ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πηγαίνετε ΜΕΣΑ στο ΝΕΟ Τερματικό C του αεροδρομίου του Ορλάντο μαζί μας

Η ώρα που περιμένατε έφτασε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ — Ο ΝΕΟΣ Τερματικός Σταθμός Γ του Διεθνούς Αεροδρομίου Ορλάντο άνοιξε για το κοινό!

Είναι ώρα!

Στις 19 Σεπτεμβρίου, σταματήσαμε από τον νέο τερματικό σταθμό, αλλά δεν ήταν ακόμη διαθέσιμος για το κοινό. Ήρθαμε λοιπόν ξανά στις 20 Σεπτεμβρίου για να ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό. Ο τερματικός σταθμός C θα συνεχίσει να ανοίγει σταδιακά τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αλλά αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά ΜΕΣΑ σε αυτόν τον νέο χώρο αυτή τη στιγμή, μπορείτε να συμμετάσχετε στην περιπέτειά μας!

Πήγαμε στο αεροδρόμιο σήμερα το πρωί για να δούμε πώς ήταν τα πράγματα. Καθώς πλησιάζετε το αεροδρόμιο, αναζητήστε τις πινακίδες του Terminal C παραπάνω.

Θα δείτε επίσης ορισμένες πινακίδες που υποδεικνύουν ποιες αεροπορικές εταιρείες βρίσκονται στον τερματικό σταθμό C.

Terminal C Airlines

Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο 2 αεροπορικές εταιρείες στον τερματικό σταθμό C, αλλά περισσότερες αεροπορικές εταιρείες θα φτάσουν σύντομα στο νέο τερματικό σταθμό.

Μόλις φτάσετε στο γκαράζ στάθμευσης, μπορείτε να σταθμεύσετε το όχημά σας και να ακολουθήσετε τις πινακίδες προς τους τερματικούς σταθμούς. Θα δείτε πινακίδες παραπάνω και για το σιδηροδρομικό σταθμό. Σημειώστε ότι το Ο ΝΕΟΣ σιδηροδρομικός σταθμός Brightline πρόκειται να ανοίξει στον τερματικό σταθμό C του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ορλάντο το 2023.

Ωρα να φύγω!

Ενώ ήμασταν εκεί, είδαμε πραγματικά ένα τρένο Brightline στο αεροδρόμιο.

Brightline!

Από απέναντι, μπορείτε να έχετε υπέροχη θέα στο Terminal C!

Εκεί είναι!

Τότε ήρθε η ώρα να περπατήσετε…

Ας ξεκινήσουμε!

…και κατευθυνθείτε στο διάδρομο προς τον τερματικό σταθμό C.

Terminal C, Here We Come

Μόλις μπείτε στο διάδρομο, θα δείτε μια λίστα με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο στο σύνολό του.

Που πηγαίνεις?

Θα ρίξετε επίσης μια ματιά στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, το γκαράζ στάθμευσης και μερικά πολύ μοντέρνα και πολύχρωμα σχεδιαστικά στοιχεία.

Τόσο Μοντέρνα

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στην οθόνη.

Εδώ είναι μια πιο προσεκτική ματιά

Και μερικές λεπτομέρειες για αυτό.

Λεπτομέριες

Να είστε σε επιφυλακή για άλλες εκθέσεις τέχνης στο Terminal C…

Τι νομίζετε?

…και λεπτομέρειες για τις ιστορίες τους.

Λεπτομέριες

Επιτέλους χτυπήσαμε την πινακίδα για το Terminal C…

Ναί!

…και είδα καλά αυτό το νέο σημείο!

ΟΥΑΟΥ

Όλα τα παράθυρα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την είσοδο δίνουν πραγματικά μια ανοιχτή, φωτεινή και ευάερη αίσθηση.

Υπάρχουν φοίνικες μέσα, καθιστώντας ΑΠΟΛΥΤΑ σαφές ότι βρίσκεστε στη Φλόριντα. 😂

Φοίνικες

Ενώ βρίσκεστε μέσα, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στην περιοχή παραλαβής αποσκευών για αυτόν τον τερματικό σταθμό.

Διεκδίκηση αποσκευών

Όλα εδώ μέσα έχουν μια φωτεινή αίσθηση, ακόμα και το ΧΑΛΙ! Ναι, αυτό είναι ένα ΝΕΟ σχέδιο χαλιού, αν και περιέχει μερικά από τα μπλε χρώματα από το χαλί MCO που πολλοί γνωρίζουν και αγαπούν.

Χαλί!

Πριν ακόμα φτάσετε στην ασφάλεια, θα βρείτε έναν χάρτη του Ορλάντο (δείτε το μικρό κάστρο;!)…

Χάρτης Ορλάντο

…μερικοί χώροι καθιστικού…

Καθίσματα

…και άλλους ανοιχτούς χώρους.

Ωραία και ανοιχτά εδώ

Σε πολλά από τα τραπέζια, θα βρείτε σημεία για κανονικά βύσματα καθώς και καλώδια USB, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε.

Φόρτιση!

Πολλά από τα ΝΕΑ εστιατόρια βρίσκονται δίπλα από τις πύλες ασφαλείας, αλλά είδαμε μια πινακίδα για την Barnie’s Coffee & Tea Co., η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ερχομαι συντομα

Είδαμε επίσης ένα Starbucks σε εξέλιξη…

Τα πράγματα είναι ακόμα σε εξέλιξη

…μια τοποθεσία ακατέργαστου χυμού που ήταν ανοιχτή…

Juice Spot

…και ένα σημείο Harvest & Grounds που ήταν επίσης ανοιχτό.

Ωρα για καφέ

Ορισμένα πράγματα βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη εδώ, γι’ αυτό έχετε υπόψη σας ότι εάν θα πετάξετε προς ή από αυτόν τον τερματικό σταθμό εντός των επόμενων εβδομάδων, πιθανότατα δεν θα τα ζήσετε όλα.

Τα πράγματα είναι ακόμα υπό επεξεργασία

Μόλις είστε έτοιμοι να πάτε λίγο πιο μέσα, μπορείτε να ακολουθήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις πύλες σε αυτόν τον τερματικό σταθμό.

Ποια Πύλη;

Φροντίστε να αναζητήσετε τις περιοχές check-in για την αεροπορική εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε. Το JetBlue θα βρίσκεται στον τερματικό σταθμό C ξεκινώντας σε λίγες μόνο ημέρες.

Check-in

Και πάλι, όπως σημειώσαμε παραπάνω, περισσότερες τοποθεσίες θα βρίσκονται σε αυτό το τερματικό πέρα ​​από την ασφάλεια. Θα υπάρχει ένα νέο εστιατόριο Homecomin’, ένα εστιατόριο από το Wine Bar George, ένα νέο κατάστημα της Disney και πολλά άλλα.

Το τερματικό διαθέτει επίσης μια ενημερωμένη διαδικασία ασφαλείας, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οθόνες βίντεο, ένα νέο σύστημα αποσκευών και άλλες εμπειρίες, ώστε να μπορείτε να γεμίζετε το χρόνο σας μεταξύ των πτήσεων.

Περισσότερα σημεία στο εσωτερικό

Εάν θα φτάσετε στον τερματικό σταθμό C και στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε για να εξερευνήσετε την περιοχή του Ορλάντο, υπάρχουν διαθέσιμες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου — μπορείτε να λάβετε μια πλήρη λίστα με αυτές κάνοντας κλικ εδώ.

Επίγειες Μεταφορές

Καθώς περπατούσαμε γύρω από τον τερματικό σταθμό C εντοπίσαμε επίσης μια περιοχή για Mears Connect που οριστικοποιείται. Εάν σχεδιάζατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία αντικατάστασης Magical Express, αναζητήστε τον γκισέ της απευθείας στο Terminal C!

Mears Connect

Ρίξτε μια άλλη ματιά στο Terminal C, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο!

Και αυτή είναι μια ματιά στις περιοχές του Τερματικού C που είναι ανοιχτές στο κοινό.

Πληροφορίες για τον ανελκυστήρα

Θυμηθείτε ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα να εξερευνήσετε σε αυτόν τον τερματικό σταθμό πέρα ​​από τις πύλες ασφαλείας. Απλώς θα πρέπει να επιβιβαστείτε σε μια πτήση για να ελέγξετε την περιοχή!

Τερματικό C Έξω

Ο τερματικός σταθμός C εξακολουθεί να παίρνει τις τελευταίες του πινελιές, επομένως ορισμένα εστιατόρια, καταστήματα ή άλλες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι πλήρως προσβάσιμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τερματικό C

Τι πιστεύετε για το νέο Terminal; Είναι ένα τερματικό στο οποίο θα θέλατε να πετάξετε ή να βγείτε; Πείτε μας στα σχόλια!

Τι νομίζετε?

Εάν θέλετε να κάνετε κάποιο προγραμματισμό πριν από την πτήση σας (ή ακόμα και στο αεροπλάνο!), ελέγξτε το δικό μας Οδηγός DFB για το Walt Disney World Dining. Συγκεντρώσαμε όλες τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ συμβουλές και κόλπα από τα χρόνια ταξιδιού του Disney World σε ένα eBook που μπορείτε να κατεβάσετε στο tablet ή το smartphone σας και να το πάρετε μαζί σας!

Μπορείτε να πάρετε μαζί σας το ebook μας!

Προσφέρουμε στους αναγνώστες μας έκπτωση 25% με τον κωδικό WDW2022.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το ηλεκτρονικό βιβλίο!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 6 ταξιδιωτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βάλετε ΟΛΑ σε αυτή τη μικροσκοπική βαλίτσα

,

Ταξιδιωτικές ενημερώσεις, συμβουλές και κόλπα

Θα πετάξετε προς ή έξω από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο σύντομα; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment