Δείτε τις ΝΕΕΣ Αλλαγές στον χάρτη Magic Kingdom Park!

Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς στο Disney World! Μόλις τα τελευταία δύο χρόνια, είδαμε ΠΟΛΛΕΣ αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου συνεχιζόμενου μετασχηματισμού EPCOT που έχει ήδη δει το άνοιγμα δύο νέων βόλτων (Remy’s Ratatouille Adventure και Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind)!

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Έχουμε δει επίσης πολλά πράγματα να επιστρέφουν, όπως πυροτεχνήματα, παρελάσεις και συναντήσεις και χαιρετισμούς παραδοσιακών χαρακτήρων. Τώρα, ένας νέος χάρτης πάρκου του Magic Kingdom σημείωσε μερικές ακόμη επερχόμενες αλλαγές!

Αυτός ήταν ο χάρτης του πάρκου Magic Kingdom στο παρελθόν — είχε τον Μίκυ στο μπροστινό μέρος!

Προηγούμενος χάρτης

Αυτός είναι ο χάρτης τώρα!

Νέος χάρτης!

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι μοιάζει με τον προηγούμενο χάρτη της 50ης επετείου του Κάστρου της Σταχτοπούτας. Εδώ είναι αυτό από το 2021:

Χάρτης του παλιού μαγικού βασιλείου

Στο εσωτερικό, όμως, είναι που παρατηρήσαμε τις αλλαγές.

Μέσα!

Για αρχή, η Bibbidi Bobbidi Boutique, η οποία θα ανοίξει ξανά στις 25 Αυγούστου, είναι εδώ ως “Re-opening Soon!”

Σύντομα!

Ο νέος χάρτης έχει επίσης τον χαρακτήρα να συναντά και να χαιρετίζει στο Pete’s Silly Sideshow ως “Coming Soon!” Αυτό το σημείο συνάντησης και χαιρετισμού περιλαμβάνει τον Ντόναλντ, τη Νταίζη, τον Γκούφυ και τον Πλούτωνα. Ωστόσο, εντοπίσαμε τον Γκούφυ με τη συνηθισμένη του στολή Pete’s Silly Sideshow να επισκέπτεται επισκέπτες έξω κοντά στο Barnstormer, οπότε προσέξτε το!

Σύντομα, επίσης!

Θα δείτε επίσης την προσθήκη της Merida meet and greet…

Μέριντα

…και η Minnie προστέθηκε στην περιγραφή της συνάντησης και χαιρετισμού του Town Square Theatre με τον Μίκυ!

Ο Μίκυ και η Μίνι στο Magic Kingdom

Αν λοιπόν κατευθύνεστε προς το Magic Kingdom, φροντίστε να παραλάβετε τον ενημερωμένο χάρτη! Θα παρακολουθούμε επίσης περισσότερες ενημερώσεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα.

Χρειάζεστε βοήθεια με τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Disney World; Ίσως έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Genie+ — προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα ΠΑΝΤΑ σχετικά με τον τρόπο χρήσης του, καθώς και τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής My Disney Experience.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Magic Kingdom; Εδώ είναι τα τρία κορυφαία εστιατόρια σύμφωνα με το Yelp, καθώς και οι επιλογές μας για τα καλύτερα αξιοθέατα.

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining e-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πότε ήσουν για τελευταία φορά στο Magic Kingdom; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment