Δείτε τη Mirabel στην ΠΡΩΤΗ Εμφάνισή της στο Disney World!

Μπορεί να μην μιλάμε για τον Μπρούνο, αλλά σήμερα Μιλάμε για τον Μιραμπέλ!

Mirabel στη Disneyland

Η Mirabel έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της στη Disneyland, αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο Disney World. Και ακόμη κι ενώ λάβαμε συναρπαστικά νέα για τους χαρακτήρες, όπως το επιστροφή της παραδοσιακής συνάντησης και χαιρετισμούςένα πράγμα έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού μας: Πότε έρχεται η Mirabel στο Disney World;! Όμως επιτέλους ήρθε η ώρα. Μάθαμε αυτή την εβδομάδα ότι θα έκανε το ντεμπούτο της σε μια καβαλέτα του Disney World, οπότε ας δούμε Mirabel στο Disney World για πρώτη φορά!

Η Mirabel εντάχθηκε στο Disney Adventure Friends Cavalcade στο Magic Kingdom! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την βλέπουμε να εκπροσωπεί Encanto σε αυτό το δημοφιλές καβαλάρη!

Γεια σου Mirabel!

Η Mirabel μπορεί να βρεθεί με το εμβληματικό της ρούχο από την ταινία και για το ντεμπούτο της, ήταν στην κορυφή του καβαλάρη. Πόσο χαριτωμένο!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε εδώ!

Το Disney Adventure Friends Cavalcade τρέχει αυτήν τη στιγμή δύο φορές την ημέρα στις 17:10 και στις 18:20 — βάλτε ξυπνητήρια για εκείνες τις ώρες, αν θέλετε να την πιάσετε!

Αν θέλετε να δείτε το Mirabel, φροντίστε να σημειώσετε τις εποχές του καβαλάρη

Συμμετέχει σε άλλους χαρακτήρες όπως Μιγκέλ από Κακάο, Ο Νικ και η Τζούντι από Ζωοτοπία, Μαξ Γκουφ, Μοάνακαι περισσότερο! Η καβαλέτα διασχίζει τη Frontierland, την Πλατεία Ελευθερίας και την κεντρική οδό των ΗΠΑ Ακολουθεί μια ματιά στο Mirabel στη δράση!

Οι ώρες προβολής υπόκεινται σε αλλαγές ανάλογα με πράγματα όπως τεχνικές δυσκολίες και καιρικές συνθήκες, επομένως ελέγξτε για τις πιο πρόσφατες ώρες στην εφαρμογή My Disney Experience! Και για περισσότερες ευκαιρίες νέων χαρακτήρων που εμφανίζονται στα πάρκα, ελέγξτε το Πόλεμος των άστρων χαρακτήρες που επιστρέφουν σύντομα στο Star Wars Launch Bay! Ή, δείτε άλλες συναντήσεις χαρακτήρων και χαιρετισμούς που έρχονται στο Disney World!

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney!

7 τρομερά πράγματα που προτείνουμε στο Disney World


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιον άλλο χαρακτήρα θα θέλατε να δείτε στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment