Αυτό το Disney World Ride ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ένα νέο θέμα

Η Disney δεν είναι άγνωστη στο να κάνει μια ήδη υπάρχουσα βόλτα, να διατηρήσει την πίστα και απλώς να αλλάξει το θέμα. Το έκαναν με το Frozen Ever After (πρώην Maelstrom) και επί του παρόντος υπάρχουν σχέδια στα σκαριά να αλλάξουν το Splash Mountain σε Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος θέμα.

Splash Mountain

Ας το παραδεχτούμε: Ορισμένες βόλτες στο Disney World χρειάζονται απεγνωσμένα μια ενημέρωση ή ένα νέο θέμα. Είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να σκεφτείτε μερικά. Αναρωτιόμασταν ποιες διαδρομές θα ήθελαν να αλλάξουν, να ενημερωθούν ή να επανασχεδιαστούν οι επισκέπτες της Disney, οπότε πήγαμε στη σελίδα μας στο Facebook για να τους ρωτήσουμε! Αυτό είπαν.

Φέρτο πίσω

Πολλοί από τους αναγνώστες μας θέλουν η Disney να επαναφέρει τις αρχικές εκδόσεις των βόλτων που έχουν ήδη επαναπροσδιορίσει το θέμα. Για παράδειγμα, πολλοί αναγνώστες θέλουν η Disney να επαναφέρει το Maelstrom και να απαλλαγεί από το Frozen Ever After, με έναν αναγνώστη να λέει ότι το Frozen ride είναι «Όχι τόσο καλό όσο αυτό που αντικατέστησε».

Frozen Ever After

Ομοίως, πολλοί από τους αναγνώστες μας είχαν πολλά να πουν για την πιο πρόσφατη έκδοση του Figment ride στο EPCOT. Είχε τρεις επαναλήψεις κατά τη διάρκεια της ζωής του, με την πιο πρόσφατη έκδοση: Journey into Imagination with Figment να μην είναι αγαπημένη των θαυμαστών. Ένας από τους αναγνώστες μας είπε: “Φέρτε πίσω το αρχικό Figment!!” Πολλοί αναγνώστες ψήφισαν το Journey into Imagination για να επιστρέψει στην αρχική έκδοση, αλλά άλλοι πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να επιστρέψει στην αρχική, απλά πρέπει να ενημερωθεί. «Θέλω να δω τους φανταστικούς να χρησιμοποιούν τη δημιουργική τους φαντασία για να κάνουν αυτή τη βόλτα υπέροχη. Η φαντασία πρέπει πάντα να επιδεικνύεται στη Disney.” είπε ένας αναγνώστης.

Ταξίδι στη φαντασία με το Figment

Υπήρχαν επίσης μερικοί αναγνώστες που θέλουν να δουν το Mickey and Minnie’s Runaway Railway να επιστρέφει στο The Great Movie Ride: “Φέρτε πίσω το Great Movie Ride!”

Ενημερώστε το

Υπάρχουν ορισμένες διαδρομές που οι επισκέπτες της Disney δεν πιστεύουν ότι πρέπει να αλλάξουν, απλώς ενημερώθηκαν για να συμβαδίζουν με την εποχή. Μία από τις μεγαλύτερες διαδρομές που πιστεύουν οι αναγνώστες μας ότι πρέπει να ενημερωθούν είναι το Tomorrowland Speedway! Αυτή η διαδρομή είναι γνωστή για τα αργά κινούμενα οχήματά της και την, ας το παραδεχτούμε, πολύ απαίσια μυρωδιά που αναδύεται από αυτήν (ένας καλεσμένος της Disney είπε μάλιστα ότι «Ήταν η πιο απογοητευτική βόλτα σε όλα τα πάρκα για μένα και την κόρη μου!»)

Tomorrowland Speedway

Ένας από τους αναγνώστες μας πιστεύει ότι η βόλτα θα πρέπει να χρηματοδοτείται από την Tesla και τα οχήματα πρέπει να γίνουν ηλεκτρικά για να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη διαδρομή να συμβαδίσει με το «φουτουριστικό» θέμα της υπόλοιπης χώρας. Πολλοί άλλοι αναγνώστες πρότειναν να ενημερωθεί το Tomorrowland Speedway ώστε να περιλαμβάνει θέματα από Wreck-It Ralph: “Tomorrowland Speedway, θα το άλλαζα σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και θα το έκανα ξανά σε Wreck It Ralph/Sugar Rush!”

Επαναθέστε το

Πρώτα και κύρια, πολλοί από τους αναγνώστες μας θεώρησαν ότι ήρθε η ώρα για το Rock ‘n’ Rollercoaster Starring: Aerosmith έπρεπε να ενημερωθεί, ειδικά καθώς τα Hollywood Studios στρέφονται προς ένα περισσότερο θέμα που βασίζεται σε ταινίες. “Πιστεύω ότι η διαδρομή είναι ώριμη για μια αλλαγή IP, καθώς το μουσικό θέμα δεν ταιριάζει πραγματικά με το υπόλοιπο πάρκο.” είπε ένας αναγνώστης.

Rock ‘n’ Rollercoaster

Ένας άλλος αναγνώστης σχολίασε ότι το Kali River Rapids πρέπει να επανασχεδιαστεί με το θέμα: «Το θέμα είναι ανύπαρκτο! Φέρτε το θέμα από την ουρά στη βόλτα!».

Ράπιντς του ποταμού Κάλι

Μια άλλη δημοφιλής απάντηση ήταν να επαναλάβουμε το θέμα του Gran Fiesta Tour Starring The Three Caballeros Κακάο. Η βόλτα βρίσκεται στο περίπτερο του Μεξικού και είναι μια βόλτα με σκάφος που ακολουθεί τον Panchito και τον Jose καθώς προσπαθούν να βρουν τον Donald πριν από μια παράσταση των The Three Caballeros! Αυτή ήταν μια φήμη που άρχισε να κυκλοφορεί όταν Κακάο βγήκε, αλλά δεν έχει βγει τίποτα από τότε. Είπε ένας αναγνώστης «Όσο αγαπώ τα τρία Caballero, ας κάνουμε το Gran Fiesta Coco με θέμα!!»

Gran Fiesta Tour

Πολλοί από τους αναγνώστες μας πιστεύουν επίσης ότι το Test Track πρέπει να επανατοποθετηθεί Αυτοκίνητα. Ένας από τους αναγνώστες μας είπε μάλιστα «Είναι το πιο βαρετό θέμα αυτή τη στιγμή». Το πιο βαρετό, πράγματι.

Δοκιμαστικό κομμάτι

Μια άλλη δημοφιλής απάντηση ήταν οι Πειρατές της Καραϊβικής. Οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας δεν θέλουν οι Πειρατές της Καραϊβικής να φύγουν ή να επανασχεδιαστούν με το θέμα, αλλά επιθυμούν η έκδοση στο Magic Kingdom στη Disneyland να ήταν περισσότερο παρόμοια με την έκδοση που βρέθηκε σε άλλα πάρκα. «Θα ήθελα μια μεγαλύτερη βόλτα με τους Πειρατές της Καραϊβικής» είπε ένας αναγνώστης. «Θα άλλαζα τους Pirates για να είναι σαν αυτόν στη Σαγκάη!» είπε ένας άλλος.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής

Και τέλος, ένας αναγνώστης περιέγραψε με λόγια αυτό που είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εμάς σκέφτονται. Είπαν ότι πρέπει να αλλάξουν «Είναι ένας μικρός κόσμος… για οτιδήποτε άλλο». Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων για τη συκοφαντία «είναι ένας μικρός κόσμος».

Για να συμμετέχετε σε μελλοντικά θέματα συνομιλίας, φροντίστε να μας ακολουθήσετε στο Facebook! Στο μεταξύ, μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για τα τελευταία νέα και πληροφορίες του Disney World!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις αλλαγές του Disney World που πρέπει να είστε έτοιμοι για αυτό το καλοκαίρι!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το AllEars! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποια διαδρομή θέλετε να δείτε ενημερωμένη στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment