Ατυχίες που πρέπει να αποφύγετε στις δοκιμές του Disney Wish για τον COVID

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Disney, το Disney Wish, σαλπάρει επίσημα και πρέπει να τα δούμε όλα!

Η Disney Wish έδεσε στο Castaway Cay

Από ψυχαγωγία και δραστηριότητες παγκόσμιας κλάσης, συναντήσεις χαρακτήρων και χαιρετισμούς, αποκλειστικά εμπορεύματα και φυσικά — το ΦΑΓΗΤΟ — το Disney Wish τα έχει όλα. Σας κάναμε μια βαθιά κατάδυση σε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις δοκιμές για τον COVID-19 και το πρωτόκολλο επιβίβασης — και τώρα ρίχνουμε μια ματιά σε μερικά από τα ατυχίες και περίεργα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν με τις δοκιμές για COVID on the Wish.

ο Disney Wish είναι το νεότερο πλοίο που εντάχθηκε στον στόλο της Disney Cruise Line και έχει αποπλεύσει επίσημα — αλλά, οι επισκέπτες πρέπει ακόμα να ολοκληρώσουν μερικά βασικά πράγματα προτού μπορέσουν να επιβιβαστούν. Όλοι οι επισκέπτες που πληρούν τα κριτήρια για εμβόλιο (ηλικίας 5 ετών και άνω) πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι πριν επιβιβαστείτε σε κρουαζιερόπλοιο της Disney και όλοι οι επισκέπτες (ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού) πρέπει να επιδείξουν αποδεικτικό αρνητικού τεστ COVID-19 στον τερματικό σταθμό της κρουαζιέρας.

Ο Μίκυ και η Μίνι στην ευχή!

Η Disney έχει μια τοποθεσία δοκιμών στο τερματικό σταθμό ή μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε δοκιμή στο σπίτι πριν από την κρουαζιέρα σας. Εάν επιλέξετε την τελευταία επιλογή, πρέπει να κάνετε το τεστ όχι περισσότερο από 2 ημέρες πριν από την απόπλου. Οι επισκέπτες πρέπει να πληρώσουν για τις δικές τους εξετάσεις είτε στο σπίτι είτε στο τερματικό.

Επιπλέον, μόλις έχετε αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ COVID-19, πρέπει ανεβάστε το στον λογαριασμό σας στο Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης. Το Safe Passage είναι ένας ιστότοπος όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανεβάσουν την απόδειξη εμβολιασμού και όλοι οι επισκέπτες που πληρούν τα κριτήρια για εμβόλιο θα πρέπει να ανεβάσουν τα αποτελέσματά τους.

Disney Wish Funnel Vision

Για τους επισκέπτες που επιλέγουν να δοκιμάσουν στο τερματικό, αναμένουν να πληρώσουν 74 $ συν φόρο ανά δοκιμή. Και αν είστε θετικοί και χρειάζεστε μια επιβεβαιωτική εξέταση, αυτό κοστίζει 125 $ συν φόρο. Συνιστούμε τη δοκιμή στο σπίτι — όχι μόνο μπορεί να γίνει εξοικονομήστε χρήματααλλά οι πιθανότητες είναι ότι θα γίνει εξοικονομήστε χρόνο και την ημέρα της επιβίβασης!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε εμπορεύματα Disney Wish χωρίς να κάνετε κράτηση για κρουαζιέρα

Ατυχίες πριν την επιβίβαση

Όσον αφορά τα βήματα πριν από την επιβίβαση που πρέπει να ακολουθήσετε για τεστ COVID on the Wish, βρήκαμε ότι η συνολική διαδικασία είναι σχετικά εύκολη. Εξασφαλίσαμε εύκολα ένα διαδικτυακό ραντεβού τηλευγείας μέσω SafePassage, και αυτή η διαδικασία ήταν επίσης απλή. Συνδεθήκαμε την προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού μας, επιβεβαιώσαμε τις πληροφορίες μας με τον γιατρό, κάναμε το τεστ μπροστά τους και μετά τους έδειξε την απόδειξη αρνητικού τεστ μόλις ήταν έτοιμο.

Εάν τελικά βγείτε θετικοί, θα πρέπει να το αναφέρετε στο SafePassage και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες μετά από αυτό.

Check-in επιβίβασης για το The Disney Wish

Αντιμετωπίσαμε λίγο πρόβλημα όταν ετοιμάζεστε να επιβιβαστείτε στο Disney Wish τη δεύτερη φορά μαςόμως. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ραντεβού τηλευγείας μέσω του SafePassage και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε μια υπηρεσία τηλευγείας τρίτου μέρους για το ραντεβού μας. Αυτό το μέρος ήταν εύκολο γενικά επίσης – το ίδιο με τη μεταφόρτωση των αποτελεσμάτων των δοκιμών μας – αλλά το πρόβλημα προέκυψε όταν το πρωί της επιβίβασής μας ακόμα δεν είχαμε λάβει το μήνυμα “Clear to Sail”. στον λογαριασμό μας SafePassage.

Επιβίβαση σε κρουαζιερόπλοιο της Disney

Τελικά όμως, ήταν ξεκάθαρο από τη στιγμή που φύγαμε για το τερματικό και μπορέσαμε να επιβιβαστούμε στο πλοίο.

Τα πιο χαλαρωτικά σημεία στο Disney Wish

Ατυχίες επιβίβασης

Η διαδικασία επιβίβασης είναι πιο εύκολο όσο νωρίτερα φτάσετε στο τερματικό την ημέρα της επιβίβασης. Μπορείτε να φτάσετε το συντομότερο 12μμ στις περισσότερες περιπτώσεις, και αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει σοβαρό χρόνο. Όσο αργότερα περιμένετε, τόσο περισσότερους επιβάτες θα συναντήσετε ενώ περίμενε στην ουρά για να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Δεν κάναμε πλάκα με τις γραμμές…

Ήμασταν αρκετά τυχεροί που δεν αντιμετωπίσαμε κανένα είδος προβλημάτων κατά την επιβίβαση στο πλοίο και δεν είδαμε ούτε άλλους επιβάτες να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όμως, πήραμε μια καλή ματιά την επιτόπια σκηνή δοκιμής COVID-19 τρέχει από την Inspire Diagnostics. Ήταν στο πάρκινγκ ακριβώς μπροστά από το γκαράζ όταν φτάσαμε στον τερματικό σταθμό. Λάβετε αυτό υπόψη σας σε περίπτωση που έχετε προβλήματα πριν από την επιβίβαση ή πρέπει να δοκιμαστεί στον τερματικό σταθμό της κρουαζιέρας. Υπήρχαν πολλά μέλη του προσωπικού εκεί για να βοηθήσουν!

Επιβίβαση στο Disney Wish

Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μας επιβίβασης στο Disney Wish, δεν είδαμε ούτε ακούσαμε κανέναν να βγαίνει θετικός στο τερματικό πριν από το ταξίδι μας — αλλά αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν συνέβη! Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιος κάπου που βρέθηκε θετικός στον COVID-19 ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο με τόσους πολλούς επιβάτες, απλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα.

Disney Wish

Όταν πρόκειται για περίεργες ατυχίες που μπορεί να συμβούν με τις δοκιμές COVID-19 στο Disney Wish, δεν καταλήξαμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλά προβλήματα, αν και η εμπειρία σας μπορεί να είναι διαφορετική! Βεβαιωθείτε ότι είστε επιτρέποντας στον εαυτό σας άφθονο χρόνο να ολοκληρώσετε τη δοκιμή πριν από την επιβίβαση και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να το κάνετε. Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney Cruise Line και πολλά άλλα!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις δοκιμές COVID στο Disney Wish

Αναζητάτε περισσότερα νέα της Disney Cruise Line; Εδώ είναι τα μυστικά που δεν γνωρίζατε για την εφαρμογή Disney Cruise Line. Σκέφτεστε να κάνετε κράτηση για μια κρουαζιέρα στο Disney Wish; Κατεβάστε το δωρεάν φυλλάδιο μας με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πλοίο εδώ!

Το Disney Wish παρουσιάζει μερικά απίστευτα επώνυμα εστιατόρια για φαγητό — κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την κριτική μας για το 1923 στο πλοίο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Disney Cruise Line


Κλείνετε μια κρουαζιέρα στο Disney Wish; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment