Γιατί η οδήγηση μπορεί να είναι καλύτερη από το να πετάς στο Disney World αυτή τη στιγμή

Ας το παραδεχτούμε – η οδήγηση στο Disney World μπορεί να είναι ακριβή!

Αυτοκίνητα κατευθύνονται στο πάρκινγκ Magic Kingdom

Οι τιμές του φυσικού αερίου είναι πολύ υψηλές αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου του Disney World. Η οδήγηση μπορεί επίσης να διαρκέσει πολύ, ανάλογα με το πού έρχεστε, μειώνοντας τον χρόνο που θα μπορούσατε να αφιερώσετε εξερευνώντας τα πάρκα ή να χαλαρώσετε στο ξενοδοχείο σας. Αλλά, όταν πρόκειται να ταξιδέψετε στο Disney World αυτή τη στιγμή, Η οδήγηση θα μπορούσε πραγματικά να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Λοιπόν, ας μιλήσουμε για γιατί εξακολουθείτε να θέλετε να οδηγήσετε στο Disney World.

Αναστολή φόρου αερίου

Γνωρίζουμε ότι οι τιμές του φυσικού αερίου είναι υψηλές αυτή τη στιγμή, αλλά εκεί μπορεί να είναι μια μικρή ανακούφιση στο δρόμο. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ζήτησε πρόσφατα από το Κογκρέσο να αναστείλει τους ομοσπονδιακούς φόρους βενζίνης και ντίζελ για τρεις μήνες, σύμφωνα με το CNBC. Ζητά επίσης από τα κράτη να αναστείλουν τους δικούς τους φόρους φυσικού αερίου ή να παράσχουν παρόμοια ελάφρυνση.

Πρατήριο βενζίνης Speedway έξω από το Magic Kingdom

Επί του παρόντος υπάρχει ομοσπονδιακός φόρος 18,4 σεντς ανά γαλόνι για το φυσικό αέριο και ομοσπονδιακός φόρος 24,4 σεντς ανά γαλόνι για το ντίζελ. Εάν ανασταλούν αυτοί οι φόροι, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν περίπου 3,6% στο φυσικό αέριο όταν οι τιμές κατά μέσο όρο περίπου 5 $ το γαλόνι. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να αθροιστεί.

Το βενζινάδικο Speedway στο Disney World

Ωστόσο, αυτό ενδέχεται να μην καθορίζει απαραίτητα τις τιμές του φυσικού αερίου μακροπρόθεσμα και, τελικά, τις τιμές του φυσικού αερίου που καθορίζονται από τις παγκόσμιες αγορές, τις εταιρείες φυσικού αερίου και τη ζήτηση των καταναλωτών. Όμως, ο Πρόεδρος Μπάιντεν το έκανε επίσης κάλεσε τις ενεργειακές εταιρείες να δεχτούν χαμηλότερα περιθώρια κέρδους για να αυξήσουν την παραγωγή πετρελαίου και ικανότητα διύλισης για βενζίνη. Οι εταιρείες ενέργειας συνεδριάζουν επίσης σύντομα για να συζητήσουν τρόπους αύξησης της προσφοράς τους.

Disney Springs Speedway

Έτσι, ενώ οι τιμές του φυσικού αερίου μπορεί να μην είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να υπάρχει μια μικρή πτώση των τιμών στο μέλλον εάν εγκριθεί η φορολογική αναστολή. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει τον λογαριασμό φυσικού αερίου σας εάν οδηγείτε στο Disney World!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς μοιάζουν οι τιμές του φυσικού αερίου στον κόσμο της Disney

Θέματα αεροπορικών εταιρειών

Εάν δεν οδηγείτε στο Disney World, η άλλη επιλογή είναι να το κάνετε πετώ. Καταλαβαίνουμε απόλυτα το να πετάς αν ζεις κάπου πολύ μακριά, όπως στην Καλιφόρνια ή στον Καναδά. Αλλά, εάν βρίσκεστε σε μια λογική απόσταση οδικής προσπέλασης, μπορεί να είναι μια δύσκολη διαφορά μεταξύ οδήγησης και πτήσης.

Ετοιμος να πετάξω?

Ενώ οι τιμές του φυσικού αερίου είναι υψηλές αυτή τη στιγμή, οι πτήσεις είναι επίσης πολύ ακριβές! Μπορείτε πιθανώς να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα οδηγώντας ένα αυτοκίνητο στη Φλόριντα αντί να πληρώσετε εκατοντάδες δολάρια ΚΑΘΕ να πετάξεις εκεί με την οικογένειά σου. Σίγουρα, αυτή η τιμή στο ρεζερβουάρ βενζίνης μπορεί να σε κάνει να αναστατώσεις, αλλά εκατοντάδες δολάρια σε βενζίνη για ένα οδικό ταξίδι μπορεί να είναι καλύτερα από χιλιάδες δολάρια στις πτήσεις!

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τι περνάει αυτή τη στιγμή η αεροπορική βιομηχανία. Υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού, που σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερα διαθέσιμα δρομολόγια, καθυστερήσεις, ακυρώσεις και πολλά άλλα. Θα μπορούσατε να πάρετε μια πτήση ανταπόκρισης προς το Disney World, μόνο για να μάθετε μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο ανταπόκρισης ότι η πτήση σας ήταν ακυρώθηκε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την επανακράτηση και πιθανώς να χαλάσει το πρόγραμμά σας για τις διακοπές σας.

©Ταξίδια και Αναψυχή

Έχουν ακυρωθεί ΠΟΛΛΕΣ πτήσεις τους τελευταίους μήνες, γεγονός που μπορεί να την καταστήσει επικίνδυνη και δαπανηρή επιλογή. Εάν οδηγείτε, μπορεί να συναντήσετε κίνηση, αλλά τουλάχιστον γνωρίζετε ότι είστε απόλυτα υπεύθυνος για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Φυσικά, πρέπει να λάβετε υπόψη το φαγητό στο δρόμο και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να χαλάσει ή να έχει ένα διαμέρισμα. Αυτά λοιπόν είναι πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη επίσης.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε εάν ακυρωθεί η πτήση σας για Disney World

Χωρίς μαγικό εξπρές

Το Disney’s Magical Express σταμάτησε να κυκλοφορεί στις αρχές του 2022, δηλαδή υπάρχει δεν είναι πλέον μια δωρεάν επιλογή μεταφοράς μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου του Ορλάντο και της Disney World. Τώρα, πρέπει είτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, είτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις αντικαταστάσεις επί πληρωμή για την υπηρεσία ή να πάρετε μια μερίδα βόλτας όπως ένα Uber.

Το Magical Express έχει διακοπεί

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές που μοιάζουν πολύ με το Magical Express, αλλά κοστίζουν χρήματα. Mears Connect είναι το πρώτο, κοστολογικά 16 $ ανά ενήλικαt, 13,50 $ ανά παιδί μονή διαδρομήκαι $32 ανά ενήλικα, 27 $ ανά παιδί μετ’ επιστροφής χρησιμοποιώντας τους Πρότυπο υπηρεσία. Έχουν επίσης ένα Εξπρές υπηρεσία, η οποία προσφέρεται μόνο μετ’ επιστροφής στα 250$ για 4 άτομα και ένα επιπλέον $55 για κάθε επιπλέον άτομο.

Λεωφορείο Mears Connect

Η άλλη επιλογή είναι το Sunshine Flyer, το οποίο είναι $17 ανά ενήλικα και 12,50 $ ανά παιδί για ένα ταξίδι χωρίς επιστροφήκαι $34 ανά ενήλικα και $25 ανά παιδί για υπηρεσία μετ’ επιστροφής. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών ταξιδεύουν δωρεάν. Αυτές είναι οι τυπικές τιμές, αλλά κάποια στιγμή το Sunshine Flyer έχει ειδικές προσφορές και προσφορές, όπως αυτή τη στιγμή, τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν δωρεάν και οι ενήλικες είναι μόνο $16 εάν κάνετε κράτηση έως τις 31 Ιουλίου.

Φέιγ βολάν Sunshine

Με όποιο τρόπο κι αν αποφασίσετε να πάτε από και προς το αεροδρόμιο και το Disney World, θα σου κοστίσει. Έτσι, η οδήγηση μόνος σας θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα από αυτή την άποψη. Αλλά, να θυμάστε ότι εάν φέρετε το δικό σας αυτοκίνητο πρέπει να πληρώσετε για τη στάθμευση στα ξενοδοχεία της Disney Worldεπομένως το κόστος θα μπορούσε να είναι περίπου το ίδιο με κάθε τρόπο, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων στο πάρτι σας και πόσες νύχτες στο Disney World.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ορλάντο το 2022

Ελευθερία να έχετε το δικό σας αυτοκίνητο

Το να έχετε μαζί σας το δικό σας αυτοκίνητο στο Disney World σας προσφέρει επίσης ένα ορισμένο ποσό ελευθερία. Μπορείτε να είστε απόλυτα σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε τη μεταφορά της Disney ή μια υπηρεσία κοινής χρήσης για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Προτιμάτε να οδηγείτε στο Disney World ή να πάρετε άλλο μέσο μεταφοράς;

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να πηγαίνετε να παρκάρετε στο πραγματικό θεματικό πάρκοπου σας επιτρέπει να να φτάσετε και να φύγετε όποτε θέλετεκαι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παρκάρετε γρηγορότερα. Λάβετε υπόψη ότι εάν μένετε σε ξενοδοχείο της Disney World, μπορείτε παρκάρετε στα θεματικά πάρκα δωρεάν.

Είσοδος του ζωικού βασιλείου

Εάν έχετε μαζί σας το δικό σας αυτοκίνητο, μπορείτε επίσης βγείτε έξω και εξερευνήστε πέρα ​​από τον κόσμο της Disney πολύ ευκολότερο. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα άλλα θεματικά πάρκα της περιοχής, να κατευθυνθείτε στην παραλία για όλη την ημέρα και πολλά άλλα. Θα σας επιτρέψει επίσης να πάτε στο παντοπωλείο, το φαρμακείο ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να χρειαστεί να πάτε ενώ βρίσκεστε σε διακοπές. Σίγουρα, θα μπορούσατε να πάρετε ένα Uber για να κάνετε αυτά τα πράγματα, αλλά είναι πιθανότατα πολύ πιο εύκολο να μπείτε στο αυτοκίνητό σας για να τρέξετε στο παντοπωλείο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους ΜΕΓΑΛΟΥς λόγους που οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι

Έτσι, η οδήγηση στο Disney World αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είναι μια τρομερή ιδέα τελικά! Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σας κοστίσει ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι αλλαγής. Οι τιμές του φυσικού αερίου ΕΙΝΑΙ υψηλές σε όλη τη χώρα, επομένως θα πρέπει να συνυπολογίσετε το κόστος οδήγησης στον προϋπολογισμό σας ανάλογα με το είδος του αυτοκινήτου που έχετε, το κόστος του φυσικού αερίου γύρω από τον τόπο διαμονής σας και γύρω από την Disney World και πόσο μακριά οδηγείτε . Αλλά, όταν η εναλλακτική είναι τα ακριβά αεροπορικά εισιτήρια, μπορεί να μην είναι τόσο κακή κλήση (εκτός αν μπορείτε να πετύχετε μερικές πραγματικά εξαιρετικές προσφορές πτήσεων!).

Αυτοκινητόδρομος

Έχετε επίσης υπόψη σας ότι πρέπει να πληρώσετε για στάθμευση διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία της Disney World. Του $15 ανά διανυκτέρευση στα θέρετρα Value, $20 ανά διανυκτέρευση σε Μέτρια θέρετρα και $25 ανά διανυκτέρευση στα θέρετρα Deluxe και Deluxe Villa. Αυτά τα κόστη μπορεί επίσης να αθροιστούν, αλλά να θυμάστε ότι το παίρνετε δωρεάν πάρκινγκ στα θεματικά πάρκα εάν μένετε σε ξενοδοχείο της Disney World.

Port Orleans — Πάρκινγκ στη γαλλική συνοικία

Σε τελική ανάλυση, θα πρέπει πιθανώς να αποτιμήσετε τις δύο επιλογές σας και να σταθμίσετε τι είναι καλύτερο για την οικογένειά σας. Μπορεί να σας αρέσει η πολυτέλεια να μην χρειάζεται να οδηγείτε στο Disney World και μπορεί να έχετε συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σημείων πτήσης! Ή μπορεί να σας αρέσει να κάνετε μακρινά οδικά ταξίδια με την οικογένεια και να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ φθηνότερο να οδηγείτε παρά να πετάτε. Παρακολουθούμε τις τιμές των πτήσεων κάθε μήνα και παρακολουθούμε στενά τις τιμές του φυσικού αερίου στην περιοχή του Ορλάντο, ώστε να μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε όλες τις επιλογές σας και ποιες είναι οι τιμές. Εγγραφείτε στο newsletter μας για τις πιο πρόσφατες και πιο ενημερωμένες πληροφορίες!

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερες συμβουλές και πληροφορίες της Disney World σχετικά με τον προγραμματισμό των επόμενων διακοπών σας.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πόσο κοστίζει μια οικογένεια 4 ατόμων για να κάνει το Disney World το 2022


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Προτιμάτε να πετάτε ή να οδηγείτε στο Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment