Γιατί αυτή η βαλίτσα κοστίζει 1.400 $ 😲 — και πού μπορείτε να αποκτήσετε τις φανταχτερές της δυνατότητες με λιγότερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Πάνε οι μέρες του συνηθισμένες, μικρές χειραποσκευές που απλά κράτησε την εφεδρική αλλαγή ρούχων σας σε περίπτωση που η τσάντα σας δεν τα κατάφερνε.

Ώρα να πακετάρετε!

Θα εκπλαγείτε καθόλου καμπάνες και σφυρίχτρες Ορισμένες χειραποσκευές διαθέτουν τώρα, από επεκτεινόμενες πλευρές έως ενσωματωμένους φορτιστές! Φυσικά, η μεγάλη ισχύς συνοδεύεται από εξαιρετικές τιμές (αυτή είναι η γραμμή που δεν ανέφερε ποτέ ο Spidey).

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά α Χειροποίητο 1400$ είναι σίγουρα εκτός προϋπολογισμού μας! Ερευνήσαμε τι ακριβώς κάνει αυτή τη βαλίτσα τόσο ξεχωριστή και για να δούμε αν πραγματικά αξίζει τον κόπο τετραψήφιο άθροισμα.

Ζήστε το έτος 3022

ο Αποσκευές Rydebot Cavallo Smart Ride-On δεν είναι ΑΠΛΩΣ μια βαλίτσα. Η κύρια εστίαση αυτού του προϊόντος είναι ότι με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπεται σε α σκούτερ που μπορείς να οδηγήσεις! Φανταστείτε τον εαυτό σας να μεγεθύνετε την πύλη του αεροδρομίου σας γρήγορα 6,2 μίλια την ώρα χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω τσάντες μαζί σας, γιατί σας Η τσάντα ΕΙΝΑΙ το όχημά σας.

Χουνώντας σε όλους τους ανθρώπους που περνούσαν

Ο Καβάλο μετατρέπεται από αποσκευές σε μηχανοκίνητο σκούτερ μέσω της ανατροπής ενός μπροστινού τροχού και της επέκτασης του τιμονιού. Υπάρχουν δύο ράβδοι και στις δύο πλευρές του μπροστινού τροχού για να ρυθμίσετε τα πόδια σας ενώ γλιστρούν με στυλ σε όλο το τερματικό και διαθέτει ένα εύκολο σύστημα πέδησης για ασφάλεια. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από «αλουμίνιο αεροπορίας» με ενισχύσεις που μπορούν να υποστηρίξουν εξωτερικά έως και 220 λίβρες και τροφοδοτείται από κινητήρα ιόντων λιθίου. Η μπαταρία 250 watt φορτίζει πλήρως σε 3 ώρες και μπορεί να προσφέρει μια δροσερή διαδρομή για 9-12 μίλια με μία φόρτιση μπαταρίας. Ωστόσο- αυτή η μπαταρία είναι ΔΕΝ εγκρίνεται από την TSA! Η λίστα προϊόντων προτείνει την αγορά ενός μοντέλου που είναι συμβατό με το TSA αυτό.

Αν και η μπαταρία δεν είναι εγκεκριμένη από την TSA, αυτή η κλειδαριά είναι

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό για εσάς, το Cavallo έχει επίσης Φώτα LED στο πλάι και έρχεται με α Ηχείο Bluetooth. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα μικρό φορητό πάρτι όπου κι αν πάτε! Εάν οι άνθρωποι δεν κοιτούν ήδη επίμονα, θα το κάνουν σίγουρα κλέψτε μια ματιά όταν περνάς και η τσάντα σου έχει τα αγαπημένα σου χρώματα και παίζει το καλύτερο playlist για πάρτι. Τέλος, συνοδεύεται από αυτή τη βαλίτσα δύο ενσωματωμένες θύρες USB για εύκολη φόρτιση εν κινήσει, διαθέτει κλειδαριά εγκεκριμένη από την TSA, είναι ανθεκτικό στο νερό και τις γρατσουνιές και μπορεί να χωρέσει 29,3 λίτρα αποθηκευτικού χώρου (phew, πολύ καλή λίστα!).

Αξιοπρεπής ποσότητα χώρου συσκευασίας

Λοιπόν, αξίζει πραγματικά την τσουχτερή τιμή; Ας αναλύσουμε τις διάφορες πτυχές και πόσο αξίζουν οι επιμέρους πτυχές:

Οποιαδήποτε έξυπνη βαλίτσα ιππασίας που λειτουργεί με μπαταρία θα έχει α υψηλότερη τιμή από τις περισσότερες άλλες κανονικές χειραποσκευές, αλλά αυτή εξακολουθεί να είναι σημαντικά φθηνότερη από το Cavallo. Η μικρότερη τιμή συνοδεύεται επίσης από α μικρότερη μπαταρία; Αυτή η βαλίτσα μπορεί να πάει μόνο περίπου 4 μίλια την ώρα το πολύ με την μπαταρία 100 watt.

Ίσως όχι το μεγαλύτερο παζάρι αλλά σίγουρα λιγότερο!

Με την Smart Riding Suitcase μπορείτε επίσης να κάνετε μόνο περίπου 4 μίλια με μία φόρτιση, λιγότερο από τη μισή απόσταση το Cavallo μπορεί να υποστηρίξει με γεμάτη μπαταρία. Εξαρτάται από εσάς εάν η έλλειψη ενέργειας αξίζει την εξοικονόμηση!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τη βαλίτσα Smart Riding!

Θέλαμε επίσης να συμπεριλάβουμε ένα ακόμα πιο φθηνή έκδοση! Εάν εξακολουθείτε να έχετε ανάγκη για ταχύτητα, αλλά δεν θέλετε να επενδύσετε σε μια βαλίτσα που λειτουργεί με μπαταρία, δοκιμάστε μια που βασίζεται σε ένα πιο παραδοσιακό στυλ σκούτερ. Το iubest Scooter Luggage λειτουργεί και για τα δύο ενήλικες και παιδιάυποστηρίζοντας έως και 331 λίβρες.

Μας πάει πίσω στο δημοτικό

Είναι επίσης πιο ευρύχωρος από το Cavallo κατά πάνω από 20 λίτρα! Οι κριτικές επαινούν αυτές τις αποσκευές για την ανθεκτικότητά της και για το πώς γλίτωσε τη φθορά στα πόδια τους σε αυτά μακρινά ταξίδια μεταξύ των τερματικών αεροδρομίων. Για όσους δεν τους πειράζει να βάλουν τη δουλειά, γιατί να μην δοκιμάσετε αυτό το σκούτερ την επόμενη φορά που θα κάνετε ένα ταξίδι;

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τις αποσκευές Scooter της ibuest!

Εάν θέλετε να προστατέψετε τα υπάρχοντά σας με μια κλειδαριά, θα πρέπει να πάρετε μια που είναι εγκεκριμένο από το TSA. Οι κλειδαριές εγκεκριμένες από την TSA είναι στην πραγματικότητα μια κοινή προσφορά σε πολλές αποσκευές που πωλούνται σήμερα. Αν όμως βρεθείτε χωρίς ένα, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Σταματήστε τους επίδοξους κλέφτες στα ίχνη τους

Είναι αρκετά ανθεκτικό για να αντέχει τα συνηθισμένα χτυπήματα που δέχονται οι αποσκευές και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε τις αποσκευές σας αν πρέπει να τις ελέγξετε. Αυτό το Master Lock έχει επίσης πάνω από 13.000 βαθμολογίες στο Amazon, με ακόμη και κλειδαράδες να του δίνουν πέντε αστέρια!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Master Lock με έγκριση TSA!

Ο ευκολότερος τρόπος για να ντύστε τις αποσκευές σας! Αυτά τα λαμπάκια LED τροφοδοτούνται από μπαταρία, οπότε μην ανησυχείτε για τη σύνδεση τους.

Pimp My Suitcase!

Με τη χρωματική παλέτα RGB το οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Αν και μπορεί να μην είναι το πιο πρακτικό πράγμα, σίγουρα θα διευκολύνει την εύρεση της χειραποσκευής σας όταν ψάχνετε στους κάδους. Επιπλέον, πιθανότατα θα ήσουν ο μόνος στο αεροδρόμιο με α φως στην τσάντα σας!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το XYOP LED Strip Lights με μπαταρία!

Παράλειψη μεταφοράς φορητού φορτιστή ή επιλέξτε ένα αντίγραφο ασφαλείας με αυτήν τη χειραποσκευή Wrangler που διαθέτει θύρα φόρτισης USB. Η θύρα βρίσκεται πίσω από μια θήκη που ξεπροβάλλει, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας εκεί ενώ φορτίζει χωρίς να χρειάζεται να το κρατάτε ενώ είναι δεμένο στη βαλίτσα σας. Αυτό το σημείο επίσης διπλασιάζεται ως ποτηροθήκηιδανικό για εκείνο το αεροδρόμιο Starbucks!

Αγαπάμε οτιδήποτε μας δίνει περισσότερα χέρια για να κρατάμε σνακ!

Μπαίνει σε μερικά ασυνήθιστα χρώματα όπως το πορτοκαλί και το λαδί και περιλαμβάνει μια ζώνη συμπίεσης στο εσωτερικό για να ασφαλίσετε τα αντικείμενά σας έτσι ώστε να μην πέφτουν κατά τη μεταφορά. Οι περιστρεφόμενοι τροχοί περιστρέφονται πλήρως 360, και αυτή η χειραποσκευή επεκτείνεται σε περίπτωση που χρειαστεί να δημιουργήσετε επιπλέον χώρο για όλα εκείνα τα αναμνηστικά που θέλετε να φέρετε πίσω!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τις χειραποσκευές Wrangler Smart Spinner!

Αν και δεν είναι πλήρως ενσωματωμένο σε μια βαλίτσα, αυτό το φορητό ηχείο Bluetooth μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε οποιαδήποτε τσάντα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να αποσπάστε το και φέρτε το μαζί σας όποτε χρειάζεσαι μελωδίες! Το ηχείο JBL έχει έως και 10 ώρες παιχνιδιού με μία φόρτιση και διατίθεται σε έναν τόνο διασκεδαστικών χρωμάτων.

Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό το γαλαζοπράσινο χρώμα;

Οι κριτικοί λένε ότι παρά το μικρό του μέγεθος έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και είναι αδιάβροχο! Πιάστε μας χρησιμοποιώντας αυτό για να μαρμελάδα έξω στην πισίνα σίγουρα!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το ηχείο Bluetooth JBL Clip 3!

Σύνολο: 384,51 $ (με τη φθηνότερη βαλίτσα)

Μεμονωμένα τα εξαρτήματα βγαίνουν χονδρικά 27% το κόστος του Cavallo! Αυτό είναι πάνω από 1.000 $ σε εξοικονόμηση!! Αν ψάχνετε μόνο για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του Cavallo, ίσως καλύτερα να τα αγοράσετε ξεχωριστά (νομίζω ότι μερικοί από εμάς θα μπορούσαμε να διασκεδάσουμε διασκεδάζοντας τις βαλίτσες μας με φώτα LED!). Ωστόσο, αν ψάχνετε για ένα πάνω από τη γραμμή χειραποσκευή και να έχετε τέτοια χρήματα να ρίξετε, θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια άλλη βαλίτσα που να έχει ΟΛΕΣ αυτές τις ανέσεις σε μία.

Αν αγοράσετε το Cavallo, δώσε μας ένα κύμα ενώ περνάτε αβίαστα από μπροστά μας μέχρι την πύλη του αεροδρομίου σας.

Σχεδιάζετε να πάρετε τις νέες σας φανταχτερές αποσκευές στη Disney αλλά δεν έχετε αποφασίσει πού να μείνετε; Δείτε ΟΛΕΣ τις πληροφορίες μας για τα ακίνητα της Disney!

Θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα ξενοδοχεία της Disney World’s;Leave a Comment