Γιατί η Disney μας πειράζει με ανεπιβεβαίωτα έργα

Το D23 Expo της Disney μόλις έλαβε χώρα και μάθαμε πολλά νέα, αλλά πολλά από αυτά δεν πρόκειται απαραίτητα να συμβούν.

©Disney

Λάβαμε επιβεβαίωση για πράγματα σαν καινούργια Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος κατάστημα στο Disneyland Park, μια επέκταση στο Avengers Campus στο Disney California Adventure park και άνοιγμα χρονοδιαγράμματος για το TRON στο Magic Kingdom και το Μοάνα αξιοθέατο στο EPCOT στο Disney World. Αλλά, υπήρχαν επίσης μερικές ΠΟΛΥ μεγάλες ιδέες που μοιράστηκε η Disney που έχουν μείνει αρκετά ανοιχτές. Ας αναλύσουμε γιατί η Disney φαίνεται να μας πειράζει με αυτά τα έργα.

Τι συνέβη στην D23 Expo;

Αν δεν ξέρετε, το D23 Expo είναι μια τεράστια εκδήλωση θαυμαστών που διοργανώνεται από το επίσημο fan club της Disney και συνήθως είναι εκεί όπου λαμβάνουμε πολλά νέα από την Disney για το τι θα ακολουθήσει για την εταιρεία. Η Disney επιβεβαίωσε πολλά πράγματα για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και θεματικά πάρκα…εκτός από το Walt Disney World.

D23 Expo

Το Walt Disney World είχε κάποια πραγματικά νέα, αλλά πολλά άλλα πράγματα που ανακοινώθηκαν για το θέρετρο ήταν απλώς ιδέες της Disney. Κατά τη διάρκεια του πάνελ “A Boundless Future: Disney Parks, Experiences, and Products”, ο Josh D’Amaro (Πρόεδρος των Πάρκων, Προϊόντων και Εμπειριών της Disney) έφερε την Jennifer Lee από τα Walt Disney Animations Studios και τον Chris Beatty από το Walt Disney Imagineering να μιλήσουν σχετικά με αυτές τις ιδέες, τις οποίες ονόμασαν “Γαλάζιος ουρανός” έργα.

D23 Expo

Το Blue Sky ουσιαστικά σημαίνει ότι αυτά είναι ανεπιβεβαίωτα έργα και εξακολουθούν να εξετάζονται ως ιδέες. Ήταν ξεκάθαρο να αναφέρουν ότι κανένα από αυτά δεν συνέβαινε στην πραγματικότητα ακόμα, και αν τελικά συμβεί, δεν θα συμβεί για πολύ καιρό.

Ωστόσο, η Disney μοιράστηκε εννοιολογική τέχνη για αυτές τις ιδέες, επομένως είναι ξεκάθαρα πράγματα στα οποία η Disney έχει σκεφτεί αρκετά και ξόδεψε κάποια χρήματα.

Έννοια τέχνη Avengers Campus ©Disney

Τώρα, ας μιλήσουμε περισσότερο για αυτές τις ιδέες που αναφέρθηκαν.

Έργα Blue Sky

Η πρώτη ιδέα που αναφέρθηκε ήταν για DinoLand ΗΠΑ στο Το Ζωικό Βασίλειο της Disney. Τα στελέχη της Disney μίλησαν για την ιδέα τους να βάλουν Ζωοτοπία στη γη. Ανέφεραν ότι βλέποντας την Τζούντι Χοπς στο τρένο στην ταινία να κινείται μέσα από διαφορετικά τοπία τους έκανε να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει σε ένα θεματικό πάρκο.

Ζωοτοπία

Μίλησαν και για βάζοντας Μοάνα στην περιοχή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η DinoLand, και κυκλοφόρησαν κάποιο concept art. Λάβετε υπόψη ότι α Μοάνα Το αξιοθέατο έρχεται ήδη στο EPCOT και θα είναι ανοιχτό μέχρι το τέλος του 2023. Ακολουθεί μια ματιά στο concept art για Ζωοτοπία και Μοάνα στην περιοχή που βρίσκεται τώρα η DinoLand.

Moana και Zootopia

Φαίνεται ότι θα ήταν ένα είδος συνδυασμένης γης με κάποια νέα αξιοθέατα, αλλά κανένα δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του πάνελ.

Οι επόμενες ιδέες που συζητήθηκαν ήταν για μαγικό βασίλειο. Τα στελέχη της Disney μίλησαν για την επέκταση του πάρκου πέρα ​​από το Big Thunder Mountain Railroad στη Frontierland για να δημιουργήσουν μερικές νέες περιοχές.

Big Thunder Mountain Railroad

Δύο δημοφιλείς ταινίες αναφέρθηκαν για πιθανή θεματολογία σε αυτόν τον νέο τομέα — Κακάο και Encanto. Η Disney μίλησε συγκεκριμένα για την πλατεία της πόλης από Κακάο και το μαγικό Casa Madrigal από Encanto.

Κακάο

Αυτοί ρώτησαν, “Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να μπείτε στην καζίνα των Μαδριγάλων; Κι αν η Mirabel είναι ο οδηγός σας; Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να περπατήσετε μέχρι μια πόρτα και να ανακαλύψετε το δικό σας μαγικό δώρο;

Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό, μίλησαν και τα στελέχη της Disney μια γη με θέμα τους κακούς της Disney που θα μπορούσε να έρθει και σε αυτή την περιοχή. Μίλησαν για το πώς ξέρουν ότι πολλοί άνθρωποι είναι θαυμαστές των κακών, λέγοντας:Μας αρέσει να μισούμε, και μερικές φορές μας αρέσει να λατρεύουμε, λατρεύουμε με εμμονή να λατρεύουμε… τους κακούς μας.

Εμπειρία στο Villains Grove

Είπαν ότι η γη θα κατακλυζόταν από κάποιους αγαπημένους κακούς της Disney στην πιθανή νέα επέκταση. Το concept art κοινοποιήθηκε για την περιοχή, και είναι ΠΟΛΛΑ για να το αποδεχτείτε!

Ουάου

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα πράγματα ΔΕΝ επιβεβαιώνεται ότι συμβαίνουν, είναι απλώς ιδέες προς το παρόν.

Γιατί μας πειράζει η Disney;

Η Disney είχε βασικά μια μεγάλη καταιγισμός ιδεών συνεδρίασαν σε εκείνο το πάνελ όταν μοιράζονταν αυτές τις νέες ιδέες. Λοιπόν, γιατί το έκαναν αυτό αντί να επιβεβαιώσουν έργα που στην πραγματικότητα συμβαίνουν; Λοιπόν, πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχουν μερικοί λόγοι.

Josh D’Amaro, πρόεδρος της Walt Disney Parks and Resorts, στην D23 Expo

Πρώτον, η Disney μάλλον ήθελε να αναφέρει αυτές τις μεγάλες ιδέες χωρίς να τις επιβεβαιώσει για να δούμε πώς θα αντιδρούσαν οι οπαδοί. Αυτές οι ιδέες θα μπορούσαν να λάβουν μια πολύ θετική ή αρνητική αντίδραση από τους θαυμαστές, οπότε η Disney θα μπορούσε να γνωρίζει αν πρέπει να προχωρήσει μαζί τους ή όχι. Φαίνεται ότι είναι πολύ πιο εύκολο να πούμε ότι άλλαξαν γνώμη για μια ιδέα αντί να ακυρώσουν πλήρως ένα επιβεβαιωμένο έργο.

D23 Expo

Ένας άλλος λόγος που δεν επιβεβαίωσαν αυτά τα πράγματα είναι πιθανώς επειδή Η Disney δεν θέλει να υποσχεθεί τίποτα. Θα μπορούσαν να αποφεύγουν τη δέσμευση, ώστε να μην χρειάζεται να ανακοινώσουν ότι ένα έργο ακυρώνεται εάν κάτι δεν λειτουργήσει στο μέλλον. Μερικές φορές μπορεί να συμβούν πράγματα που είναι εκτός ελέγχου της Disney και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με έργα, όπως μια παγκόσμια πανδημία, για παράδειγμα.

Κατασκευή EPCOT

Η Disney φαίνεται να έχει μάθει από το παρελθόν και τα προηγούμενα λάθη της. Υπήρχαν πολλά πράγματα που λέγεται ότι συνέβαιναν στο Disney World πριν από την έναρξη του COVID-19 για τα οποία δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση, όπως με ορισμένα μέρη του EPCOT Transformation.

Κατασκευή αξιοθέατου Moana

Το περίπτερο του Ηνωμένου Βασιλείου στο EPCOT υποτίθεται ότι θα έπαιρνε ένα αξιοθέατο της Mary Poppins, το Διαστημόπλοιο Γη έπρεπε να ανανεωθεί, είδαμε ένα τεράστιο τριώροφο κτίριο περίπτερου φεστιβάλ που σχεδιάστηκε για τη μέση του πάρκου και μια νέα ταινία επρόκειτο να ελάτε στο China Pavilion που ονομάζεται Wondrous China.

Cherry Tree Lane στο Epcot’s UK Pavilion Concept Art ©Disney

Όμως, τα έργα Mary Poppins και Spaceship Earth αναβλήθηκαν επ’ αόριστον, φαίνεται ότι τα σχέδια έχουν αλλάξει για το περίπτερο του φεστιβάλ και δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση για το Wondrous China. Δεν γνωρίζουμε αν ή πότε θα γίνουν αυτά τα έργα, και η Disney δεν έχει αποκαλύψει καμία είδηση.

Concept Art for Reimagined Spaceship Earth ©Disney

Έτσι, η Disney θα μπορούσε να έχει μάθει να μην υπόσχεται υπερβολικά πολλά νέα πράγματα, επειδή πολλά μπορούν να συμβούν που θα μπορούσαν να αποτρέψουν αυτές τις ιδέες από το να γίνουν πραγματικότητα.

Reflections Concept Art ©Disney

Δεν είναι μόνο ο Μετασχηματισμός EPCOT. Η Disney είπε επίσης προηγουμένως ότι το Town Square Theatre μεταμορφώνεται στο Magic Kingdom και ότι ένα νέο Disney Vacation Club Resort θα έρχεται με το όνομα Reflections…αλλά τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να συμβαίνει πια.

Τα καλά νέα

Ωστόσο, τα στελέχη της Disney μίλησαν για μερικά πολλά υποσχόμενα πράγματα κατά τη διάρκεια του πάνελ. Το ανέφεραν επιτέλους τα πράγματα αρχίζουν να επιστρέφουν εκεί που ήταν πριν από την πανδημία για την εταιρεία, ώστε να αρχίσουν να ονειρεύονται ξανά νέα έργα και μεγάλες ιδέες.

Στην D23 Expo 2022, ανακοινώθηκε ότι το TRON Lightcycle / Run θα ανοίξει την άνοιξη του 2023 στο Magic Kingdom Park στο Walt Disney World Resort στη λίμνη Buena Vista, Φλόριντα (Disney)

Η πανδημία έκανε μια μεγάλη παύση σε πολλά έργα και μάλιστα καθυστέρησε κάποια επ’ αόριστον, αλλά τα πράγματα φαίνονται καλύτερα. Είμαστε σίγουροι ότι αν όλα πάνε καλά για την Disney, θα λάβουμε τελικά κάποιες επιβεβαιώσεις για μεγάλα έργα στο μέλλον.

©Disney

Για περισσότερα από την D23 Expo, ρίξτε μια ματιά σε ΟΛΑ τα τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Disney στην έκθεση D23 Expo, τις 5 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ανακοινώσεις της Marvel από την D23 Expo και μια ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ των ταινιών και των σειρών της Disney που ανακοινώθηκαν στην D23.

Μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney.

Μια ολοκληρωμένη ιστορία των ΨΕΜΑΤΩΝ του Disney World

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποιο από αυτά τα έργα θέλετε να πραγματοποιηθεί πραγματικά στο Disney World; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια!

Leave a Comment