

Αποστολή Έβερεστ

Είναι μια ενδιαφέρουσα ματιά στην ανθρώπινη συμπεριφορά γιατί, φυσικά, κάποιος έπρεπε να την ξεκινήσει, αλλά τόσοι άλλοι ακολούθησαν το παράδειγμά τους από τότε. Ο Rohde λέει ότι παρόλο που διαταράσσει την ψευδαίσθηση της διαδρομής, «Δημιουργεί μια πολύ πραγματική διαδραστική τελετή στην πραγματική κορυφή του υψηλότερου σημείου της διαδρομής». Συνεχίζει λέγοντας, ωστόσο, ότι δεν συγχωρεί τη συμπεριφορά γιατί, φυσικά, ένα μέλος του Cast θα πρέπει να ανεβαίνει περιστασιακά σε αυτό το σημείο για να αφαιρέσει τα μαλλιά.

Αν θα βρεθείτε σύντομα στο Animal Kingdom και θέλετε να οδηγήσετε το Expedition Everest, είναι προς το παρόν διαθέσιμο ως επιλογή Genie+. Είναι συνήθως μια αγορά Individual Lightning Lane, αλλά μέχρι τον Αύγουστο, είναι μέρος της κανονικής υπηρεσίας Genie+ που μπορείτε να αποκτήσετε με 15 $.

Θέμα γύρω από την Expedition Everest

Και αν ψάχνετε για άλλα πράγματα να κάνετε στο Animal Kingdom, τα επανασχεδιασμένα Ψάχνοντας τον Νέμο προβολή, Finding Nemo: The Big Blue… And Beyond άνοιξε πρόσφατα, επίσης.

Φροντίστε να συνεχίσετε να διαβάζετε το DFB για όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες της Disney World!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις διαδρομές του Disney World που πρέπει να επισκεφτείτε ΠΡΩΤΑΜην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε ρίξει ποτέ το δέσιμο των μαλλιών σας σε αυτή τη βόλτα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment