Γνωριμία με την Universal – ET Adventure – TouringPlans.com Blog

ET Adventure στα Universal Studios Florida. Εορτάζοντας πρόσφατα την 40η επέτειο της ταινίας, αυτή η βόλτα χρησιμεύει ως ημι-σίκουελ της ταινίας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε την εμπειρία του ET Adventure και θα σας δώσουμε συμβουλές περιήγησης για αυτό το κλασικό αξιοθέατο.

Γρήγορη ματιά

 • Τοποθεσία: Woody Woodpecker’s KidZone
 • Τύπος αξιοθέατου: Εσωτερική σκοτεινή βόλτα όπου οι επισκέπτες «πετούν» πάνω από σετ με ποδήλατα
 • Πεδίο εφαρμογής: Σημαντικό αξιοθέατο
 • Βαθμολογία τουριστικών σχεδίων: ★★★ 1/2
 • Απαίτηση ύψους: 34 ίντσες (87 cm)
Φωτογραφία από την Caitlin U.

Η εμπειρία

Το ET Adventure, που βρίσκεται στο KidZone, είναι μια σκοτεινή διαδρομή μέσα στο δάσος και στον Πράσινο Πλανήτη. Η διαδρομή είναι παρόμοια με την Πτήση του Πήτερ Παν στο Μαγικό Βασίλειο – το αναρτημένο όχημα προσομοιώνει την εμβληματική βόλτα με ποδήλατο από την ταινία, συμπεριλαμβανομένου του «πετώντας» πέρα ​​από το φεγγάρι. Σε αντίθεση με τον Πήτερ Παν, αυτό το αξιοθέατο περιλαμβάνει πιο έντονες σκηνές, όπως μια ακολουθία καταδίωξης. Εάν τα παιδιά σας μπορούν να χειριστούν την αρχική ταινία ET, θα μπορούν να χειριστούν και τη βόλτα.

Οι επισκέπτες βρίσκονται σε υπαίθρια ουρά πριν εισέλθουν στο κτήριο. Η εξωτερική ουρά είναι καλυμμένη και διαθέτει σιντριβάνια, τηλεοράσεις και ανεμιστήρες, αλλά χωρίς θέμα ή στηρίγματα. Αμέσως μέσα στο κτίριο είναι μια prewshow όπου ο Stephen Spielberg μας δίνει τη σύντομη περιγραφή – ανακτήστε τον ET από τις αρχές, επιστρέψτε στον Πράσινο Πλανήτη και σώστε το σπίτι του.

Στο διπλανό δωμάτιο υπάρχουν τράπεζες υπολογιστών με μέλη της ομάδας έτοιμα να εκχωρήσουν το «διαγαλαξιακό μας διαβατήριο». Αφήστε τα έγγραφα σας στο σπίτι, το μόνο που χρειάζεστε για αυτά είναι το όνομά σας.

ET Adventure
Φωτογραφία από την Caitlin U.

Τα διαβατήρια έχουν μέγεθος πιστωτικής κάρτας και διαθέτουν έναν γραμμωτό κώδικα που έχει εκχωρηθεί στο όνομά σας. Κρατήστε αυτές τις κάρτες καθώς θα δοθούν στο μέλος της ομάδας στην πλατφόρμα φόρτωσης.

ET Adventure
Φωτογραφία από την Caitlin U.

Η ουρά είναι με θέμα ένα δάσος της Καλιφόρνια τη νύχτα, ακριβώς τη στιγμή που ο Ε.Τ. κάνει τη διαφυγή του. Το εμβληματικό Speak-and-Spell από την ταινία εμφανίζεται μαζί με τους ήχους των πρακτόρων στους θάμνους. Η φιγούρα του δασκάλου του ET, ο Botanicus, εμφανίζεται περιστασιακά ως ρομποτική φιγούρα για να υπενθυμίζει στους επισκέπτες την αποστολή μας. Φέρτε τον ET στο σπίτι και σώστε τον πλανήτη του.

ET Adventure
Φωτογραφία από τον Hunter U.

Οι επισκέπτες επιβιβάζονται σε οχήματα 12 ατόμων, τρεις σειρές τεσσάρων επιβατών, καθεμία σε ψεύτικα καθίσματα ποδηλάτου. Μην ανησυχείτε, αυτά τα καθίσματα είναι περισσότερο στυλ καθίσματος bucket και όχι Schwinn. Οι επισκέπτες φιλοξενούνται με μπάρες αγκαλιάς, παρέχονται στηρίγματα ποδιών για τους πιο κοντούς επισκέπτες.

Μετά από μια γρήγορη βόλτα προς τα πάνω, ένα ET εμφανίζεται στο καλάθι του οχήματός μας και το βλέπουν και οι αστυνομικοί. Είναι μια τρελή πορεία μέσα στο δάσος, μέσα από σπηλιές και διαφυγόντα αυτοκίνητα της αστυνομίας. Τέλος, ενώ βρισκόμαστε στις στροφές από αστυνομικούς, το όχημά μας πετάει πάνω από το Λος Άντζελες μαζί με τον ET για τη βόλτα. Μετά από μια γρήγορη πύλη στημόνι, συναντάμε έναν πλανήτη που βράζει. Απελευθερωμένος από τη γη, ο ET τώρα μπορεί να θεραπεύσει τους φίλους του και να αναβιώσει τον πλανήτη.

Το οποίο μοιάζει με αυτό:

ET Adventure
Φωτογραφία από τον Hunter U.
ET Adventure
Φωτογραφία από τον Hunter U.

Ο Ε.Τ. κάνει πάρτι με τους φίλους του και τους μικρούς του συγγενείς καθώς κουνιούνται δίπλα στο ταβάνι, παίζουν με τα φυτά ως όργανα και ψεκάζουν νερό παντού (μην ανησυχείς, δεν θα βραχείς). Πριν πετάξουμε πίσω στη γη, μιλάμε για τελευταία φορά στον Ε.Τ. Αυτός προσωπικά αποχαιρετά τον καθένα μας στο όχημα! Δείτε, αυτά τα Διαβατήρια από νωρίτερα που παραδώσατε στο μέλος της ομάδας κατά το φορτίο σαρώθηκαν στη διαδρομή.

ET Adventure
Φωτογραφία από τον Hunter U.

Μια ρουφηξιά καπνό και μερικά φώτα, και είμαστε πάλι στο φορτίο. Το ET Adventure αδειάζει σε ένα κατάστημα δώρων που πουλά λούτρινα γεμιστά ET, μπλουζάκια ET, ευκαιρίες φωτογραφιών ET. και το Reese’s Pieces (φυσικά).

Η ΑΠΟΨΗ

Η γνώμη των επισκεπτών για το ET Adventure είναι διχασμένη. Κάποιοι το βλέπουν ως ένα χαριτωμένο αντίγραφο της νοσταλγίας της δεκαετίας του ’80, μόνο μια εμπειρία που θα μπορούσε να προσφέρει ένα αξιοθέατο θεματικού πάρκου. Εκείνοι που δεν τους αρέσει η έλξη επισημαίνουν το τονικό χτύπημα των δύο ημιχρόνων της διαδρομής, μια οικογενειακή βόλτα που μπορεί ακόμα να τρομάξει τα παιδιά και τα απαρχαιωμένα και χόκεϊ εφέ.

Το ET Adventure είναι μια αντίφαση μιας έλξης. Λατρεύω το αξιοθέατο, είναι μια απολαυστική κατασκήνωση και αντέχει σε μια εποχή σχεδιασμού ατραξιόν στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Πιστεύω ότι είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει να δείτε, με έναν εμβληματικό χαρακτήρα σε ένα εμβληματικό χρονικό πλαίσιο. Αλλά το αξιοθέατο είναι απελπιστικά ξεπερασμένο με απαρχαιωμένες κινούμενες ανθρώπινες φιγούρες, παλιό εφέ και ένα ανατριχιαστικό σύστημα οδήγησης.

Η αδερφή μου θα μπορούσε να το είπε καλύτερα αφού το κατέβασε την πρώτη φορά – “Τι ήταν αυτό το *bleep*;;”

Περιορισμοί & Διαμονή

 • Οι επισκέπτες που οδηγούν το ET Adventure πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 34 ίντσες για να οδηγήσουν (87 cm).
 • Οι επισκέπτες με ύψος κάτω των 48 ιντσών πρέπει να οδηγούν με τον επιβλέποντα σύντροφο (112 cm).
 • Οι επισκέπτες σε αναπηρικά καροτσάκια δεν χρειάζεται να μεταφερθούν σε όχημα.
 • Οι επισκέπτες σε ECV πρέπει να μεταφερθούν σε αναπηρικό καροτσάκι πριν οδηγήσουν.
 • Σε αυτό το αξιοθέατο επιτρέπονται τα ζώα εξυπηρέτησης.
ET Adventure
Φωτογραφία από τον Hunter U.

Συμβουλές περιήγησης

Το ET Adventure βρίσκεται σε μια ήσυχη γωνιά του πάρκου και αγνοείται ως επί το πλείστον μέχρι το μεσημέρι. Οι χρόνοι αναμονής αυξάνονται από αργά το απόγευμα έως νωρίς το βράδυ, ακολουθούμενος από μια απότομη πτώση στις δύο τελευταίες ώρες λειτουργίας του πάρκου. Σας συμβουλεύουμε να ζήσετε το ET Adventure πριν το μεσημεριανό γεύμα ή τις τελευταίες δύο ώρες που είναι ανοιχτό το πάρκο.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • Σε ισχύ σήμερα, τα Universal Dining Plans έχουν επίσημα λήξει και φαίνεται ότι έχουν λήξει επ’ αόριστον. Σύμφωνα με ένα…

 • Καθώς η Universal Orlando πλοηγείται στον COVID-19 και στο νέο κανονικό, το θέρετρο ενημερώνει αρκετές από τις πολιτικές ασφαλείας στο…

 • Είτε είστε μακροχρόνιος επισκέπτης του Walt Disney World που θέλει να αλλάξει τις διακοπές σας είτε επισκέπτεστε το Ορλάντο για…

 • Τώρα που το Spring Break ήρθε και παρήλθε, ήρθε η ώρα να οριστικοποιήσετε τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά σας σχέδια για το 2022. Κι αν…

Leave a Comment