ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ τις ημερομηνίες για ένα φθινοπωρινό ταξίδι της Disney World με χαμηλά πλήθη

Ξέρουμε ότι το έχετε ξανακούσει, αλλά αξίζει να το ξαναπείτε: Η Disney World μπορεί να γεμίσει κόσμο!

Πλήθη στο Ζωικό Βασίλειο

Υπάρχουν ορισμένες εποχές του χρόνου που μπορείτε να υπολογίζετε ότι θα έχετε κόσμο: οι διακοπές, το καλοκαίρι, τα εγκαίνια βόλτας και τα σχολικά διαλείμματα είναι όλες οι στιγμές που μπορείτε να υπολογίζετε σε υψηλότερα επίπεδα πλήθους στο Disney World. Αν θέλετε να κατευθυνθείτε στο Disney World σε μια εποχή που δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, ίσως βρήκαμε την ιδανική στιγμή για να πάτε.

Το τέλος Οκτωβρίου είναι συχνά πολυάσχολο χάρη στις Απόκριες και ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι απασχολημένοι χάρη στις χειμερινές διακοπές. Ωστόσο, το γλυκό σημείο μεταξύ του τέλους του Halloween και του πρώτου ραντεβού του Mickey’s Very Merry Christmas Party – βασικά την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου – θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πλήθη που ήρθαν για να γιορτάσουν το Halloween στα πάρκα ή πήγαν στο Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party έχουν φύγει και τα πλήθη των γιορτών δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμα.

Το μη και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Mickey το 2019

Μπορεί ακόμη και να έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικές γιορτινές διακοσμήσεις, καθώς η Disney είναι γνωστό ότι άρχισε να στολίζει για τις γιορτές την επόμενη μέρα του Halloween.

Hollywood Studios Holiday Decorations

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού EPCOT 2022 θα συνεχιστεί ακόμα στο EPCOT, το οποίο προσελκύει κόσμο, αλλά σε εκείνο το σημείο, το φεστιβάλ θα έχει διαρκέσει τέσσερις μήνες, επομένως δεν θα είναι τόσο καυτό εμπόρευμα όσο ήταν, ας πούμε, όταν άνοιξε για πρώτη φορά. Επίσης, δεν θα παλέψετε με τα πλήθη που θα έρθουν στο πάρκο για το EPCOT Festival of the Holidays, το οποίο είναι ένα πιο σύντομο φεστιβάλ EPCOT που ξεκινά την επομένη της ημέρας των Ευχαριστιών φέτος, στις 25 Νοεμβρίου.

Φεστιβάλ Διακοπών EPCOT το 2021

Ρίξτε μια ματιά στους ημερήσιους χρόνους αναμονής από την 1η Νοεμβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου πέρυσι και διαπιστώσαμε ότι οι χρόνοι αναμονής ήταν γενικά χαμηλότεροι. Συγκρίναμε τους χρόνους αναμονής από τον περασμένο Νοέμβριο με αυτό που είδαμε στα πάρκα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Για αναφορά, στις 2 Αυγούστου 2022, το Seven Dwarfs Mine Train ταλαντευόταν μεταξύ 75-90 λεπτών για μεγάλο μέρος της ημέρας και στις 5 Νοεμβρίου 2021, η ίδια διαδρομή ήταν κατά μέσο όρο κάπου μεταξύ 45-65 λεπτών σε ώρες αιχμής, ακόμη και έπεφτε σε τόσο χαμηλά ως 20 λεπτά το βράδυ.

Seven Dwarfs Mine Train

Για μια άλλη σύγκριση, το Avatar Flight of Passage είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές στο Animal Kingdom της Disney και συχνά βλέπει χρόνους αναμονής 100 λεπτών ή περισσότερο. Στις 8 Νοεμβρίου 2021, ο μέσος χρόνος αναμονής στην ουρά για το Avatar Flight of Passage ήταν 35,6 λεπτά, με βάση τα δεδομένα χρόνου αναμονής που συλλέξαμε. Ο μέσος χρόνος αναμονής για το Flight of Passage στις 2 Αυγούστου 2022 ήταν 92,5 λεπτά.

Flight of Passage

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα άλλο παράδειγμα. Την 1η Νοεμβρίου 2021, ο μέσος χρόνος αναμονής για τη δοκιμαστική διαδρομή στο EPCOT ήταν 44,5 λεπτά. Στις 31 Ιουλίου, ο μέσος χρόνος αναμονής για την ίδια διαδρομή ήταν 52 λεπτά. Τον Ιούλιο ήταν οριακά υψηλότερος.

Δοκιμαστικό κομμάτι

Θα κάνουμε ένα τελευταίο παράδειγμα στα Hollywood Studios της Disney. Στις 6 Νοεμβρίου 2022, ο μέσος χρόνος αναμονής για τον Πύργο του Τρόμου ήταν 79,2 λεπτά. Την 1η Αυγούστου 2022, ο μέσος χρόνος αναμονής ήταν 50 λεπτά. Όπως μπορείτε να δείτε από αυτούς τους αριθμούς, οι χαμηλότεροι χρόνοι αναμονής δεν είναι ποτέ εγγυημένοι όταν πηγαίνετε στα πάρκα ορισμένες περιόδους του χρόνου. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, η αναμονή στον Πύργο του Τρόμου θα έπρεπε να ήταν μικρότερη τον περασμένο Νοέμβριο από ό,τι πριν από λίγες μέρες, αλλά δεν ήταν.

Πύργος του Τρόμου

Παρά ορισμένες ανώμαλες καταστάσεις, όπως αυτή με τον Πύργο του Τρόμου, ως επί το πλείστον, οι χρόνοι αναμονής είναι σχετικά χαμηλότεροι εκείνη την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου από ό,τι σε άλλες εποχές του χρόνου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας και να προγραμματίσετε αμέσως διακοπές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν ενδιαφέρεστε για τις γιορτινές προσφορές στο Disney World, όπως το Mickey’s Very Merry Christmas Party ή το EPCOT Festival of the Holidays, δεν θα θέλετε να πάτε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Διακοσμήσεις διακοπών στο Magic Kingdom

Οι διακοσμήσεις μπορεί να είναι ανοιχτές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης, φυσικά, δεν αποτελεί εγγύηση ότι φέτος θα δούμε την ίδια τάση όπως πέρυσι. Τα γιορτινά πάρτι επέστρεψαν φέτος για πρώτη φορά από το 2019 και πέρυσι, λιγότερες προσφορές ήταν διαθέσιμες, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορεί να μην ήθελαν να πάνε στα πάρκα εκείνη την εποχή. Για παράδειγμα, οι συναντήσεις χαρακτήρων και οι χαιρετισμοί έχουν πλέον επιστρέψει στα πάρκα όπου δεν ήταν διαθέσιμα τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και πέρυσι τον Νοέμβριο, οι μάσκες εξακολουθούσαν να απαιτούνται σε εσωτερικούς χώρους.

Μπορείτε να συναντήσετε ξανά χαρακτήρες!

Εάν αποφασίσετε να πάτε στο Disney World αυτό το χειμώνα, φροντίστε να δείτε τα οκτώ νέα πράγματα που πρέπει να σχεδιάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο Disney World, καθώς και τις φθηνότερες ημέρες για να επισκεφθείτε τον κόσμο της Disney το 2022. Και φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για ό,τι πιο πρόσφατο!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα μυστικά του Disney World μόνο οι επαγγελματίες γνωρίζουν

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Πότε είναι το επόμενο ταξίδι σας στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment