ΒΙΑΣΥΝΗ! Το πιο ΚΑΥΤΟ Φέτος Αναμνηστικό Απόκριες της Disney επιστρέφει σε απόθεμα!

Η Disney βγήκε ΟΛΑ με τα εμπορεύματά της για το Halloween φέτος, και είμαστε εδώ για αυτό.

Τα εμπορεύματα του Halloween είναι το ΠΡΑΓΜΑ μας

Από εμπορεύματα εμπνευσμένα από το Skeleton Dance της Silly Symphony μέχρι έναν ΤΟΝΟ καινούριο εξοπλισμό Haunted Mansion μέχρι διασκεδαστικά ρούχα για το Halloween, πραγματικά δεν κράτησαν πίσω. Όμως το πιο ΚΑΥΤΟ αναμνηστικό του Halloween φέτος ήταν ένα αντίγραφο της γιγάντιας κολοκύθας Μίκυ της Ντίσνεϋλαντ, που εξαντλήθηκε ΓΡΗΓΟΡΑ. Λοιπόν, αυτό το αναμνηστικό είναι ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ… αλλά υπάρχει μια σύλληψη.

Αν θέλετε να πάρετε το Mickey Mouse Light-Up Jack-o’-Lantern, θα πρέπει να πάτε στη Disneyland (Θέλει κανείς ένα ταξίδι στη Δυτική Ακτή;). Αυτό το μωρό σχεδόν εξαφανίστηκε τη στιγμή που μπήκε στο διαδίκτυο (και σοβαρά, καταλαβαίνουμε γιατί) και έχει εξαντληθεί και στη Disneyland — μέχρι τώρα. Αυτό το ένδοξο πράγμα επιστρέφει τώρα στα καταστήματα!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΞΑ

Το εντοπίσαμε για πρώτη φορά στο Emporium στο Disneyland Park…

Όριο 2 ανά επισκέπτη

…αλλά μετά το είδαμε και στο Plaza Point! Οπότε υπάρχουν δύο ευκαιρίες να τον αρπάξεις.

Είναι σε ΔΥΟ μαγαζιά!

Μπορείς να τον αρπάξεις 64,99 $αλλά υποθέτουμε ότι θα πρέπει να είστε γρήγοροι γιατί μόλις βγει η είδηση, φανταζόμαστε ότι η κολοκύθα Μίκυ θα ξεπουληθεί ξανά.

Εάν κατευθύνεστε προς τη Disneyland, φροντίστε να δοκιμάσετε όλη την τρομακτική διασκέδαση – οι διακοσμήσεις για το Halloween είναι και στα δύο πάρκα, το Haunted Mansion Holiday είναι ανοιχτό, υπάρχουν πολλά τρομακτικά σνακ για να απολαύσετε, καθώς και μερικά νόστιμα σνακ για τον Μήνα Ισπανικής Κληρονομιάς.

Haunted Mansion Holiday

Δεν μπορείτε να φτάσετε στο Disney World; Υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα διασκεδαστικά αναμνηστικά της Disney Halloween στο διαδίκτυο — έχουμε μια πλήρη λίστα για να ψωνίσετε από εδώ. Συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB για όλα τα τελευταία νέα της Disney!


Έχετε καταφέρει ακόμα να πάρετε αυτό το αναμνηστικό στα χέρια σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment