Γιατί δεν θα χρησιμοποιήσετε τα μέσα μεταφοράς της Disney World

Ήρθε η ώρα να απαντήσετε σε αυτό το παλιό ερώτημα των διακοπών: να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή να μην νοικιάσετε αυτοκίνητο;

Λεωφορείο Disney World

Εντάξει, ίσως δεν είναι Πραγματικά μια παλιά ερώτηση, αλλά όταν πρόκειται να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στην Disney, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πώς θα μετακινηθείτε. Χρησιμοποιείτε Uber από το αεροδρόμιο και μετά παίρνετε τα μέσα μεταφοράς της Disney για να μετακινηθείτε στα πάρκα; Νοικιάζετε το δικό σας αυτοκίνητο για την εβδομάδα; Υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που λειτουργούν για τον καθένα, οπότε ας δούμε τι πιστεύουν οι θαυμαστές της Disney!

Ρωτήσαμε τους θαυμαστές της Disney: «Προτιμάτε να πάρετε τα μέσα μεταφοράς της Disney World ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο ενώ είστε διακοπές;» Να τι είπαν!

Μεταφορές Disney

Πολλοί, πολλοί άνθρωποι είπαν ότι προτιμούν να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς της Disney για να μετακινηθούν στο Walt Disney World. Για ένα, η μεταφορά της Disney είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, οπότε αυτό είναι ένα τεράστιο μπόνους! Και υπάρχουν πολλές επιλογές, από τις βάρκες μέχρι το Monorail, το Skyliner και τα λεωφορεία — μπορείτε να ταξιδέψετε στην Disney από ξηρά, αεροπορική και θάλασσα (το Seven Θάλασσες Λιμνοθάλασσα, δηλαδή).

Βάρκες για το Magic Kingdom

Αρκετοί είπαν ότι προτιμούν να παίρνουν τα μέσα μεταφοράς της Disney επειδή είναι σε διακοπές και δεν θέλουν να οδηγήσουν! Αφήστε τους επαγγελματίες να σας οδηγήσουν, ώστε να μην ανησυχείτε για οδηγίες ή στάθμευση.

Το monorail είναι ένα από τα πιο διάσημα μέσα μεταφοράς της Disney!

Άλλοι άνθρωποι είπαν ότι απλώς δεν χρησιμοποιούν πραγματικά τα αυτοκίνητά τους όταν βρίσκονται στο Disney World λόγω όλων των διαθέσιμων επιλογών μεταφοράς.

Όμως, ένας μεγάλος παράγοντας είναι σίγουρα το κόστος. Είπε ένα άτομο «Έχετε δει πόσο κοστίζει η ενοικίαση αυτοκινήτου αυτές τις μέρες;; Μεταφορά της Disney παρακαλώ” και είπε ένας άλλος «Έχω αρκετά πράγματα για τα οποία θέλω να ξοδέψω χρήματα». Ναι, το καταλάβαμε! Οι διακοπές της Disney είναι ακριβές, επομένως καταλαβαίνουμε πλήρως ότι θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα όπου μπορείτε.

Λεωφορείο της Disney

Επιπλέον, είπε κάποιος άλλος «Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σπατάλη χρημάτων. Για το λίγο επιπλέον που θα χρειαστείτε, υπάρχει η Uber.” Τα rideshares είναι σίγουρα μια επιλογή για να μετακινηθείτε στο Disney World, εάν δεν θέλετε να περιμένετε για τη μεταφορά ή εάν θέλετε να βγείτε έξω από τη «φούσκα» της Disney.

Μπορείτε να πάρετε το σκάφος για την Disney Springs από μερικά θέρετρα!

Κάποιοι άλλοι είπαν ότι η μεταφορά της Disney ήταν μέρος της «εμπειρίας Disney» για αυτούς. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και είναι μοναδικές, σίγουρα προσθέτει στην πραγματική αίσθηση του να βρίσκεστε στη Disney όταν παίρνετε πράγματα όπως το Skyliner ή το Monorail. Είναι μέρος της διασκέδασης!

Μίνι Βαν

Σημειώστε επίσης ότι τα Minnie Vans επιστρέφουν στις 29 Ιουνίου 2022. Αυτά είναι τα οχήματα κοινής χρήσης της Disney που μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω Lyft για να μετακινηθείτε! Έτσι, δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι μια μορφή μεταφοράς της Disney.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς ΑΛΛΑΖΕΙ η μεταφορά της Disney World

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Υπήρχαν ακόμα πολλοί άνθρωποι που ήταν με το μέρος που ήθελαν να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο όσο βρίσκονταν στο Disney World! Ο λόγος για αυτό ήταν εν μέρει επειδή σε αυτούς τους ανθρώπους αρέσει να επισκέπτονται άλλα μέρη εκτός της φούσκας της Disney. Ένα άτομο το είπε «Μου αρέσει να βλέπω άλλα αξιοθέατα του Ορλάντο και έχουμε οικογένεια στο Ορλάντο και την Τάμπα, επομένως για εμάς η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι κάτι σαν αναγκαιότητα». Ναι, αν θέλετε να πάτε σε άλλες περιοχές στη Φλόριντα, η ενοικίαση αυτοκινήτου φαίνεται να είναι ο καλύτερος τρόπος!

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ακόμα κι αν δεν ταξιδεύετε μακριά, όπως απλώς επισκέπτεστε τη Universal ή τσιμπάτε κάτι για να φάτε στο δρόμο, το να έχετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δίνει στους ανθρώπους την ελευθερία να το κάνουν όποτε θέλουν. Αλλά θυμηθείτε, μπορείτε πάντα να πάρετε και ένα Uber!

Ταμπέλες Rideshare στο Disney World

Ένα άτομο είπε στην πραγματικότητα ότι ήταν στο “8 ταξίδια και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά τη μεταφορά της Disney.” οπότε δεν το θεωρούν απαραίτητο. Είμαστε κάπως περίεργοι πώς είναι δυνατό αυτό όταν λαμβάνουμε υπόψη το Magic Kingdom! Υποθέτουμε ότι είτε έχουν περπατήσει στο πάρκο από το Contemporary είτε δεν υπολογίζουν τα σκάφη και το Monorail από και προς το Magic Kingdom και το Transportation and Ticket Center ως επίσημη μεταφορά της Disney — γιατί πρέπει να φτάσετε εκεί με κάποιο τρόπο!

Αποβίβαση μεριδίου στο Disney World

Ένα άλλο άτομο το είπε «Συνειδητοποίησα πόσο ωραίο ήταν να έχεις αυτοκίνητο. Τα παιδιά μπορούσαν να μετακινηθούν χρησιμοποιώντας τα μέσα μεταφοράς και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο. Ωραία επιλογή. Οι ενοικιάσεις ήταν πιο εύκολες και μας έδωσαν την ελευθερία να περάσουμε από το Walmart ή το παντοπωλείο, να φάμε από το ακίνητο, να ψωνίσουμε και να δούμε περισσότερα από το Ορλάντο.» Και πάλι, εάν θέλετε τέτοια ευελιξία ενώ βρίσκεστε στις διακοπές, η ενοικίαση αυτοκινήτων είναι μια καλή επιλογή.

© Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο Σάνφορντ

Ένα άτομο είπε ότι ήταν πραγματικά πιο εύκολο γι ‘αυτούς να κυκλοφορούν με τα εγγόνια τους προσχολικής ηλικίας με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε σύγκριση με τα μέσα μεταφοράς της Disney, οπότε αυτό πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη εάν έχετε μαζί σας πράγματα όπως μεγάλα καροτσάκια.

Είσοδος πάρκινγκ για το Magic Kingdom

Άλλοι είπαν ότι τους αρέσει να νοικιάζουν αυτοκίνητο επειδή δεν θέλουν να είναι στο πρόγραμμα μεταφοράς της Disney. είπε ένας θαυμαστής “Νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Δεν βιάζομαι και περιμένω ή τρέχω για τη ζωή σου. Τον ένα χρόνο που πήγαμε με RV στη Disney και χρησιμοποιήσαμε τη μεταφορά τους, παίζαμε συνεχώς αυτά τα δύο παιχνίδια.» Αυτό βγάζει νόημα! Μπορείτε να περιμένετε πράγματα όπως τα λεωφορεία της Disney για λίγο, ειδικά σε πιο αργές ώρες, ή θα μπορούσατε να κάνετε σπριντ για να πάρετε το λεωφορείο για το EPCOT για να φτάσετε στην κράτηση για φαγητό στην ώρα σας!

Χώρος στάθμευσης Hollywood Studios

Ένα άλλο συναίσθημα περιλάμβανε το να σας αρέσει ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, επειδή σημαίνει ότι θα έχετε πάντα μια θέση (καθώς η μεταφορά της Disney μπορεί να γεμίσει κόσμο και να είστε όρθιοι για όλη τη διαδρομή!).

Αναμονή σε ένα λεωφορείο της Disney, τι νέο υπάρχει

Αλλά, να έχετε κατά νου ότι υπάρχει ένα ημερήσια χρέωση για στάθμευση στα ξενοδοχεία της Disney World τώρα. Έτσι, εάν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, αυτό είναι ένα πρόσθετο κόστος στην τιμή που ήδη πληρώνετε για το αυτοκίνητο. Έχετε δωρεάν χώρο στάθμευσης στα θεματικά πάρκα εάν μένετε σε ξενοδοχείο της Disney World.

Σημειώστε επίσης ότι οι τιμές του φυσικού αερίου είναι πολύ υψηλές αυτή τη στιγμή, επομένως αυτό είναι ένα άλλο πρόσθετο κόστος.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ενοικίασης αυτοκινήτου στο Disney World

Αλλες επιλογές

Αυτές δεν είναι οι μόνες δύο επιλογές για να μετακινηθείτε, φυσικά. Μπορείτε επίσης να φέρετε το δικό σας αυτοκίνητο αν οδηγείτε! Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι τους αρέσει να έχουν το δικό τους αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ώστε να μπορούν βασικά να το χρησιμοποιούν με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, αλλά δεν πληρώνετε για να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Προφανώς, αυτό ισχύει μόνο εάν οδηγείτε στη Disney.

Χώρος στάθμευσης EPCOT

Σε κάποιους αρέσει η επιλογή και των δύο τρόπων μεταφοράς. Ένα άτομο το είπε «Οδηγήστε από το Τέξας. Χρησιμοποιήστε το αυτοκίνητό μου για να φάτε και μετά να οδηγήσετε το λεωφορείο της Disney… το καλύτερο και των δύο κόσμων.» Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αν αυτό είναι το είδος της ευελιξίας που θέλετε να έχετε στις διακοπές!

Λεωφορείο Disney

Και, φυσικά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας όπως η Uber. είπε ένας θαυμαστής «Κάναμε Ubered παντού, συμπεριλαμβανομένου του παντοπωλείου, τον περασμένο Νοέμβριο. Εξοικονομήσαμε τόνους χρημάτων και μειώσαμε το επίπεδο άγχους. Ήταν τέλεια.” Ανάλογα με το ποσό που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε το Ubers, θα μπορούσατε σίγουρα να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα από ό,τι αν νοικιάζατε αυτοκίνητο.

Στάση ταξί

Επίσης, να θυμάστε ότι η Disney World διέκοψε τη δωρεάν υπηρεσία Magical Express από και προς το αεροδρόμιο. Έτσι, τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή κοινής χρήσης, να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες αντικατάστασης επί πληρωμή, όπως το Mears Connect για να μεταβείτε από και προς το αεροδρόμιο και το Disney World.

Το Μαγικό Εξπρές της Disney έχει φύγει

Δεν υπάρχει μια μοναδική μορφή μεταφοράς που να είναι η καλύτερη για όλους στο Disney World, είναι περισσότερο για το τι είναι καλύτερο για εσάς!

Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως εάν θέλετε να αφήσετε τη φούσκα της Disney και να εξερευνήσετε, εάν θέλετε να μπορείτε να τρέξετε στο μπακάλικο, πόσο διαρκεί το ταξίδι σας και πόσο υπομονετικοί είστε όταν πρόκειται για το πρόγραμμα μεταφοράς της Disney. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας, ώστε να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό!

Skyliner

Μείνετε συντονισμένοι στο All Ears για περισσότερες συμβουλές, κόλπα, νέα και πληροφορίες της Disney World.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αν η Uber είναι φθηνότερη από την αντικατάσταση Magical Express της Disney


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Πώς προτιμάτε να μετακινείστε στο Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment