Διαβάστε ΑΥΤΟ πριν αγοράσετε το νέο MagicBand+ στο Disney World

Ο χρόνος έχει τελικά Έλα — Το MagicBand+ έκανε επίσημα το ντεμπούτο του στο Disney World!

Το MagicBand+ είναι επίσημα εδώ!

Εξερευνήσαμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τρόπους με τους οποίους η νέα τεχνολογία μπορεί να αλληλεπιδράσει στα πάρκα, αλλά αξίζει αυτή η νέα τεχνολογία να ξεπληρώσετε Τιμή εκκίνησης 34,99 $; Ρίχνουμε μια ματιά όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του MagicBand+ ώστε να ξέρετε αν πρέπει να ξεπουλήσετε τα νέα συγκροτήματα ή να εξοικονομήσετε χρήματα!

Ας ξεκινήσουμε με όλα τα καλά χαρακτηριστικά του MagicBand+, σωστά;

Ποιος είναι έτοιμος για το MagicBand+;

Πλεονεκτήματα

Νέα χαρακτηριστικά

Το MagicBand+ μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ολόκληρη σειρά από νέα χαρακτηριστικά που δεν έχουμε δει ακόμη σε προηγούμενες εκδόσεις των συγκροτημάτων. Όχι μόνο το MagicBand+ θα ανάβει και θα αντιδρά στα νυχτερινά πυροτεχνήματα, αλλά μπορείτε επίσης να γίνετε Bounty Hunter στο Galaxy’s Edge και να αναζητήσετε εικονικό θησαυρό και να αλληλεπιδράσετε με τα Fab 50 Character Statues σε όλα τα πάρκα.

Το MagicBand+ είναι επίσημα εδώ!

Μέχρι στιγμής, είχαμε την ευκαιρία να χαιρετίσουμε τα αγάλματα χαρακτήρων της 50ης επετείου και ακούσαμε μερικά από τα τραγούδια και τις φράσεις με τις οποίες μπορεί να σας χαιρετήσουν οι χαρακτήρες. Το Batuu Bounty Hunters είναι βέβαιο ότι θα κάνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα τη διαμονή στο Black Spire Outpost στο Galaxy’s Edge!

Κυνηγήστε τα bounties στο Galaxy’s Edge!

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του MagicBand+ είναι ο τρόπος που αλληλεπιδρά με διάφορα μέρη των πάρκων της Disney. Για παράδειγμα, εφόσον έχετε ορίσει τις ρυθμίσεις τοποθεσίας σας σε “Πάντα” στην εφαρμογή Play Disney Parks, το συγκρότημα θα παρέχει απτική ανατροφοδότηση που θα σας ενημερώνει ότι είστε αρκετά κοντά για να αλληλεπιδράσετε με αγάλματα χαρακτήρων.

Τι θα κάνει ο Όλαφ στην επίσκεψή σας;!

Αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ελέγξετε μερικά από τα αγάλματα χαρακτήρων που είναι εκτός δρόμου ή που ίσως δεν έχετε προσέξει πριν.

Το Frozone είναι έτοιμο για δράση.

Τώρα που εξετάσαμε όλα τα πράγματα που ΑΓΑΠΟΥΜΕ σχετικά με το MagicBand+, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι νέες μπάντες μπορεί να ΔΕΝ είναι για εσάς.

Μειονεκτήματα

Πρέπει να Φορτιστεί

Ίσως το μέγιστος Το θέμα που έχουμε δει με το MagicBand+ μέχρι στιγμής είναι ότι πρέπει να φορτιστεί, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του. Παρόλο που το συγκρότημα έρχεται με δικό του φορτιστή, οι μπάντες συχνά δεν έρχονται πλήρως φορτισμένες, κάτι που είναι λίγο απογοητευτικό αν αγοράσετε ένα στα πάρκα και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε εκείνη την ημέρα. Ένα συγκρότημα που πήραμε δεν ήταν πλήρως φορτισμένο και έπρεπε να το συνδέσουμε ενώ ήμασταν στα πάρκα.

MagicBand+ που αλλάζει χρώματα.

Η Disney μοιράστηκε ότι το MagicBand+ θα πρέπει να κρατήσει μια φόρτιση για 1 έως 3 ημέρες ανάλογα με τη χρήση, επομένως θα πρέπει να δοκιμάσουμε αυτή τη θεωρία μόλις οι μπάντες μας φορτιστούν πλήρως. Η Disney συνιστά επίσης τη φόρτιση του MagicBand+ κάθε βράδυ για βελτιστοποιημένη απόδοση, αλλά το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να ξεχάσετε ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ φόρτισης.

Συνοδεύεται από καλώδιο φόρτισης.

Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι το MagicBand+ θα εξακολουθεί να λειτουργεί ως κανονικό MagicBand ακόμα κι αν ξεμείνει από μπαταρία χάρη στην τεχνολογία RFID. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να κάνετε σάρωση στα πάρκα με ένα έγκυρο εισιτήριο, να μπείτε στο Lightning Lanes και ακόμη και να αποκτήσετε πρόσβαση στην πόρτα του δωματίου σας.

Ακριβός

Έχουμε δει μερικά ακριβά MagicBands σχεδιαστών στο παρελθόν, αλλά το MagicBand+ είναι αρκετά ακριβό από μόνο του με αρχικό κόστος 34,99 $. Αυτό το κόστος μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τα σχέδια στο μέλλον. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney World και οι Annual Passholders ενδέχεται να μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για μπάντες με έκπτωση, αλλά για τους περισσότερους επισκέπτες, η τιμή των 34,99 $ είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε.

MagicBand+

Συνολικά, το MagicBand+ είναι πιο ακριβό από το προηγούμενο μοντέλο του, επομένως θα πρέπει να αποφασίσετε εάν οι πρόσθετες λειτουργίες και η τεχνολογία αξίζουν το πρόσθετο κόστος για εσάς. Τα MagicBands θα εξακολουθούν να λειτουργούν όπως ήταν, οπότε αν δεν αναζητάτε αυτές τις νέες δυνατότητες, ίσως είναι καλύτερα να παραμείνετε στο πρωτότυπο.

Τεχνολογικές δυσλειτουργίες και σύγχυση

Αν υπάρχει κάτι που είναι συνεπές σχετικά με την τεχνολογία της Disney, είναι ότι δεν είναι πολύ συνεπές. Ο ιστότοπος του Disney World και οι εφαρμογές My Disney Experience υπόκεινται σε δυσλειτουργίες και με τόσους πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τους ίδιους ιστότοπους ταυτόχρονα — είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν προβλήματα.

Χρυσά αγάλματα χαρακτήρων στο μαγικό βασίλειο

Η τεχνολογία που έχουμε δει με το MagicBand+ φαίνεται να είναι εξίσου απρόβλεπτη. Ορισμένα αγάλματα χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να αναγνωρίσουν ένα κοντινό MagicBand+ και όταν προσπαθούμε να πείσουμε ένα άγαλμα να μας μιλήσει, έπρεπε να περιμένουμε έως και 50 δευτερόλεπτα για να ανταποκριθεί (αυτό φαίνεται να είναι ο χρόνος “επαναφοράς” του αγάλματος) . Επιπλέον, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να σταθείτε σε συγκεκριμένα σημεία για να λειτουργήσουν οι αλληλεπιδράσεις.

Τόσα πολλά για να διαλέξετε!

Θεωρήσαμε επίσης ότι το MagicBand+ ήταν λίγο μπερδεμένο στη ρύθμιση με την εφαρμογή My Disney Experience, αλλά αν νιώθετε το ίδιο, μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό οδηγό μας παρακάτω!

Ο βήμα προς βήμα οδηγός μας για τη ρύθμιση του MagicBand+ σας

Στο τέλος της ημέρας, μόνο εσείς μπορείτε πραγματικά να αποφασίσετε εάν το MagicBand+ αξίζει τον κόπο για εσάς. Τα νέα συγκροτήματα είναι πιο ακριβά από τα παραδοσιακά MagicBands, τα οποία εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα προς αγορά και να λειτουργούν όπως πάντα — έτσι πρέπει να έχετε υπόψη σας και αυτό! Μπορείτε επίσης να παραλείψετε εντελώς τη χρήση του MagicBands χάρη στην εφαρμογή My Disney Experience και τις λειτουργίες MagicMobile.

Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για τις τελευταίες ενημερώσεις του MagicBand+ και περισσότερα νέα της Disney.

MagicBand+ που αλλάζει χρώματα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το MagicBand+ στο Disney World, ακολουθήστε μας καθώς δοκιμάζουμε όλες τις νέες δυνατότητες εδώ! Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε διαβάζοντας τον πλήρη οδηγό μας για τη ρύθμιση του MagicBand+ στο Disney World.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το MagicBand+ της Disney

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Θα πάρετε στα χέρια σας ένα νέο MagicBand+; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment