Δείτε πώς το MagicBand+ αλληλεπιδρά με το Harmonious στο Disney World

Επιτέλους γίνεται ρε παιδιά!!!

Αρμονικό στο EPCOT

Το MagicBand+ κυκλοφόρησε επίσημα στο Disney World και στο διαδίκτυο (μετά από ένα σύντομο τυχαίο ατύχημα όπου οι μπάντες τοποθετήθηκαν στα ράφια προς πώληση) και έχουμε αγοράσει ένα για να δούμε τι ακριβώς είναι αυτή η νέα τεχνολογία. Είχαμε δει κάποιες προεπισκοπήσεις και διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις εδώ κι εκεί, αλλά τώρα που το MagicBand+ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του, δοκιμάζουμε όλες τις νέες δυνατότητες. Και τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά σε δράση γιατί μοιραζόμαστε πώς αλληλεπιδρά το MagicBand+ με το σόου πυροτεχνημάτων του EPCOT, Harmonious!

Όταν η Disney ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι το MagicBand+ θα ερχόταν στα πάρκα, ένα από τα Χαρακτηριστικά για τα οποία ήμασταν πιο ενθουσιασμένοι να ακούσουμε ήταν η αλληλεπίδραση με εκπομπές πυροτεχνημάτων. Η Disney υποσχέθηκε φώτα που αλλάζουν χρώμα και ακόμη και απτική ανάδραση, πολύ. Έτσι, όταν πήραμε στα χέρια μας ένα MagicBand+ μετά την επίσημη κυκλοφορία, έπρεπε να δούμε αν θα ενίσχυε την εμπειρία θέασης πυροτεχνημάτων. Πηγαίναμε στο EPCOT για να δούμε πώς αλληλεπιδρά το MagicBand+ με το Harmonious!

Αρμονικό στο EPCOT

Πολλοί από τους αναγνώστες μας είχαν ερωτήσεις σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις και πόσο πρακτικές είναι. Εννοώ, απλά συμβαίνουν στον καρπό σου. Λοιπόν, μάθαμε!

Η παράσταση ξεκίνησε και το ρολόι μας φωτίστηκε αμέσως με αυτά τα φώτα LED που η Disney ήταν τόσο ενθουσιασμένη. Τα χρώματα άρχισαν να αλλάζουν μαζί με την παράσταση, επίσης! Ανάλογα με τη σκηνή, το χρώμα και η δόνηση της μπάντας θα άλλαζαν. Τώρα, η ίδια η δόνηση δεν φαινόταν να είναι σε ρυθμό με τη μουσική. Αντίθετα, θα γινόταν πιο έντονο όταν το έκανε η μουσική.

Αρμονικό και MagicBand+

Αντί το συγκρότημα να συγχρονίζεται με τα ίδια τα πυροτεχνήματα, φάνηκε να είναι στην ώρα του με τη μουσική και τα βίντεο στις φορτηγίδες Harmonious. Καταφέραμε να διακρίνουμε μερικά φωτεινά μοτίβα που εμφανίζονταν στο ρολόι, όπως π.χ ουράνιο τόξο και η εναλλαγή μεταξύ λίγων βασικών χρωμάτωνs που ταίριαζε με τις σκηνές που συμβαίνουν στην παράσταση.

MagicBand+ και Harmonious

Τώρα, παρατηρήσαμε ότι ο συγχρονισμός τους ήταν ελαφρώς απενεργοποιημένος κατά τη διάρκεια μερικών τμημάτων της εκπομπής, αλλά θα διορθωνόταν γρήγορα. Ωστόσο, είχαμε αρκετά προβλήματα όταν παρακολουθούσαμε το Enchantment στο Magic Kingdom.

Αν και η αλληλεπίδραση του MagicBand+ και του Harmonious είναι πολύ ωραία, ήταν ακόμα λίγο ανόητο να κρατάμε τον καρπό μας ψηλά μπροστά μας αντί να παρακολουθούμε την πραγματική παράσταση… . Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό και μοναδικό χαρακτηριστικό, αλλά και πάλι, μάλλον θα προσέχετε την παράσταση αντί για τα μικρά φώτα και τους κραδασμούς στον καρπό σας. Δεν θα αγοράζαμε το MagicBand+ μόνο για αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά είναι μια διασκεδαστική και νέα προσθήκη και τα παιδιά πιθανότατα θα το απολαύσουν πραγματικά.

MagicBand+ και Harmonious

Θυμηθείτε ότι το MagicBand+ θα σας κοστίσει περισσότερο από ένα τυπικό MagicBand, καθώς περιλαμβάνονται όλες οι νέες τεχνολογικές δυνατότητες. Και μην ξεχνάτε ότι η ίδια η μπάντα θα χρειαστεί να φορτιστεί και να επαναφορτιστεί. Δεν είμαστε σίγουροι πόσο διαρκούν ακόμη οι μπαταρίες, αλλά θα είμαστε σίγουροι ότι θα το δοκιμάσουμε και θα σας ενημερώσουμε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το MagicBand+ και τις αλληλεπιδράσεις με τις εκπομπές του, ενημερώστε μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να λάβουμε απαντήσεις δοκιμάζοντας μόνοι μας τα πράγματα στα πάρκα!

Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τις τελευταίες ενημερώσεις στο MagicBand+ και πολλά άλλα!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τον οδηγό βήμα προς βήμα για τη ρύθμιση του MagicBand+ στο Disney World

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το MagicBand+; Ακολουθεί μια ανάλυση όλων των νέων λειτουργιών, ώστε να γνωρίζετε εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ή όχι. Γνωρίζετε ήδη ότι θέλετε ένα ΝΕΟ MagicBand+; Δείτε όλα τα συγκροτήματα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στο διαδίκτυο εδώ!

Το MagicBand+ είναι ΖΩΝΤΑΝΑ στο Disney World και δοκιμάζουμε όλες τις νέες δυνατότητες — ακολουθήστε εδώ.Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα αγοράζετε ένα νέο MagicBand+; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment