(Α)Χρόνια Πολλά Genie Plus! | Ιστολόγιο TouringPlans.com

Το ρίχνω πίσω σε μια από τις αγαπημένες μου εικονογραφήσεις Genie+. Πώς να στοίβετε το Genie!

Οι μεγαλύτερες ερωτήσεις που κάνουμε

Δύο ώρες? Από πότε? Πόσο συχνά?

Ο κανόνας των 120 λεπτών είναι μεγάλος και μπερδεμένος. Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για την πρώτη σας Genie+ στις 7 π.μ. Υποθέτοντας ότι το έχετε ήδη αγοράσει για την ημέρα. Και ανεξάρτητα από το αν μένετε στο χώρο, εκτός έδρας ή δεν έχετε ακόμη πετάξει για όλη την ημέρα.

Αλλά δεν μπορείτε απαραίτητα να κάνετε κράτηση για δεύτερη κράτηση στις 9 π.μ. Πρέπει να περιμένετε μέχρι 120 λεπτά μετά το άνοιγμα του πάρκου. Οπότε χαλαρώστε λίγο ή κάντε την πρώτη σας κράτηση για να τη χρησιμοποιήσετε πολύ γρήγορα μετά το άνοιγμα του πάρκου, αν θέλετε να αποφύγετε τη σύγχυση.

Ο κανόνας των 120 λεπτών δεν τελειώνει εκεί. Κάθε φορά που κάνετε μια κράτηση Genie+, μπορείτε να κάνετε άλλη κράτηση μόνο όταν:

 • Χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη κράτηση
 • Ή περνούν 120 λεπτά μετά την πραγματοποίηση της κράτησής σας

Όποιο έρθει πρώτο. Οχι και τα δύο. Ειτε ή.

Τα χρήματά σας δεν επιστρέφονται. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία!
(φωτογραφία Scott Gustin)

Στοίβαξη; Τι είναι αυτό το Stacking για το οποίο μιλάτε;

Χαίρομαι που ρώτησες. Το εξήγησα τόσες φορές που κατάφερα να το κάνω σε βίντεο αντί να κάνω ξανά και ξανά ζωντανά ή γραπτώς. Δείτε λοιπόν το πιο δημοφιλές επεισόδιο του TouringPlans Teaches – «What’s Stacking, Precious;»

Μπόνους, αυτό το επεισόδιο περιλαμβάνει το αγαπημένο μου μπλουζάκι που φορούσα για τη σειρά!

Αξίζει? Πρέπει να αγοράσω;

Α, εδώ είναι που τα πράγματα καταλήγουν σε κάποια προσωπική προτίμηση. Μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικό χρόνο με το Genie+; Σίγουρα, υπό αρκετές συνθήκες και σε κάθε πάρκο. Αξίζει τον κόπο και το (απρόβλεπτο) κόστος; Αυτό εξαρτάται πολύ περισσότερο. Ακολουθούν οι προτάσεις της Becky για το εάν εσείς και η παρέα σας μπορεί να προχωρήσετε περισσότερο προς τις αγορές ή περισσότερο προς το να μην αγοράσετε:

Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε εάν:

 • Σας αρέσουν τα πρωινά και τα βράδια που είναι γεμάτα αξιοθέατα χωρίς παρκάρισμα (τοποθετήστε τα!)
 • Σας αρέσει το park hopping και θέλετε να αποφύγετε την πολυκοσμία στο δεύτερο πάρκο σας (τοποθετήστε τα!)
 • Δεν έχετε πολλές κρατήσεις για φαγητό ή άλλους περιορισμούς στο πρόγραμμα, όπως ο μεσημεριανός ύπνος
 • Ξοδεύετε ήδη πολλά χρήματα για διακοπές και αυτό φαίνεται σαν ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσθέσετε
 • Εκτιμάτε τον χρόνο περισσότερο από τα χρήματα
 • Επισκέπτεστε τα Hollywood Studios ή το Magic Kingdom
 • Δεν σας πειράζει να έχετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα ανάλογα με το πότε λαμβάνετε τις ώρες επιστροφής του Genie+

Ίσως θέλετε να αποφύγετε την αγορά εάν:

 • Σας αρέσει να πέφτετε με σκοινί και μετά να χαλαρώνετε την υπόλοιπη μέρα
 • Προτιμάτε τα μεσημεριανά διαλείμματα ή πρέπει να φύγετε νωρίς από τα πάρκα
 • Έχετε ένα μεγάλο πάρτι που κάνει τα μεμονωμένα κόστη Genie+ να πολλαπλασιάζονται γρήγορα
 • Εκτιμάς τα χρήματα περισσότερο από τον χρόνο
 • Επισκέπτεστε το EPCOT ή το Ζωικό Βασίλειο
 • Θέλετε να προγραμματίσετε πώς θα κυλήσει η μέρα σας εκ των προτέρων

Κανένας από αυτούς δεν είναι σκληροί και γρήγοροι κανόνες. Σκεφτείτε τα ωθήσεις προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Τι γίνεται με αυτό το μεταβλητό κόστος;

Τι γίνεται με αυτό? Πέρασα την περασμένη εβδομάδα δημιουργώντας κάθε λογική υπόθεση για το μοντέλο τιμολόγησης που χρησιμοποιεί η Disney για το κόστος Genie+. Και μέρα με τη μέρα, οι τιμές απελευθερώνονται και καταρρίπτουν κάθε λογική υπόθεση από τη λίστα μου.

 • Συνδέεται με την τιμή του εισιτηρίου 1 ημέρας; Οχι!
 • Καθημερινές/Σαββατοκύριακα; Με τιποτα!
 • Πρόχειρη συσχέτιση με το προβλεπόμενο επίπεδο πλήθους; Με τίποτα!

Κι αλλα …

Τι κάνει λοιπόν η Disney; Δεν έχω ιδέα. Σε αυτό το σημείο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι περιστρέφουν έναν τροχό ρουλέτας. Παιδί, παιδί. Έχει περάσει μια εβδομάδα και η Disney είναι πολύ προφανώς δοκιμάζοντας τα πράγματα. Ανεβάζουν την τιμή όταν δεν έχει νόημα. Ρίχνουν την τιμή όταν δεν έχει νόημα. Και προσπαθούν να καταλάβουν ποιος θα το αγοράσει.

Εάν προσπαθείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, εδώ είναι οι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ μου που θα χρησιμοποιούσα μόνο για λόγους προϋπολογισμού:

 • Ημέρες χαμηλού κόσμου: 18-20 $ ανά άτομο, συν φόρους
 • Μέσες ημέρες πλήθους: 21-23 $ ανά άτομο, συν φόρους
 • Ημέρες με υψηλό πλήθος: 25 $ ανά άτομο, συν φόρους

Και αυτό θα ίσχυε μόνο τώρα μέχρι το τέλος του έτους στην καλύτερη περίπτωση. Μετά θα δούμε τι κάνει η Disney.

Ο φίλος και αφεντικό μας ο Len το λέει καλύτερα:

Genie+ By The Numbers

Όχι τα νούμερα που σκέφτεσαι. Όλοι αυτοί οι αριθμοί ανάλυσης και προβλέψεων βρίσκονται στις επόμενες ΤΡΕΙΣ αναρτήσεις σήμερα. Αυτά είναι άλλα διασκεδαστικά νούμερα!

Έχουμε ένα τεράστιο 60 άρθρα σχετικά με το Genie+ ή το Genie στο ιστολόγιο. Αυτά είναι πολλά λόγια.

Η σειρά TouringPlans Teaches για το Genie αποτελείται από έξι βίντεο, με ένα συνδυασμένο 103.314 απόψεις και πάνω 10.850 ΩΡΕΣ χρόνου παρακολούθησης. Είναι πολλοί άνθρωποι που με παρακολουθούν να μιλάω για την Τζίνι. Δείχνει επίσης πόσο πολύ πιστεύουν οι άνθρωποι ότι πρέπει να μάθουν για όλες τις μικρές λεπτομέρειες.

Μαζευτήκαμε 1.2 εκατομμύρια μοναδικοί συνδυασμοί αξιοθέατου/χρόνου επιστροφής/χρόνου βιβλίου. Συλλέγουμε κατά μέσο όρο σχεδόν 4.000 από αυτές τις ώρες επιστροφής κάθε μέρα! Αυτά είναι πολλά δεδομένα που μπορούν να μας πουν πότε μπορείτε να περιμένετε να επιστρέψετε σε ένα αξιοθέατο με βάση το πότε κάνετε κράτηση για αυτό.

Εχουμε 6.296 καταγράφηκαν χρόνοι αναμονής Genie+ ή ILL από το προηγούμενο έτος. Αυτοί οι καταγεγραμμένοι χρόνοι αναμονής καλύπτουν κάθε πιθανό αξιοθέατο, επίπεδο πλήθους και ώρα της ημέρας. Το αξιοθέατο με τις περισσότερες καταγεγραμμένες αναμονές ILL είναι το Rise of the Resistance, με 369 καταγεγραμμένες αναμονές στο Lightning Lane. Το αξιοθέατο με τις περισσότερες καταγεγραμμένες αναμονές Genie+ είναι το Big Thunder Mountain Railroad, το οποίο έχει 311 καταγεγραμμένες αναμονές στο Lightning Lane.

Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας σε όλες τις ανατροπές που έκανε η Τζίνι στον δρόμο μας. Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με δεδομένα καθώς τα λαμβάνουμε. Βεβαιωθείτε ότι θα μείνετε συντονισμένοι το υπόλοιπο του σήμερα για ενημερώσεις σε όλα τα δεδομένα Genie+ – διαθεσιμότητα, εξοικονόμηση χρόνου έλξης και μέση εξοικονόμηση σε όλο το πάρκο!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • Το Genie+ είναι το σύστημα κρατήσεων της Disneyland και της Walt Disney World’s FASTPASS. Από σήμερα, η Disney ανακοίνωσε μεταβλητές τιμές για αυτό το δημοφιλές πρόσθετο…

 • Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε προβλέψεις για το πώς θα χειριζόταν η διαχείριση της ουράς στο μέλλον στο Walt Disney World. Σήμερα, έχουμε…

 • Από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει, οι ερωτήσεις έρχονται γρήγορα και εξαγριωμένες…

 • Εάν δεν έχετε ακούσει τα νέα, τέσσερα αξιοθέατα που συνήθως είναι κατάλληλα μόνο για αγορές μεμονωμένων Lightning Lane μετατρέπονται…

Leave a Comment