Γιατί πρέπει να φτάσετε νωρίς για το όχι και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Μίκυ στο Disney World

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη ακούσει τα υπέροχα νέα — το Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party επιστρέφει στο Magic Kingdom για πρώτη φορά από το 2019! Αυτό το αποκριάτικο πάρτι ήταν ένα πολύ δημοφιλές γεγονός τα προηγούμενα χρόνια και πολλές ημερομηνίες έχουν ήδη εξαντληθεί για φέτος.

Το όχι και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Μίκυ

Αν και παρατηρήσαμε ότι οι χρόνοι αναμονής ήταν αρκετά χαμηλοί κατά τη διάρκεια του πάρτι και τα πλήθη δεν ήταν υπερβολικά τις περισσότερες φορές, υπήρχαν ακόμα κάποιες στιγμές ανθρώπων, όπως όταν πήγαιναν όλοι να παρακολουθήσουν το Boo-to-You Parade ή όταν μαζευόμασταν όλοι για πυροτεχνήματα. Και μια από τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ στιγμές των ανθρώπων ήταν ακριβώς στην αρχή, όταν όλοι περίμεναν να μπουν στο Magic Kingdom για την εκδήλωση. Αν πρόκειται να πάτε στο πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party, πόσο νωρίς ακριβώς πρέπει να φτάσετε για να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο του πάρτι σας και να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο αναμονής στη σειρά; Έχουμε την απάντηση!

Αν και το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party ξεκινά επίσημα στις 19:00οι επισκέπτες με ένα εισιτήριο για το πάρτι μπορούν να εισέλθουν στο Magic Kingdom ξεκινώντας στις 16:00. Φυσικά, εάν έχετε κράτηση εισιτηρίου για το πάρκο Magic Kingdom και πάσο στάθμευσης για την ημέρα του πάρτι, μπορεί να βρίσκεστε ήδη στο Magic Kingdom, οπότε μπορείτε απλώς να μείνετε στο πάρκο. Συνιστούμε να φτάσετε εκεί πολύ νωρίτερα από τις 4 μ.

Ελάτε εδώ νωρίς για να αποφύγετε τα πλήθη

Την πρώτη νύχτα του πάρτι, φτάσαμε στις μπροστινές πύλες τριγύρω 15:30, και μια αξιοπρεπής σειρά ανθρώπων που περίμεναν να μπουν είχε ήδη σχηματιστεί. Τα μέλη του Cast άρχισαν να αφήνουν τον κόσμο να μπει στις 4 μ.μ. και εμείς ήμασταν στο πάρκο τριγύρω 16:20.

Περιμένοντας να μπω

Καθώς εκείνο το βράδυ των εγκαινίων, είναι λογικό ότι υπήρχε πολύς κόσμος που περίμενε με ανυπομονησία την επιστροφή του πάρτι.

Ο κόσμος αρχίζει να φτάνει!

Ωστόσο, είδαμε μια παρόμοια κατάσταση πριν από το επόμενο πάρτι, μερικές μέρες αργότερα. Όταν φτάσαμε στο Magic Kingdom γύρω στις 3:55 μ.μ., υπήρχαν ΜΕΓΑΛΑ πλήθη που περίμεναν έξω από την πύλη. Μόλις η γραμμή άρχισε να κινείται στις 4 μ.μ., όμως, Μας πήρε μόνο περίπου 10 λεπτά για να περάσουμε και να μπούμε στο πάρκο. Το πόσο γρήγορα κινείται μια γραμμή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, επομένως ο χρόνος αναμονής μπορεί να διαφέρει κατά πολύ.

Ουάου!

Θα υπάρξει λοιπόν μεγάλη ουρά για να μπείτε στο Magic Kingdom στις 4 μ.μ., αλλά πόσο νωρίς πρέπει να φτάσετε αν δεν θέλετε να περιμένετε καθόλου; Θα συνιστούσαμε να βρίσκεστε στο Magic Kingdom 45 λεπτά έως μία ώρα νωρίτερα, αν θέλετε να αποφύγετε αυτή τη γραμμή. Σχεδιάστε να είστε στην πύλη μέχρι τις 15:00 ή τις 15:15 και μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τον χρόνο ταξιδιού!

Έλα εδώ νωρίς

Αν οδηγείτε, θα πρέπει ακόμα να φτάσετε από το TTC στο Magic Kingdom μόλις παρκάρεις. Και αν χρησιμοποιείτε λεωφορεία της Disney, θυμηθείτε ότι μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτα — θα σας πάνε εκεί που πρέπει, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν φτάσει κάποιος στη στάση του λεωφορείου. Και μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ταξιδεύουν από το ξενοδοχείο σας προς το Magic Kingdom εκείνη την ώρα, οπότε είναι καλή ιδέα να φτάσετε στη στάση του λεωφορείου ακόμη νωρίτερα για να αποφύγετε τις μεγάλες ουρές εκεί. Τα λεωφορεία μπορούν να μεταφέρουν μόνο τόσα άτομα τη φορά, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε να φτάσουν ένα ή περισσότερα λεωφορεία, να γεμίσετε με κόσμο, να φύγετε και να επιστρέψετε για να μπορέσετε να επιβιβαστείτε.

Μεταφορά με λεωφορείο της Disney

Αν φτάσετε στο Magic Kingdom στις 3, πιθανότατα θα νικήσετε το χειρότερο από τα πλήθη και θα μπορέσετε να μπείτε στο πάρκο κοντά στις 16:00. Αλλά να θυμάστε ότι το πάρτι δεν ξεκινά επίσημα μέχρι τις 19:00! Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να κάνετε στο μεταξύ, αλλά ορισμένα από τα αποκλειστικά εμπορεύματα για πάρτι, τα σνακ και τις διακοπές της διαδρομής δεν θα είναι διαθέσιμα για λίγες ώρες. Και το Boo-to-You Parade και τα πυροτεχνήματα δεν γίνονται παρά αργότερα το βράδυ.

Το πάρτι ξεκινά επίσημα στις 7 το απόγευμα

Μεταξύ 16:00 και 19:00, μπορείτε δοκιμάστε μερικές από τις αποκριάτικες λιχουδιές που είναι διαθέσιμες γύρω από το πάρκο. Μερικές λιχουδιές δεν βγαίνουν μέχρι να ξεκινήσει το πάρτι στις 19:00, αλλά υπάρχουν αρκετές που μπορείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε επίσης να ρίξτε μια ματιά στις θεματικές φωτογραφίεςσυμπεριλαμβανομένου α Αμπρα κατάμπρα ένα που μπορεί να βρεθεί στην Πλατεία Ελευθερίας. Ή κατευθυνθείτε σε μερικές βόλτες εάν οι χρόνοι αναμονής είναι αρκετά χαμηλοί. Να θυμάστε ότι Οι χρόνοι αναμονής τείνουν να μειώνονται μόλις ξεκινήσει το πάρτι και την ημέρα που οι επισκέπτες έχουν φύγει, οπότε αν μια διαδρομή έχει μεγάλη ουρά πριν από τις 7 μ.μ., ίσως θελήσετε να περιμένετε και να δείτε αν θα πέσει αργότερα.

Το Sweet Candy Corn Soft Serve είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Μια γρήγορη προειδοποίηση: γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι φέρνουν παιδιά σε αυτήν την εκδήλωση και ορισμένοι γονείς στην ομάδα μας ήθελαν να το αναφέρουν θα μπορούσε να είναι καλύτερη ιδέα να φτάσετε αργά στο πάρτι αν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο που τα παιδιά σας είναι χαρούμενα και ξύπνια για το πάρτι (από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα). Εάν εμφανιστείτε γύρω στις 17:00 ή στις 18:00 αντί πριν από τις 16:00, μπορεί να αποφύγετε τη μεγάλη ουρά για να μπείτε μέσα και να έχετε πιο χαρούμενα παιδιά αργότερα, όταν το πάρτι είναι πραγματικά έτοιμο. Φυσικά, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για την ομάδα σας!

Ξεκινάει!

Εδω είναι μερικά άλλες σημαντικές στιγμές για το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween που μπορεί να θέλετε να έχετε υπόψη σας:

  • ο Boo-to-You Parade τρέχει δύο φορές — μία στο 21:15 και πάλι στο 23:15 κάθε βράδυ (καιρού επιτρέποντος)
  • Το Mickey’s Not-So-Spooky Spectacular επίδειξη πυροτεχνημάτων συμβαίνει στο 22:15 στο Κάστρο της Σταχτοπούτας
  • ο Αμπρα κατάμπρα Villain Spelltacular Η παράσταση λαμβάνει χώρα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας στο 20:35, 22:45 και μεσάνυχτα. Αυτές οι εποχές θα αλλάξουν σε 19:40, 20:35, 22:45 και μεσάνυχτα για πάρτι τον Οκτώβριο.
  • ο Cadaver Dans μπορεί να βρεθεί στο Frontierland στο 19:00, 19:45, 20:30, 21:50 και 22:30.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερες ενημερώσεις και αλλαγές με το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween, οπότε μείνετε συντονισμένοι με το DFB για όλα τα τελευταία νέα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλήρη οδηγό μας για το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party.

Απόκριες στο Walt Disney World


Θα πάτε φέτος στο πάρτι του Mickey’s Not-Scary Halloween στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment