Δεν έχετε ξαναδεί μια ταινία με πριγκίπισσες της Disney όπως αυτή

Γνωρίζατε ότι η Disney μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ταινία με πριγκίπισσες;

© 2022 20th Century Studios. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Εντάξει, εντάξει, δεν είναι η κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων με την πριγκίπισσα της Disney Μοάνα ή Σταχτοπούτα. Μιλάμε για ένα εντελώς νέο είδος ταινίας με πριγκίπισσες. Αυτή η ταινία δεν περιλαμβάνει το χορό σε μια μπάλα ή την αγάπη με έναν πρίγκιπα που μόλις γνώρισαν. Μιλάμε για την ολοκαίνουργια πρωτότυπη ταινία Hulu, Η πριγκίπισσα!

Οι δημιουργοί και οι ηθοποιοί από Η πριγκίπισσα συμμετείχε σε μια εικονική συνέντευξη Τύπου και κληθήκαμε να το ελέγξουμε.

Στην εικονική συνέντευξη Τύπου, πήραμε μερικές λεπτομέρειες από τα παρασκήνια από τη δημιουργική ομάδα και τους αστέρες της ταινίας για το πώς ήταν να σπάσεις το καλούπι σε ταινίες με πριγκίπισσες και μερικές αστείες ιστορίες σχετικά με την εκπαίδευση για την ταινία!

Ο Joey King στο THE PRINCESS των 20th Century Studios, αποκλειστικά στο Hulu. Φωτογραφία ευγενική προσφορά του 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Η πριγκίπισσα επικεντρώνεται σε μια νεαρή γυναίκα με ισχυρή θέληση (την οποία υποδύεται ο Τζόι Κινγκ) που αρνείται να παντρευτεί έναν άντρα με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη. Στη συνέχεια, την παίρνουν και την κλείνουν σε έναν πύργο μέχρι να αναγκαστεί να παντρευτεί τον άντρα που θέλει μόνο την εξουσία του θρόνου του πατέρα της, οπότε πηγαίνει σε ένα ταξίδι για να δραπετεύσει και να προστατεύσει την οικογένειά της και το βασίλειο.

Ο Joey King στο THE PRINCESS των 20th Century Studios, αποκλειστικά στο Disney+/Hulu. Φωτογραφία Simon Varsano. © 2022 20th Century Studios. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Ακούγεται αρκετά κλασικό, σωστά; Θα έκανες λάθος. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις για την Πριγκίπισσα αμέσως είναι ότι είναι μια εκπαιδευμένη πολεμίστρια! Ο Linh, τον οποίο υποδύεται η Veronica Ngo, είναι ο μέντορας της πριγκίπισσας και την εκπαιδεύει από μικρή. Οπότε μπορεί να περιμένετε μια πριγκίπισσα να γοητεύσει την έξοδο της από μια απαγωγή… . Αντίθετα, η πριγκίπισσα χρησιμοποιεί τις δεξιότητές της για να πολεμήσει στον δρόμο της πόλης στον μακρύ πύργο που σφύζει από εισβολείς.

Στην εικονική συνέντευξη Τύπου, η Τζόι Κινγκ είπε ότι «δεν θα μπορούσε να αισθάνεται πιο περήφανη που ο κόσμος βλέπει αυτή την ταινία». Στο συνέδριο ήταν επίσης ο σκηνοθέτης Le-Van Kiet, ο οποίος ρωτήθηκε πώς ήταν να φέρεις τις πολεμικές τέχνες σε μια ταινία πριγκίπισσας. Απάντησε ότι «ξεκίνησε με χαρακτήρα». Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι η δράση θα ήταν πιστευτή πρώτα και κύρια και η απόδοση του King ως προς την επείγουσα ανάγκη και τη λειτουργία επιβίωσης σε όλη την ταινία το αποτύπωσε τέλεια.

(LR): Η Veronica Ngo και ο Joey King στο THE PRINCESS των 20th Century Studios, αποκλειστικά στο Hulu. Φωτογραφία ευγενική προσφορά του 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Η Veronica Ngo έχει πράγματι συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Le-Van Kiet στο παρελθόν, οπότε εξεπλάγη όταν εκείνος επέλεξε να σκηνοθετήσει μια ταινία πριγκίπισσας λόγω του παρελθόντος του με πιο σκοτεινές ταινίες. Μόλις έμαθε για την πλοκή, όλα είχαν νόημα.

Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη της ταινίας ήταν οι σεκάνς του αγώνα (και αν παρακολουθήσετε την ταινία, θα δείτε ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΑ). Η Τζόι Κινγκ αρχικά φοβόταν να αναλάβει το ρόλο λόγω του όγκου των μαχών και των διοδίων που θα έπαιρναν στο σώμα της, ωστόσο με την υποστήριξη άλλων, έπεισε τον εαυτό της ότι μπορούσε να το κάνει. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Le-Van Kiet και τη Veronica Ngo, «δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κορίτσι να τσακώνεται έτσι».

(LR): Ο Joey King και η Veronica Ngo στο THE PRINCESS των 20th Century Studios, αποκλειστικά στο Hulu. Φωτογραφία Simon Varsano. © 2022 20th Century Studios. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Όταν ρωτήθηκαν ποια ήταν η πιο προκλητική σκηνή, ο King και ο Ngo απάντησαν με τον καβγά μεταξύ τους. Ο King δήλωσε ότι «δεν σταμάτησαν να πολεμούν για 12 ώρες» φορώντας δερμάτινο παντελόνι. Ο King χτύπησε ακόμη και τον Ngo στο χέρι κατά τη διάρκεια μιας εξάσκησης σε μια από τις σκηνές. Ο σκηνοθέτης επεσήμανε ότι ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνο είναι για τους ηθοποιούς. Συνολικά, ωστόσο, η King «ερωτεύτηκε τις πολεμικές τέχνες» και είπε ότι «δεν θα απέφευγε περισσότερα στοιχεία δράσης» αφού ένιωθε ενδυναμωμένη από τη διαδικασία αυτής της ταινίας.

Ο Dominic Cooper στο THE PRINCESS των 20th Century Studios, αποκλειστικά στο Hulu. Φωτογραφία ευγενική προσφορά του 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Μία από τις τελευταίες ερωτήσεις που τέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου αφορούσε την ενδυνάμωση των γυναικών και τι ήθελαν να αφαιρέσει το κοινό. Ο Le-Van Kiet είπε «αν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, μπορείς να τα καταφέρεις» και ο King είπε «όσο δυνατή ή έντονη είναι η αμφιβολία σου για τον εαυτό σου, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή». Η ταινία σίγουρα μας άφησε αυτές τις σκέψεις στο τέλος.

© 2022 20th Century Studios. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτή τη μοναδική ταινία με πριγκίπισσες μόνοι σας, είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στο Hulu τώρα! Ελπίζουμε να σας άρεσε να μάθετε περισσότερα για τη νέα ταινία και να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για ακόμα περισσότερες ενημερώσεις ταινιών.

Το ντοκιμαντέρ της Disney στο NBA δεν είναι για το μπάσκετ;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το AllEars! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποια είναι η αγαπημένη σου ιστορία της Πριγκίπισσας; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment