Δεν θα πιστεύετε τα πλήθη στη μεγαλύτερη εκδήλωση θαυμαστών της Disney της χρονιάς

Η στιγμή που περιμέναμε είναι επιτέλους εδώ: είναι η D23 Expo!

Η D23 Expo είναι επιτέλους εδώ!

Έχουμε ήδη λάβει τόσες πολλές συναρπαστικές πληροφορίες, όπως ενημερώσεις σχετικά με το άγαλμα του Walt Disney που έρχεται στο EPCOT, το Tiana’s Bayou Adventure (το νέο θέμα του Splash Mountain) και ακόμη και λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα τεχνολογία που θα μπορούσε να μας δώσει τη δυνατότητα να συναντηθούμε και να χαιρετίσουμε ΓΙΓΑΝΤΙΚΟΙ χαρακτήρες. Είμαστε εδώ στο Expo για να σας φέρουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένης μιας ματιάς στο πλήθος και τις γραμμές.

Ξεκινήσαμε το Σαββατοκύριακο μας την Παρασκευή το πρωί, περιμένοντας να μπούμε στο κτίριο. Μόλις Δείτε πόσοι άνθρωποι περιμένουν να ξεκινήσει η Έκθεση!

Δείτε όλους αυτούς τους ανθρώπους!

Υπήρχαν ένα ένας τόνος ανθρώπων που συνωστίζονται στις πόρτες περιμένοντας να τους αφήσουν να μπουν στο Συνεδριακό Κέντρο Anaheimόπου πραγματοποιείται η έκθεση D23 Expo.

Πολύς κόσμος περιμένει

Είδαμε και εμείς πολλοί άνθρωποι φρέζουν έξω από το συνεδριακό κέντροαποφασίζοντας πού θα πάνε στη συνέχεια.

Παρέα έξω

Μόλις μπήκαμε μέσα, κατευθυνθήκαμε προς το Πόλεμος των άστρων έκθεση για να δείτε μερικά από τα κοστούμια από τις ταινίες και τις παραστάσεις, και υπήρχε επίσης ένας αξιοπρεπής αριθμός ανθρώπων εκεί.

Πλήθος από την έκθεση «Star Wars».

Και μετά το Τα πλήθη αραίωσαν λίγο από την έκθεση Walt Disney Animation.

Λιγότεροι άνθρωποι εδώ!

Θα παρακολουθούμε τα πλήθη και τις γραμμές στο D23 Expo όλο το Σαββατοκύριακο, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα νεότερα.

Θέλετε να είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στην Έκθεση, αλλά δεν έχετε εισιτήριο; Υπάρχει μια ζωντανή ροή D23 που μπορείτε να παρακολουθήσετε για να δείτε μερικά από τα πάνελ. Μπορείς δείτε το πρόγραμμα της ζωντανής μετάδοσης εδώ. Και, αν θα βρεθείτε στην Έκθεση αυτό το Σαββατοκύριακο, δείτε αυτά τα τεράστια πάνελ που δεν θα θέλετε να χάσετε! Φυσικά, θα σας φέρουμε όλες τις ενημερώσεις, μεγάλες και μικρές, από την έκθεση D23 Expo, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε το DFB για περισσότερα.

Κάντε κλικ εδώ για να ακολουθήσετε μαζί μας στην D23 Expo!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Είστε στην έκθεση D23 Expo; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν προσκαλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχθούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Σήμερα, ήμασταν προσκεκλημένοι από την Disney για να παρακολουθήσουμε την προεπισκόπηση μέσων της έκθεσης D23 Expo. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το συμβάν/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment