Δείτε σε ποια πάρκα ΔΕΝ θα μπορείτε να πάτε στο Disney World την επόμενη εβδομάδα

Έχετε παρακολουθήσει όλα τα τελευταία νέα της Disney World;

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Πολλά έγιναν αυτή την εβδομάδα! Το MagicBand+ κυκλοφόρησε στον κόσμο της Disney με νέες δυνατότητες όπως το Fab 50 Quest όπου θα βρείτε όλα τα αγάλματα της 50ης επετείου και το κυνήγι οδοκαθαριστών Batuu Bounty Hunters στα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney. Στα νέα σχετικά με τα τρόφιμα, το BoardWalk Bakery έκλεισε επίσημα και θα ανοίξει ξανά ως ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο: το BoardWalk Deli. Εάν πρόκειται να κατευθυνθείτε σύντομα στα πάρκα του Disney World, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι έχετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στις ώρες λειτουργίας του πάρκου της επόμενης εβδομάδας και τη διαθεσιμότητα του Park Pass στο Disney World!

Magic Kingdom Hours

Το μαγικό Βασίλειο είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ.-11 μ.μ. για τις πρώτες μέρες την επόμενη εβδομάδααλλά από την αρχή Την Τετάρτη είναι ανοιχτό μόνο από τις 9:00 έως τις 10:00 για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

©Disney

Το πάρκο θα έχει εκτεταμένες βραδινές ώρες για επιλεγμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney World Τετάρτη βράδυ 10:00-12:00.

©Disney

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο EPCOT.

Ώρες πάρκου EPCOT

Οι ώρες στάθμευσης του EPCOT είναι το ίδιο κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Το πάρκο θα είναι ανοιχτό από 8:30πμ-9μμ κάθε μέρα.

©Disney

Διευρυμένο απογευματινό ωράριο θα πραγματοποιηθεί στις Δευτέρα 1 Αυγούστου από 21:00-23:00. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο ωράριο του πάρκου για τα Hollywood Studios της Disney.

Hollywood Studios Park Hours

Τα Hollywood Studios της Disney είναι ανοιχτό από τις 8:30 π.μ. έως τις 9 μ.μ. κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Αυτό το πάρκο δεν έχει συνήθως εκτεταμένες βραδινές ώρες.

©Disney

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι συμβαίνει στο Animal Kingdom της Disney!

Ώρες πάρκου του ζωικού βασιλείου

Το Ζωικό Βασίλειο της Disney είναι ανοιχτό από τις 8 π.μ.-8 μ.μ. κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Το Animal Kingdom δεν προσφέρει εκτεταμένες βραδινές ώρες.

©Disney

Τώρα, ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στην κατάσταση κρατήσεων Park Pass για την επόμενη εβδομάδα, ξεκινώντας με τις ετήσιες κάρτες Disney World!

Διαθεσιμότητα κράτησης Incredi Pass

Οι κάτοχοι του Incredi Pass μπορούν να κάνουν κράτηση σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα θεματικά πάρκα του Disney World την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Αυτά τα πάσο δεν έχουν ημερομηνίες αποκλεισμού. Ας ρίξουμε μια ματιά στο Sorcerer Pass, στη συνέχεια!

Διαθεσιμότητα κράτησης κάρτας Sorcerer

Οι επισκέπτες που έχουν το Το Sorcerer Pass μπορεί να κάνει κρατήσεις πάρκου σε όποιο πάρκο θέλει την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Το Sorcerer Pass έχει περιορισμένες ημερομηνίες αποκλεισμού, αλλά δεν υπάρχουν την επόμενη εβδομάδα. Τώρα, ας δούμε για το Pirate Pass!

Διαθεσιμότητα κράτησης Pirate Pass

Οι κρατήσεις Pirate Pass είναι εντελώς ανοιχτές και για τα τέσσερα πάρκα της Disney World την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Προειδοποίηση για τους κατόχους Pirate Pass: έχετε μερικές ημερομηνίες αποκλεισμού στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ώρα να ρίξετε μια ματιά στο Pixie Dust Pass!

Διαθεσιμότητα κράτησης Pixie Dust Pass

Τα Pixie Dust Passes έχουν τις περισσότερες ημερομηνίες αποκλεισμού και αποκλείονται τα Σαββατοκύριακα, αλλά κάθε εβδομάδα την επόμενη εβδομάδα είναι εντελώς ανοιχτό!

©Disney

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στη διαθεσιμότητα των τυπικών εισιτηρίων.

Διαθεσιμότητα κράτησης εισιτηρίων για θεματικό πάρκο

Κάτοχοι εισιτηρίων θεματικού πάρκου μπορείτε να κάνετε κράτηση σε κάθε πάρκο εκτός από το Magic Kingdom την Κυριακή 31 Ιουλίου.

©Disney

Επί Δευτέρα, όλα τα πάρκα είναι διαθέσιμα εκτός από το Magic Kingdom. Την Τρίτη, μόνο το Animal Kingdom και το EPCOT είναι διαθέσιμα. Η Τετάρτη είναι ίδια με τη Δευτέρα με μόνο το Magic Kingdom εξαντλήθηκεκαι συνεχίζεται Πέμπτη και Παρασκευή το μόνο πάρκο που είναι sold out είναι τα Hollywood Studios. Σάββατο είναι εντελώς δωρεάν για κάθε πάρκο.

©Disney

Και τέλος, ας ρίξουμε μια ματιά στη διαθεσιμότητα για επιλεγμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney World Resort!

Επιλέξτε Διαθεσιμότητα Κρατήσεων ξενοδοχείου

Την Κυριακή 31 Ιουλίου η Το μόνο πάρκο που εξαντλήθηκε για επιλεγμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου είναι το Magic Kingdom.

©Disney

Το Magic Kingdom είναι επίσης το μοναδικό πάρκο που εξαντλήθηκε εκείνη τη Δευτέρααν και και τα δύο Το Magic Kingdom και το Hollywood Studios εξαντλήθηκαν την Τρίτη. Επί Τετάρτη, το Magic Kingdom δεν είναι διαθέσιμο πάλι, και τα δύο Τα Magic Kingdom και Hollywood Studios δεν είναι διαθέσιμα ξανά την Πέμπτη. Επί Παρασκευή, όλα τα πάρκα είναι διαθέσιμα εκτός από τα Hollywood Studiosκαι Το Σάββατο είναι ανοιχτή διαθεσιμότητα για κάθε πάρκο.

©Disney

Και έτσι μοιάζουν η διαθεσιμότητα της κάρτας στάθμευσης και οι ώρες στάθμευσης για την εβδομάδα από 31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.

Εάν πρόκειται να κατευθυνθείτε στο Disney World σύντομα, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν! Το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού έχει ξεκινήσει στο EPCOT με τόνους νόστιμων νέων και επιστρεφόμενων ειδών διατροφής και η κατασκευή προχωρά για το Μοάνα-εμπνευσμένο αξιοθέατο στο EPCOT και το τρενάκι TRON στο Magic Kingdom.

Πρόοδος κατασκευής TRON

Θα σας φέρουμε όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες της Disney World, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB!

Κάντε κλικ εδώ για 18 μυστικά του Disney World που δεν γνωρίζουν ούτε οι ντόπιοι!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα πάτε στο Disney World την επόμενη εβδομάδα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment