Δείτε πώς θα επηρεάσουν τα ΚΛΕΙΣΜΑΤΑ Οδηγών την Disney World αυτή την εβδομάδα

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν περιμένουν να μπουν σε έναν λαβύρινθο όταν μπουν μέσα σε ένα πάρκο Disney World, αλλά μερικές φορές μπορεί να αισθάνονται έτσι! Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο όταν υπάρχουν κατασκευαστικοί τοίχοι λόγω συνεχιζόμενων έργων (σε εξετάζουμε, EPCOT!).

Τοίχοι κατασκευής

Η Disney εργάζεται συνεχώς στα πάρκα, με πολλά έργα να γίνονται ταυτόχρονα. Πριν φτάσετε εκεί για τις επόμενες διακοπές σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμο λόγω αυτών των έργων! Ρίχνουμε μια ματιά τώρα σε όλα τα κλεισίματα που θα επηρεάσουν την Disney World αυτή την εβδομάδα, από 10 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου.

Κλείσιμο Magic Kingdom

Walt Disney World Railroad

Ένα από τα πιο μακροπρόθεσμα κλείσιμο που θα συνεχιστεί όλη αυτή την εβδομάδα είναι το Walt Disney World Railroad. Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα ανοίξει ξανά αυτό το αξιοθέατο.

Σιδηροδρομικός Σταθμός Walt Disney World Main Street

Η κατασκευή του επερχόμενου τρενάκι TRON: Lightcycle Run διέκοψε τις γραμμές του τρένου στο Tomorrowland, πράγμα που σημαίνει ότι το τρένο δεν μπορεί να περάσει από αυτήν την περιοχή. Αναμένουμε ότι ο σιδηρόδρομος θα παραμείνει κλειστός έως ότου ολοκληρωθεί το τρενάκι TRON, αλλά η Disney δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία λήξης για αυτό το έργο.

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Το Enchanted Tales with Belle είναι άλλο ένα μακροπρόθεσμο κλείσιμο. Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε μπορεί να ανοίξει ξανά αυτό το αξιοθέατο.

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Έχει προγραμματιστεί να παραμείνει κλειστό για όλη αυτή την εβδομάδα.

Το ανόητο παράπλευρο σόου του Πιτ

Το Pete’s Silly Sideshow έχει μια γενική ημερομηνία επαναλειτουργίας! Η Disney είπε ότι θα ανοίξει κάποια στιγμή «τους επόμενους μήνες», οπότε τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι θα επιστρέψει.

Το ανόητο παράπλευρο σόου του Πιτ

Η τοποθεσία συνάντησης και χαιρετισμού των χαρακτήρων είναι συνήθως όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν τη Minnie, την Daisy, τον Donald και τον Goofy. Ωστόσο, η Minnie μόλις ενώθηκε με τον Mickey στο Town Square Theatre σε αυτό το πάρκο, επομένως δεν είμαστε σίγουροι ακόμη αν θα είναι διαθέσιμη και εδώ μόλις ανοίξει ξανά αυτό το μέρος.

Μπουτίκ Bibbidi Bobbidi

Η Bibbidi Bobbidi Boutique θα είναι κλειστή για όλη αυτή την εβδομάδα, αλλά θα ανοίξει ξανά την 25 Αυγούστου.

Μπουτίκ Bibbidi Bobbidi

Αυτό το σαλόνι είναι όπου τα παιδιά (ηλικίας 3 έως 12 ετών) μπορούν να μεταμορφωθούν σε πριγκίπισσες και πρίγκιπες της Disney! Σημειώστε ότι η ημερομηνία έναρξης είναι μόνο για την τοποθεσία Magic Kingdom — οι τοποθεσίες Disney Springs και Grand Floridian Resort της Disney δεν έχουν ακόμη ημερομηνίες επαναλειτουργίας.

Κουρείο Harmony

Το Harmony Barber Shop πρόκειται να ανοίξει ξανά αυτόν τον μήνα, αν και όχι μέχρι το τέλος του μήνα, στις 31 Ιουλίου.

Κουρείο Harmony

Οι κρατήσεις είναι διαθέσιμες τώρα, οπότε αν θέλετε να κουρευτείτε όταν ανοίξει αυτό το σημείο, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού.

Δείτε τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ βόλτες στο Magic Kingdom εδώ.

Κλείνουν τα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney

Φανταστική!

Η νυχτερινή εκπομπή Fantasmic! παραμένει κλειστό στα Hollywood Studios και θα παραμείνει κλειστό για όλη αυτή την εβδομάδα. Η Disney ανακοίνωσε ότι η σειρά θα επιστρέψει 2022αλλά δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Φανταστική

When Fantasmic! Ανοίγει ξανά, θα έχει μερικές ενημερώσεις και αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων νέων χαρακτήρων και ακροβατικών.

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Αυτό Μικρή γοργόναΗ εμπνευσμένη εκπομπή δεν έχει ακόμη ημερομηνία επανέναρξης και έχει προγραμματιστεί να είναι κλειστή για όλη αυτή την εβδομάδα.

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Η Disney δεν έχει σχολιάσει καθόλου για αυτό το κλείσιμο, οπότε δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα επιστρέψει.

Χαρακτήρας Meet-and-Greets στο Star Wars Launch Bay

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα για να ανοίξει αυτό το αξιοθέατο! Οι καλεσμένοι μπόρεσαν να πάνε μέσα στο Launch Bay, αλλά δεν υπήρχαν χαρακτήρες συνάντησης-και-χαιρετισμού μέσα για λίγο.

Star Wars: Launch Bay

Οι χαρακτήρες θα εξακολουθούν να λείπουν για όλη αυτή την εβδομάδα, αλλά από την αρχή 17 Ιουλίου, Darth Vader, BB-8 και Chewbacca θα επιστρέψουν για να συναντήσουν επισκέπτες εδώ! Οι εμπειρίες θα είναι διαθέσιμες στο Genie+ για τους επισκέπτες που αγοράζουν αυτό το πρόσθετο.

Βρήκαμε τα ΤΕΛΕΙΑ παπούτσια για να φορέσουμε στα Hollywood Studios της Disney.

Η Disney’s Animal Kingdom κλείνει

Εορτασμός του Φεστιβάλ του Βασιλιά των Λιονταριών

Καλα ΝΕΑ! Αυτή η παράσταση θα ανοίξει ξανά αυτή την εβδομάδα, στις 16 Ιουλίου! Όταν επιστρέψει, η παράσταση θα ονομάζεται στην πραγματικότητα απλά Φεστιβάλ του Βασιλιά των Λιονταριών, όπως ήταν πριν από το κλείσιμο του 2020.

Οι Tumble Monkeys επιστρέφουν!

Από τις 16 επίσης, μερικά στοιχεία που έλειπαν προηγουμένως σε αυτήν την παράσταση θα επιστρέψουν, συμπεριλαμβανομένων των πιθήκων και των εναέριων ακροβατικών πτηνών.

Μάθετε περισσότερα για τις αλλαγές που έρχονται σε αυτήν την εκπομπή.

Κλείσιμο EPCOT

Canada Far & Wide στο CircleVision 360

Η κινηματογραφική ατραξιόν στο περίπτερο του Καναδά του World Showcase θα παραμείνει κλειστή για όλη αυτή την εβδομάδα. Επειδή αυτό το σημείο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για το περίπτερο Appleseed Orchard στο 2022 Food & Wine Festival της EPCOT, αναμένουμε να παραμείνει κλειστό μέχρι το τέλος του φεστιβάλ στις 19 Νοεμβρίου.

Καναδάς Μακριά και Ευρεία

Έχουμε ήδη πολλές πληροφορίες για το φετινό φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων όλων των μενού και μιας ολοκληρωμένης σειράς συναυλιών Eat to the Beat.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού.

Ανακαινίσεις υδάτινου πάρκου Disney

Το υδάτινο πάρκο Blizzard Beach της Disney

Το Blizzard Beach Water Park είναι προς το παρόν κλειστό και έχει προγραμματιστεί να παραμείνει κλειστό όλη αυτή την εβδομάδα. Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα ανοίξει αυτό το πάρκο.

Toboggan Racers

Στο μεταξύ, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το υδάτινο πάρκο Typhoon Lagoon της Disney για μια παρόμοια εμπειρία!

Μάθετε περισσότερα για το Typhoon Lagoon εδώ.

Αν και πολλές διαδρομές και αξιοθέατα θα κλείσουν αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν πολλά ενημερωμένα και νέα πράγματα που μπορείτε να δείτε στα πάρκα! Ρίξτε μια ματιά στο Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind coaster στο EPCOT ή συναντήστε τη Minnie και τον Mickey μαζί στο Magic Kingdom.

Γεια σας Φίλοι!

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε το Genie+, το οποίο σας επιτρέπει να παραλείψετε τη γραμμή αναμονής σε ορισμένα αξιοθέατα. Αυτό το προνόμιο κοστίζει 15 $ ανά άτομο, ανά ημέρα και θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή My Disney Experience για να κάνετε κρατήσεις στο Lightning Lane σε αυτά τα αξιοθέατα. Δείτε τον πλήρη οδηγό μας για το Genie+ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι με την AllEars για περισσότερα από τα τελευταία νέα από την Disney World!

11 Ημερομηνίες έναρξης της Walt Disney World που ΑΚΟΜΑ δεν γνωρίζουμε

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Επισκέπτεστε το Disney World αυτό το καλοκαίρι; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment