Γιατί μπορεί να θέλετε να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την περιπέτεια της Disney California σε ορισμένες ημέρες του Ιουνίου

Υπάρχει τόσο πολύ συνεχίζεται στο Disneyland Resort αυτή τη στιγμή!

Disneyland

Main Street Electrical Parade, World of Color, Disneyland Forever πυροτεχνήματα και Fantasmic! επέστρεψαν όλοι στα πάρκα! Και, για να προσθέσετε στον ενθουσιασμό, η σεζόν αποφοίτησης του Disneyland Resort είναι σε πλήρη ισχύ, με την πρώτη σειρά εκδηλώσεων Disneyland After Dark: Grad Nite Reunion να ξεκινά στις 23 Ιουνίου. Αλλά δεν είναι όλα καλά νέα, καθώς το Disney California Adventure θα μειώσει τις ώρες και θα απαλλαγεί από ένα δημοφιλές σόου τις ημέρες αυτού του γεγονότος.

ο Disneyland After Dark: Grad Nite Reunion θα διεξαχθεί σε Disney California Adventure επί Πέμπτη 23 Ιουνίου; Τρίτη 28 Ιουνίου; και Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 (εισιτήρια εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα και για τις 3 ημερομηνίες). Εκείνες τις μέρες, το Disney California Adventure έχει προγραμματιστεί κλείστε νωρίς σε επισκέπτες χωρίς εισιτήρια εκδήλωσης, στο 20:00 αντί για 22:00.

Disney California Adventure Park

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή, καθώς το δείχνει και το ημερολόγιο της Disneyland World of Color (η νυχτερινή παράσταση σε αυτό το πάρκο) δεν θα πραγματοποιηθεί καθόλου τις ημέρες με την εκδήλωση Grad Nite. Αυτό περιλαμβάνει Ιούνιος 23η

©Disney

28 και 30.

©Disney

Αν λοιπόν επισκέπτεστε το Disneyland Resort κάποια από αυτές τις μέρες, να το έχετε κατά νου θα πρέπει να φύγετε νωρίς από το Disney California Adventureκαι εκεί δεν θα είναι καμία εκπομπή World of Color. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν περισσότερο πλήθος τη νύχτα στη Ντίσνεϋλαντ όταν οι επισκέπτες πρέπει να αλλάξουν πάρκα 20:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένετε από τη νέα εκδήλωση, δείτε τις λεπτομέρειες και τις τιμές για τις εκδηλώσεις Grad Nite Reunion! Ή, ρίξτε μια ματιά στα ειδικά φαγητά της 4ης Ιουλίου που έρχονται στο Disneyland Resort αυτό το καλοκαίρι.

©Disney

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney!

Σημαντικές ημερομηνίες που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε εάν επισκέπτεστε το θέρετρο Disneyland το 2022


Παρακολουθείτε την εκδήλωση Grad Nite Reunion; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment