Γιατί η 8η Δεκεμβρίου είναι τόσο μεγάλη υπόθεση στο Disney World

Υπάρχει μια πολύ σημαντική ημερομηνία που θα πρέπει να θυμάστε αν είστε φαν της Disney World.

Σημειώστε το ημερολόγιό σας!

Σημειώστε το ημερολόγιό σας για 8 Δεκεμβρίου. Γιατί, μπορεί να ρωτήσετε; Υπάρχουν μερικές σημαντικές αλλαγές που τίθενται σε ισχύ εκείνη την ημέρα και θα μπορούσαν να έχουν ΜΕΓΑΛΟ αντίκτυπο στις επερχόμενες διακοπές σας στην Disney. Αν είσαι σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Disney World στις 8 Δεκεμβρίου ή μετά, πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις ενημερώσεις!

Ακολουθεί μια λίστα με όλες τις αλλαγές που θα τεθούν σε ισχύ για το Disney World από τις 8 Δεκεμβρίου:

Αυξήσεις των τιμών και των τιμών των εισιτηρίων

Η Disney πρόκειται να εφαρμόσει τιμολόγηση για το πάρκο για εισιτήρια 1 ημέρας, 1 πάρκου έναρξη στις 8 Δεκεμβρίου. Αντί να αγοράσετε ένα γενικό εισιτήριο θεματικού πάρκου, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα ειδικά για το πάρκο που θέλετε να επισκεφτείτε. Προς το παρόν, αγοράζετε απλώς ένα γενικό εισιτήριο θεματικού πάρκου, το οποίο είναι καλό για να επισκεφτείτε οποιοδήποτε από τα 4 πάρκα του Disney World (Magic Kingdom, EPCOT, Disney’s Hollywood Studios ή Disney’s Animal Kingdom).

Είσοδος EPCOT

Αλλά ξεκινώντας από τις 8, θα πρέπει να αγοράσετε αυτό το εισιτήριο για το πάρκο που θέλετε να επισκεφτείτε. Η τιμή των εισιτηρίων ποικίλλει ανάλογα με το πάρκοάρα ένα εισιτήριο για το Magic Kingdom μπορεί να κοστίσει περισσότερο από ένα για, ας πούμε, το Animal Kingdom της Disney.

Δέντρο της ζωής

Σημειώστε ότι Αυτό επηρεάζει μόνο εισιτήρια 1 ημέρας, 1 στάθμευσης. Οποιοδήποτε άλλο είδος εισιτηρίου (όπως εισιτήρια πολλών ημερών ή Park Hopper) δεν θα επηρεαστεί. Ακολουθεί μια ανάλυση του κόστους ενός εισιτηρίου 1 ημέρας, 1 στάθμευσης βάσει αυτού του νέου συστήματος:

 • Disney’s Animal Kingdom — $109-$159 (οι τιμές παραμένουν ίδιες με το τρέχον κόστος)
 • Disney’s Hollywood Studios — $124-$179
 • EPCOT — $114-$179
 • Magic Kingdom — $124-$189

Για να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας, ίσως θελήσετε να τα αγοράσετε πριν φτάσει η 8η!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την αλλαγή.

Αλλαγές κράτησης κάρτας στάθμευσης

Η ειδική τιμολόγηση του πάρκου για τα εισιτήρια 1 ημέρας, 1 πάρκου προκάλεσε μια άλλη αλλαγή, η οποία θα τεθεί επίσης σε ισχύ στις 8 Δεκεμβρίου. Όταν αγοράζετε ένα από αυτά τα εισιτήρια για συγκεκριμένο πάρκο, Η κράτησή σας Park Pass θα γίνει αυτόματα κατά τη στιγμή της αγοράς. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε ξεχωριστή κράτηση, γιατί το εισιτήριό σας είναι για συγκεκριμένο πάρκο.

Hollywood Studios

Σημειώστε ότι Αυτή η αλλαγή επηρεάζει μόνο εισιτήρια 1 ημέρας, 1 στάθμευσης. Για όλους τους άλλους τύπους εισιτηρίων, θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστές κρατήσεις για πάσο για να γίνετε δεκτοί στα θεματικά πάρκα. Θα χρειαστείτε τόσο το εισιτήριο όσο και το Park Pass για να μπείτε.

Μάθετε περισσότερα για αυτήν την ενημέρωση εδώ.

Πρόσθετες αυξήσεις τιμών

Αλλά τα εισιτήρια δεν είναι τα μόνα πράγματα που αυξάνουν τις τιμές στις 8 Δεκεμβρίου. Ορισμένα πρόσθετα εισιτηρίων θα γίνουν επίσης πιο ακριβάσυμπεριλαμβανομένων των Park Hopper και Park Hopper Plus.

ΑΛΗΘΗΣ

Το Park Hopper σάς επιτρέπει να επισκέπτεστε πολλά πάρκα του Disney World σε μια μέρα και επί του παρόντος κοστίζει 65 $ για να προσθέσετε σε ένα εισιτήριο μιας ημέρας. Το Park Hopper Plus επιτρέπει πολλαπλά θεματικά πάρκα σε μια μέρα και προσθέτει επίσης τα υδάτινα πάρκα της Disney World. Αυτή η επιλογή είναι αυτή τη στιγμή 85 $ επιπλέον για ένα εισιτήριο μίας ημέρας.

Παραλία Blizzard

Αλλά ξεκινώντας από τις 8, το κόστος αυτών των πρόσθετων θα διαφέρει ανάλογα με την ημερομηνία, επομένως μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο ακριβά, ανάλογα με το πότε θα τα επισκεφτείτε. Αναμένουμε να δούμε υψηλότερες τιμές σε περιόδους μεγαλύτερης κίνησης, όπως κατά τις διακοπές ή τις καλοκαιρινές διακοπές.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την αλλαγή.

Αυξήσεις ετήσιας τιμής εισιτηρίου

Θα υπάρχει επίσης αυξήσεις τιμών έρχονται στο ετήσιο πρόγραμμα Passholder της Disney World. Επί του παρόντος, οι πωλήσεις είναι ακόμη σε παύση για τα περισσότερα από τα ετήσια εισιτήρια της Disney World και η Disney δεν περιμένει να επιστρέψουν φέτος. Αλλά όταν βγουν ξανά προς πώληση, 3 από τις 4 επιλογές περασμάτων θα είναι πιο ακριβές από ό,τι πριν από την παύση των πωλήσεων.

Ετήσιο σύμβολο Passholder

Από τις 8 Δεκεμβρίου, όλα τα ετήσια εισιτήρια εκτός από το Pixie Dust Pass θα έχουν αύξηση τιμής. Ακολουθεί μια ματιά στις αλλαγές στις τιμές:

 • Incredi-Pass (νέες εκπτώσεις σε παύση, ανανεώσεις διαθέσιμες)
  • Τρέχουσα τιμή: 1.299 $
  • Νέα τιμή: 1.399 $ (αύξηση 100 $)
 • Sorcerer Pass (νέες εκπτώσεις σε παύση, διαθέσιμες ανανεώσεις)
  • Τρέχουσα τιμή: $899
  • Νέα τιμή: 969 $ (αύξηση 70 $)
 • Pirate Pass (οι νέες εκπτώσεις τέθηκαν σε παύση, διαθέσιμες ανανεώσεις)
  • Τρέχουσα τιμή: 699 $
  • Νέα τιμή: 749 $ (αύξηση 50 $)
 • Pixie Dust Pass (διαθέσιμες νέες εκπτώσεις, διαθέσιμες και ανανεώσεις)
  • Τρέχουσα τιμή: $399
  • Νέα τιμή: 399 $ (χωρίς αύξηση)

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την αλλαγή.

Ετήσια τιμή ανανέωσης εισιτηρίων

Αν και οι πωλήσεις για τα περισσότερα νέα ετήσια εισιτήρια εξακολουθούν να είναι σε παύση, οποιοσδήποτε έχει ετήσιο πάσο επί του παρόντος μπορεί να το ανανεώσεικαι μπορούν ακόμη και να επιλέξουν να ανανεωθούν σε διαφορετικό επίπεδο από αυτό που έχουν αυτή τη στιγμή. Έτσι, αν έχετε τώρα ένα Pirate Pass, θα μπορούσατε να το ανανεώσετε ως Incredi-Pass ή Pixie Dust Pass, παρόλο που κανένα από τα δύο δεν είναι διαθέσιμο για νέες εκπτώσεις.

Ετήσια Κάρτα Διαβατών

Αν θα ανανεώσετε το πάσο σας, έχετε έκπτωση ανανέωσης, που σημαίνει ότι πληρώνετε ελαφρώς μειωμένη τιμή για την ανανέωση (σε σύγκριση με το κόστος αγοράς ενός νέου πάσου). Αυτή τη στιγμή οι τιμές ανανέωσης είναι οι εξής:

 • Incredi-Pass: 1.104 $
 • Μάγος Πάσο: 764 $
 • Pirate Pass: 594 $
 • Pixie Dust Pass: 339 $

Από τις 8 Δεκεμβρίου, όμως, αυτά οι τιμές ανανέωσης θα αυξηθούν, αν και θα εξακολουθούν να είναι χαμηλότερα από το κόστος αγοράς των νέων καρτών. Το ανακοίνωσε η Disney οι αυξήσεις θα είναι μεταξύ $43 και $100ανάλογα με τον τύπο πάσου.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την αλλαγή.

Αυτές είναι όλες οι σημαντικές αλλαγές που θα επηρεάσουν την Disney World από τις 8 Δεκεμβρίου. Έτσι αν θέλατε να αγοράσετε εισιτήρια πάρκου για το 2023, ίσως είναι η ώρα να το κάνετε, πριν χτυπήσουν οι αυξήσεις! Και οι Ετήσιοι Διαβάτες μπορεί να θέλουν να ανανεώσουν το συντομότερο δυνατό για να αποφύγουν τις αυξήσεις των τιμών ανανέωσης.

μαγικό βασίλειο

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερες ενημερώσεις από την Disney World, επομένως μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία νέα.

Μάθετε τι συμβαίνει όταν ένα πάρκο Disney World φτάσει σε χωρητικότητα.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Προπαραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2023 DFB Guide to Walt Disney World Dining Today!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2023 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να προπαραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2023 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2023 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂


Σκοπεύετε να πάτε στο Disney World το 2023; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Comment