ΔΡΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ: Η εγγραφή τώρα ΑΝΟΙΧΤΗ για το Σαββατοκύριακο του 2023 Disney Princess Half Marathon

Στο σημάδι σας, ορίστε, ΠΑΤΕ! ΠΗΓΑΙΝΩ! ΠΗΓΑΙΝΩ!

Η Princess Minnie στην τελική ευθεία για το Disney Princess 5K

Εάν ελπίζατε να συμμετάσχετε σε ένα τρέξιμοΟ αγώνας της Disney, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε να τρέξετε κατά τη διάρκεια του Wine & Dine Half Marathon Weekend ή να πάτε στους αγώνες Walt Disney World Marathon Weekend. Οι εγγραφές για ορισμένες από αυτές τις διοργανώσεις έχουν ήδη ανοίξει και ορισμένοι αγώνες είναι ήδη γεμάτοι. Αλλά σήμερα, Οι εγγραφές άνοιξαν για άλλο ένα Σαββατοκύριακο αγώνα runDisney.

Οι εγγραφές είναι πλέον ανοιχτές για το Σαββατοκύριακο RunDisney 2023 Princess Half Marathon! Οι εγγραφές άνοιξαν σήμερα, 21 Ιουνίου 2022 στις 10:00 ET.

Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 23-26 Φεβρουαρίου 2023.

©runDisney

Όταν επισκεφθήκαμε το τρέξιμοΟ ιστότοπος της Disney, μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά στις διάφορες διοργανώσεις αγώνων και να επιλέξουμε σε ποιον θα θέλαμε να εγγραφούμε.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ: Διάφορες εκδηλώσεις έχουν πλέον εξαντληθεί — δείτε τις πιο πρόσφατες λεπτομέρειες παρακάτω.

©runDisney

Επιλέγοντας τον αγώνα που θέλαμε, κατευθυνθήκαμε σε α αίθουσα αναμονής με αναμονή…ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ!

©runDisney

Τελικά αυτή η αναμονή έπεσε στα γύρω 46 λεπτά. Αλλά αργότερα ανέβηκε ξανά στο 55 λεπτά. Έτσι…θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ για λίγο. 😂

Ενημέρωση: Η ώρα αργότερα άλλαξε σε 31 λεπτά. Καλώς!

©runDisney

Προειδοποιήστε όμως, τρέξιμοΟι αγώνες της Disney μπορούν να γεμίσουν ΓΡΗΓΟΡΑ. Εάν ελπίζετε να συμμετάσχετε σε ένα από τα γεγονότα για το Σαββατοκύριακο του Disney Princess Half Marathon, φροντίστε να ενεργήσετε γρήγορα, να μπείτε σε μια αίθουσα αναμονής και να φορέσετε το υπομονετικό σας παντελόνι!

Disney Princess Half Marathon Weekend 2022

Εκσυγχρονίζω: Φαίνεται ότι αυτό το σημείο αποδείχθηκε για άλλη μια φορά με αυτό το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο! Μέχρι να περάσουμε από την αίθουσα αναμονής, πολλοί αγώνες είχαν ήδη εξαντληθεί. Μόνο το Disney Princess Half Marathon και το Disney Fairy Tale Challenge ήταν διαθέσιμα μέχρι να τα καταφέρουμε.

©runDisney

Αν ψάχνετε για τα θέματα των αγώνων για το 2023, φροντίστε να δείτε την ανάρτησή μας με όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

©runDisney

Θα προσέχουμε περισσότερα τρέξιμοΝέα της Disney, οπότε μείνετε συντονισμένοι για όλες αυτές τις ενημερώσεις!

Κάντε κλικ εδώ για πλήρεις λεπτομέρειες για τα επόμενα τρέξιμοΑγώνες και εκδηλώσεις της Disney!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα εγγραφείτε σε κάποιον από αυτούς τους αγώνες; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment