ΒΙΑΣΥΝΗ! Νέα ζυγισμένα βελούδινα Disney μόλις έπεσαν στο διαδίκτυο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Πρόσφατα είδαμε έναν τόνο εμπορευμάτων του πάρκου της Disney να πέφτουν στο διαδίκτυο, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός ή δύο αντικειμένων.

Λούτρινη οθόνη στο Disney World

Μιλάμε για δημοφιλή είδη Disney World όπως το 50η επέτειος Starbucks Tumbler, Τσάντες Dooney & Bourke, και το Συλλογή Main Street Electrical Parade. Μας αρέσει η προσβασιμότητα shopDisney φέρνει, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να βρίσκεστε κοντά στο Disney World για να αρπάξετε μερικά από τα διασκεδαστικά αντικείμενα που βλέπουμε στα πάρκα. Και, μιλώντας για, Μια άνετη συλλογή που έχουμε δει σε όλο τον κόσμο της Disney έφτασε επιτέλους στο shopDisney!

Η Disney έχει τη δική της συλλογή από βελούδινα ζυγισμένα, και ήταν α μεγάλη επιτυχία! Λοιπόν, ελέγξτε το 2 νέα βελούδινα στο shopDisney!

Το πρώτο βελούδινο διαθέτει μας αγαπημένο, όχι και τόσο τρομακτικό τέραςΣάλεϊ! ο Sulley Weighted βελούδινο χαρακτηριστικά τα ίδια μπλε χρωματισμός με μωβ κηλίδες, μαζί με το δικό του κέρατα!

©Disney

Του σώμα, χέρια και πόδια ζυγίζονται, και μπορείτε να τον αρπάξετε τώρα για 39,99 $.

Αποκτήστε το Sulley Weighted Plush εδώ

Μπορείτε επίσης να αρπάξετε το Λούτρινο Lotso Weighted! Αυτό σφιχτά, λατρευτός παληάνθρωπος μοιάζει αρκετά με την κανονική του μορφή, λαμβάνοντας υπόψη ότι συνήθως είναι λούτρινο αρκουδάκι.

©Disney

Του σώμα, χέρια και πόδια ζυγίζονται επίσης, και αυτός είναι 29,99 $ (10$ φθηνότερο από το Sulley).

Αποκτήστε το βελούδινο Lotso Weighted εδώ

Αυτά είναι τα νέα ζυγισμένα βελούδινα που μπορείτε να βρείτε στο shopDisney! Για περισσότερα καταστήματα της Disney, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με όλες τις κούπες Starbucks που μπορείτε να πάρετε στο διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή. Ή, δείτε όλα τα εμπορεύματα της 50ης επετείου που μπορείτε να πάρετε.

Εμπορεύματα 50ης επετείου

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα νεότερα.

Δείτε ΟΛΑ τα αυτιά Minnie που μπορείτε να πάρετε στο Διαδίκτυο ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε αγοράσει ποτέ ένα ζυγισμένο βελούδινο; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment