Δείτε τι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Συλλεκτικά της Disney μεταπωλούν για Χιλιάδες δολάρια στο Διαδίκτυο

Η D23 Expo μας έφερε ΠΟΛΛΑ νέα, αλλά αν καταφέρατε να κολλήσετε ένα Ένα συγκεκριμένο σετ συλλεκτικών αντικειμένων της Disney ενώ βρίσκεστε εκεί, θα μπορούσατε να κρατάτε κάτι που είναι εξαιρετικά πολύτιμο αυτήν τη στιγμή.

100 Χρόνια Θαυμάτων

Υπήρχαν πολλά πράγματα που μπορούσατε να κάνετε και να αγοράσετε στην έκθεση D23 Expo, αλλά υπήρχαν επίσης μερικά αποκλειστικά δώρα και αποκλειστικά αντικείμενα για να αγοράσετε, και εκεί έρχονται τα μεγάλα χρήματα.

Στην έκθεση D23 Expo, Η Disney έκανε το ντεμπούτο της ένα ΝΕΟ παιχνίδι καρτών συναλλαγών. Το Ravensburger και η Disney στην πραγματικότητα συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το πρώτο συλλεκτικό παιχνίδι καρτών Ravensburger που ονομάζεται Disney Lorcana.

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε τους χαρακτήρες της Disney που εμφανίζονται με τη γνώριμη μορφή τους, καθώς και «εκπληκτικά επανασχεδιασμένες «λάμψεις» που δημιουργούνται από μαγικό μελάνι». Το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα το φθινόπωρο του 2023.

Όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο του Ravensburger κατά τη διάρκεια της έκθεσης D23 Expo θα μπορούσαν να μάθουν περισσότερα. Αλλά αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι ότι η D23 είχε μοιραστεί ότι όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο μπορούσαν, όσο διαρκούσαν οι προμήθειες, “πάρτε το αποκλειστικό συλλεκτικό σετ Disney LorcanaD23, που περιέχει τις πρώτες έξι κάρτες που δημιουργήθηκαν ποτέ» για το παιχνίδι. Aka ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ συλλεκτικό. Το σετ κόστισε περίπου $50 στην Έκθεση.

Αυτά αποδείχθηκαν ΔΗΜΟΦΗΜΕΝΑ και ο λογαριασμός στο Twitter του Lorcana ήταν δημοσιεύοντας όταν είχαν εξαντληθεί τα Συλλεκτικά Σετ τις ημέρες της Έκθεσηςόταν έκλειναν τη γραμμή για εκπτώσεις κλπ. Μάλιστα λόγω μεγάλης ζήτησης έθεσαν το όριο αγοράς στο 1 το άτομο το Σάββατο και την Κυριακή.

©Ebay

Σημειώστε, ωστόσο, ότι η προωθητική κάρτα Mickey — Brave Little Tailor ήταν διαθέσιμη δωρεάν.

Τελικά, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ των Συλλεκτικών Σετ της D23 Expo.

Τώρα που η Έκθεση τελείωσε και κανείς δεν μπορεί πλέον απλώς να σταματάει στο περίπτερο για να παραλάβει αυτές τις αποκλειστικές κάρτες, έχουν γίνει ένα πραγματικό συλλεκτικό αντικείμενο με την τιμή του eBay να ταιριάζει. Εάν κάνετε κύλιση στο eBay, θα δείτε μια σειρά από κάρτες Lorcana να προσφέρονται σε γελοία υψηλές τιμές.

©eBay

Στο ΠΙΟ ακριβό άκρο, υπάρχει ένα σετ καρτών συναλλαγών των 6 με την promo κάρτα Mickey και την καρφίτσα Lorcana, με τις υπογραφές ατόμων που φέρεται να συμμετέχουν στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Η τιμή? Απίστευτα 35.000 δολάρια. 😮 Δεν έχει πουληθεί ακόμα από ότι έχουμε δει.

©eBay

Στη συνέχεια, οι τιμές πέφτουν σημαντικά, με αρκετά σετ να ακολουθούν αυτό που κοστίζει 5.000 $ (ή καλύτερη προσφορά). Ορισμένες επιλογές διαθέτουν απλώς το Σετ Συλλεκτών με τις 6 κάρτες, ενώ άλλες συνοδεύονται από την καρφίτσα ή/και την κάρτα Brave Little Tailor.

Και ενώ μπορείτε να κοιτάξετε τις τιμές και να σκεφτείτε “κανείς δεν πρόκειται να κάνει προσφορά για αυτό!” Αυτό απλά δεν ισχύει. Πρόκειται για μια καταχώρηση στο eBay που περιλαμβάνει το Συλλεκτικό Σετ $2.050 και έχει συνολικά 35 προσφορές!

©eBay

Άλλος είχε 17 προσφορές και ήταν έως 1.526 $ για ένα σετ με τις 6 αποκλειστικές κάρτες και υπογράφηκε επίσης από ορισμένους από τους αρχικούς δημιουργούς στην D23 Expo.

Θέλετε απλώς την κάρτα Brave Little Tailor και το promo pin D23 για το παιχνίδι; Ίσως μπορέσετε να τα σκοράρετε για λίγο λιγότερο. Μια καταχώρηση είχε 12 προσφορές και ήταν έως και 177,50 $ για αυτό το σετ.

©eBay

Οι φθηνότερες συμμετοχές που είδαμε ήταν μια καρφίτσα αποκλειστικής τύπου για 60 $ (14 προσφορές ήδη για αυτήν!) και μια καρφίτσα προώθησης D23 Expo για 74,99 $ (ή καλύτερη προσφορά). Μία από τις χαμηλότερες τιμές που είδαμε για ένα Συλλεκτικό Σετ με τις 6 κάρτες ήταν 600$. Το επόμενο πλησιέστερο ήταν στα 1.000 δολάρια!

©eBay

Κάποιος άλλος που λαμβάνει φλας μπακ για ποπ κορν Figment; 😆

Οι συλλέκτες ξετρελάθηκαν με το Figment!

Δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε αυτές τις ακριβές τιμές, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να πάρετε κάρτες παρόμοιες με αυτές; Ο Λορκάνα θέλησε να τονίσει ότι ΟΛΕΣ οι κάρτες από την D23 Expo — συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Συλλεκτικό Σετ της D23 Expo and the Mickey, The Brave Little Tailor — θα είναι διαθέσιμο στο πρώτο σετ της Disney Lorcana (αφού κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό)αλλά δεν θα έχουν το σήμα D23 ή την ειδική επεξεργασία αλουμινίου.

Ο Lorcana μοιράστηκε ότι αυτός ήταν ο τρόπος τους για να γιορτάσουν την Έκθεση χωρίς να φέρουν τους μελλοντικούς παίκτες σε μειονεκτική θέση ή να εμποδίσουν τους συλλέκτες να πάρουν οι ίδιοι τις κάρτες, αν και σε ελαφρώς διαφορετική μορφή.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι και να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το περίπτερο που βρισκόταν στην Έκθεση, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την κατάσταση και θα σας ενημερώσουμε για το τι βλέπουμε.

Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να λάβετε μια πλήρη ενημέρωση από την έκθεση D23 Expo, κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε ποιες ενημερώσεις έλειπαν από την Expo ή κάντε κλικ εδώ για να δείτε 5 μεγάλες ειδήσεις από την Expo που επισκιάστηκαν εντελώς.

Πώς σας φαίνεται αυτό το νέο παιχνίδι τράπουλας; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment