Δείτε το Νέο ΜΕΝΟΥ στο Disney’s Villains-Themed Top of the World Lounge

Οι κακοί έχουν καταλάβει ένα σαλόνι της Disney World και κατευθυνόμαστε μέσα για να δούμε πώς έχουν ΑΛΛΑΞΕΙ αυτό το σημείο!

Δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Το Top of the World Lounge στο Disney’s Contemporary Resort βρίσκεται στην κορυφή του Bay Lake Tower. Προορίζεται για τα μέλη του Disney Vacation Club και είναι κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα (αν και άνοιξε ξανά για λίγο για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2021). Επιτέλους πρόκειται να ξανανοίξει πλήρως σύντομα, και όταν γίνει, θα έχει ένα νέο θέμα VILLAINS. Μπαίνουμε νωρίς για να δούμε τα νέα στοιχεία του μενού — ελάτε μαζί μας!

Top of the World Lounge — A Villains Lair ανοίγει επίσημα 11 Ιουλίου. Σε μια προεπισκόπηση μέσων, είδαμε πώς έχει αλλάξει αυτό το σαλόνι και ποια νέα τρόφιμα και ποτά θα υπάρχουν στο μενού. Η ιστορία πίσω από την ενημέρωση αυτού του lounge είναι ότι οι Disney Villains το χρησιμοποιούσαν ως hang-out όσο ήταν κλειστό, και παρόλο που έφυγαν τώρα, άφησαν το στίγμα τους με νέα διακόσμηση και μερικές απαίσιες προσθήκες μενού.

Νέο Μενού!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε φαγητά με θέμα τους κακούς Το Συμβούλιο αλλαντικών της Empressψητό στα βότανα Unfortunate Souls Shrimp, Lair-Made Hummusκαι Ποιος φοβάται τα χοιρινά ρυθμιστικά της κοιλιάς.

μμ!

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Twisted Tales Pretzel…

Twisted Tales Pretzel

…Κοσμική (Φυτική) Σκόνη Flatbread…

Cosmic (Plant) Power Flatbread

…και Tomatoes of Terror Flatbread για να ολοκληρώσετε το μενού των ορεκτικών.

Tomatoes of Terror Flatbread

Και μην ξεχνάτε το Τούρτα επτά φωλιών για επιδόρπιο!

Τούρτα επτά φωλιών

Κλασικές μπύρες όπως Bud Lights και Miller Lite είναι διαθέσιμες, μεταξύ πολλών άλλων. Αλλά το μενού σνακ δεν είναι το μόνο που έλαβε μια κακή ενημέρωση. Μερικά νέα κοκτέιλ είναι Ο καταραμένος πειρατής…

Καταραμένος πειρατής

Ο Κάτω Κόσμος…

Ο Κάτω Κόσμος

… και Mirror Mirror Moonshine για να αναφέρω μόνο μερικά. Υπάρχουν επίσης δύο μη αλκοολούχα ποτά στο μενού για όσους επιλέξουν να μην πιουν!

Ο θείος του λιονταριού – Μη αλκοολικός!

Δείτε την πλήρη λίστα παρακάτω!

Αναψυκτικά!

Ήμασταν εξαιρετικά έκπληκτοι, αλλά όχι πολύ αναστατωμένοι, όταν διαπιστώσαμε ότι αυτό το μενού είναι πραγματικά εντελώς διαφορετικό από το παλιό μενού του σαλονιού. Συνολικά, απολαύσαμε πραγματικά την ατμόσφαιρα του ανανεωμένου lounge και ανυπομονούμε να ανοίξει στο κοινό.

Δείτε αυτό το spread!

Αυτό το Villains Lair θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα — υπόκεινται σε αλλαγές — και οι θέσεις είναι με σειρά προτεραιότητας. Μέλη Disney Vacation Club με πρόσβαση σε Πρόσθετα Μέλη και όσοι διαμένουν σε ξενοδοχεία Disney World Resort μπορούν να απολαύσουν αυτήν την αποκλειστική θέση, ενώ οι επισκέπτες που διαμένουν στις κρατήσεις μελών είναι επίσης επιλέξιμοι.

Πανεμορφη!

Συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB για περισσότερες από τις πιο πρόσφατες ειδήσεις της Disney και παρακολουθήστε την ΠΛΗΡΗ μας κριτική για όλα όσα έχει να προσφέρει το σαλόνι!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Top of the World Lounge — A Villain’s Lair.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε πάει στο Top of the World Lounge στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Αποκάλυψη: Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν προσκαλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχθούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Σήμερα, προσκληθήκαμε από την Disney World για να παρακολουθήσουμε την προεπισκόπηση μέσων του Top of the World Lounge — A Villains Lair. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το συμβάν/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment