Δύο ακόμη προορισμοί προστέθηκαν στη λίστα ταξιδιών «υψηλού κινδύνου» του CDC

Για να διασφαλίσουμε ότι εξοπλίζουμε τους αναγνώστες μας με όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, θα συνεχίσουμε να αναφέρουμε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τα ταξίδια, την ασφάλεια και τον COVID που θα μπορούσαν να επηρεάσουν μια επίσκεψη στο Disney Parks.

Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς στον κόσμο των διεθνών ταξιδιών.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, έχουμε δει ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, νέους κανόνες αεροπορικών εταιρειών, κλείσιμο προορισμών και πολλά άλλα. Πολλοί Αμερικανοί αναζητούν συμβουλές και βέλτιστες ταξιδιωτικές πρακτικές στο CDC κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 και Τώρα, το CDC πρόσθεσε δύο ακόμη προορισμούς στην κατηγορία ταξιδιών «υψηλού κινδύνου».

Σύμφωνα με το CNN Travel, το CDC έχει πλέον προσθέσει τον Jordan και τον Sint Eustatius στην κατηγορία «υψηλού» κινδύνου Επιπέδου 3. Η Ιορδανία είναι ένας δημοφιλής προορισμός στη Μέση Ανατολή και το Sint Eustatius είναι ένα μικρό ολλανδικό νησί της Καραϊβικής.

Προειδοποιητικό σήμα COVID-19

Το CDC παρακολουθεί περίπου 235 τοποθεσίες και επί του παρόντος, περισσότερα από τα μισά από αυτά τα μέρη κατηγοριοποιούνται ως Επίπεδο 3. Η ταξινόμηση ισχύει για «τόπους που είχαν περισσότερα από 100 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους τις τελευταίες 28 ημέρες. Το Επίπεδο 2 και το Επίπεδο 1 θεωρούνται «μέτριου» και «χαμηλού» κινδύνου, αντίστοιχα». Επί του παρόντος, πολλές κορυφαίες τοποθεσίες ταξιδιών ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων σημείων όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βραζιλία, ο Καναδάς, το Μεξικό και άλλα.

Σημάδι μάσκας

Αυτή η λίστα έχει ενημερωθεί πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες, με νέες τοποθεσίες να προστίθενται καθώς αλλάζουν οι αριθμοί κρουσμάτων COVID-19 σε όλο τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε καθώς το CDC αλλάζει τις συστάσεις του.

Ακολουθήστε το DFB για περισσότερα νέα σχετικά με τις ταξιδιωτικές οδηγίες σε όλο τον κόσμο. Έχουμε πολλές συμβουλές για το πώς να πλοηγηθείτε στην περίπλοκη φύση των διεθνών και εγχώριων ταξιδιών αυτές τις μέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Συμβουλές αεροπορικών ταξιδιών που θα αλλάξουν τη ζωή σας — Κάντε κλικ εδώ


ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment