Ας μιλήσουμε για την Arendelle – A Frozen Dining Adventure

Με κάθε διακοπές στο Disney Wish, οι επισκέπτες αποκτούν πρόσβαση σε τρεις μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Η Disney Cruise Line τους αποκαλεί εναλλασσόμενους χώρους εστίασης, ο καθένας με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Σήμερα, θα συζητήσουμε την πιο φιλική προς την οικογένεια επιλογή στο μάτσο.

Ας μιλήσουμε για το Arendelle: A Frozen Dining Adventure, το σκανδιναβικό γεύμα που επιτρέπει στην οικογένειά σας να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Άννα και την Έλσα.

Disney Wish June

Arendelle: A Frozen Dining Adventure on the Disney Wish – Πίστωση: Disney

Τι είναι το Arendelle: A Frozen Dining Adventure;

Μπορείτε να σκεφτείτε αυτό το γεύμα ως δείπνο και μια παράσταση. Κατά κάποιο τρόπο, είναι σαν τον Akershus στο EPCOT, αντικαθιστώντας μόνο την Άννα και την Έλσα για τις Πριγκίπισσες της Disney.

Θα ξέρετε ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος στο πλοίο καθώς μπαίνετε στο εστιατόριο.

Arendelle - μια παγωμένη περιπέτεια

Το θέμα θα είναι οικείο σε όποιον έχει οδηγήσει το Frozen Ever After.

Το εξωτερικό αυτού του εστιατορίου θα μπορούσε να διπλασιαστεί ως ένα επιπλέον τμήμα από τη γραμμή ουράς αυτού του αξιοθέατου.

Στη μία πλευρά, θα περάσετε μπροστά από μια πανοπλία που κρατά το πιο γλυκό σημάδι. Είναι ένα συγχαρητήριο σημείωμα από τον Όλαφ και τον Σβεν προς την πρόσφατα αρραβωνιασμένη βασίλισσα Άννα και τον Κριστόφ!

Μάλιστα, σύντομα μαθαίνεις ότι είσαι καλεσμένος στο πάρτι αρραβώνων της Άννας και του Κριστόφ!

Disney Wish Arendelle

Στον κεντρικό διάδρομο του εστιατορίου υπάρχουν επίσης οικογενειακοί πίνακες με αγαπημένους χαρακτήρες του Frozen όπως ο Olaf και επίσης η Άννα και η Έλσα ως παιδιά που στέκονται με τους γονείς τους.

Είμαι με δέος για την τέχνη σε αυτούς τους πίνακες, καθώς κάποιος δείχνει την έντονη στοργή της Άννας για την Έλσα. Ένα συνοδευτικό κομμάτι κάνει το ίδιο για τον Sven με τον Kristof.

Παγωμένος

Μόλις φτάσετε στο εστιατόριο, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ρίξετε ένα ποδόσφαιρο στην τελική ζώνη, καθώς πρόκειται για έναν πολύ μακρινό διάδρομο.

Ωστόσο, γρήγορα θα αποσπαστείτε από περισσότερα έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγαλειώδους πίνακα της Έλσας που συναντά το Nokk.

Παγωμένος

Όλες οι εικονογραφήσεις εδώ είναι της υψηλότερης ποιότητας και η Disney έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το θέμα.

Θα περάσετε μπροστά από κάδους απορριμμάτων και μπάνια και δεν θα το καταλάβετε καν!

Τουαλέτα Arandelle Frozen Advenue

Σχετικά με το Arendelle: A Frozen Dining Adventure Experience

Το φαγητό σε αυτό το εστιατόριο σίγουρα χαρακτηρίζεται ως μια κοινή εμπειρία. Τα τραπέζια είναι μακριά και τα περισσότερα κάθονται τουλάχιστον οκτώ.

Η Disney τα έχει αναλύσει με τρόπο που θα μπορούσατε να φάτε σε τετράπλευρο ή έξι κορυφαίο, αλλά οι πιθανότητες είναι καλές να καθίσετε κοντά σε κάποιον που δεν γνωρίζετε.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό, όχι ένα σφάλμα. Άλλωστε, τρώτε εδώ για να απολαύσετε ένα πρωτόγνωρο σόου Frozen, το πρώτο στο είδος του.

Έτσι, η τραπεζαρία λειτουργεί ως σκηνικό θεάτρου, μόνο μία με τραπέζια τραπεζαρίας αντί για καθίσματα σταδίου.

Disney Wish Arendelle

Δεδομένου ότι κάθε επισκέπτης του Disney Wish μπορεί και πιθανότατα θα δειπνήσει εδώ μία φορά, ο χώρος πρέπει να φιλοξενεί αρκετές εκατοντάδες άτομα ταυτόχρονα. Επομένως, είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο θέατρο-in-the-round.

Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας σας, θα συναντήσετε αρκετούς χαρακτήρες Frozen, συμπεριλαμβανομένων των Anna, Elsa, Kristof, Olaf και Oaken.

Σημειωτέον, δεν θα είναι πάντα αυτοί που θα τραγουδούν τις κλασικές επιτυχίες του Frozen. Αντίθετα, διάφορα μέλη του καστ μπαίνουν στο τραγούδι επίσης!

Θα ακούσετε κλασικά όπως το Για πρώτη φορά στο για πάντα, το καλοκαίρι και – φυσικά! – Αστο να πάει.

Δεν θέλω να χαλάσω τίποτα, αλλά η απόδοση του Let It Go είναι ένα απόλυτο show-stopper…και ΣΙΓΟΥΡΑ όχι με τον τρόπο που θα περίμενες.

Μια βασιλική ανακοίνωση γίνεται κατά τη διάρκεια ενός από τα τραγούδια όταν μπαίνουν η βασίλισσα Άννα και η πρώην βασίλισσα Έλσα, μαζί με τον Κριστόφ και τον Όλαφ.

Η ιδέα της Disney για τον Όλαφ είναι ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ! Ένα μέλος του καστ τον περιστρέφει σε ένα τραπέζι δίσκου.

Ο Audio-Animatronic (υποθέτω;) χορεύει και τραγουδά στο χρόνο με τη μουσική! Έξυπνα, το μέλος του καστ τραγουδάει επίσης.

Έτσι, ο ωθητής του Όλαφ φαίνεται σαν στο σπίτι του δίπλα του, σε αντίθεση με πολλούς μουσικούς ερμηνευτές της Disney όλα αυτά τα χρόνια. Όλη αυτή η υλοποίηση έχει γίνει πολύ καλά.

Eating at Arendelle: A Frozen Dining Experience

Το γεύμα σας εδώ αποτελείται από πολλές σκανδιναβικές γεύσεις, γι’ αυτό και ανέφερα το Akershus.

Μετά από μερικά τραγούδια, μια ανακοίνωση θα σηματοδοτήσει ότι το δείπνο σερβίρεται!

Θυμηθείτε ότι είστε σε μια κρουαζιέρα! Έτσι, μπορείτε να φάτε όσο θέλετε.

Ένα μέλος του καστ θα σας παραδώσει ένα μενού που περιλαμβάνει ορεκτικά (καλά, ένα Smorgasborg), σαλάτες, υπηρεσία ψωμιού και σούπες (“From the Kettle”).

Θα διαλέξετε επίσης ανάμεσα σε πολλά Entrees, συμπεριλαμβανομένων πιο ελαφριών και χορτοφαγικών επιλογών.

Σε αντίθεση με το Akershus, δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με ένα! Παραγγείλετε οτιδήποτε σας αρέσει. Το πληρώσατε ήδη!

Η μόνη προειδοποίηση εδώ είναι ότι η Disney έχει σχεδιάσει ολόκληρη την εμπειρία Arendelle για οικογένειες.

Ως εκ τούτου, η πρώιμη συναίνεση είναι ότι η Arendelle τερματίζει την τρίτη θέση από τους τρεις εναλλασσόμενους χώρους εστίασης στο Disney Wish.

Σε παρακαλώ μην με καταλαβαίνεις. Το φαγητό εδώ είναι υπέροχο με οποιοδήποτε συμβατικό πρότυπο. Απλώς τα άλλα δύο μέρη είναι απόκοσμα.

Έτσι, η Disney έδωσε έμφαση σε περισσότερα comfort food εδώ μαζί με τη σκανδιναβική κουζίνα. Δεν είναι όλοι λάτρεις του παραδοσιακού Kjottkake, τελικά.

Αντ’ αυτού, τα παιδιά θα έχουν την επιλογή τους για είδη όπως cheeseburger. Και θα είστε ευγνώμονες για αυτό ως γονέας.

Γνωρίζετε το πρόσωπο που κάνει το παιδί σας όταν του ζητάτε να δοκιμάσει κάτι νέο.

Τελικές σκέψεις

Συνολικά, όλοι θα βρουν ΠΟΛΛΑ για φαγητό εδώ. Απλώς το 1923 είναι… αρκετά δύσκολο να νικηθεί.

Αν θέλετε να παραλείψετε μια περιστροφική εμπειρία φαγητού και είστε λάτρης του φαγητού που δεν αγαπά το Frozen, αυτό είναι πιθανότατα αυτό.

Για τους λάτρεις του Frozen, του οικογενειακού δείπνου, του βραδινού θεάτρου ή/και των ελβετικών κεφτέδων, αυτό το μέρος είναι ο Παράδεισος στη γη στη θάλασσα. Θα σου αρέσουν ΟΛΑ σε αυτό.

Σοβαρά, η τεχνολογία του Olaf με ταράζει…και ποιος δεν αγαπά τη μουσική από το Frozen;

Disney Wish Arendelle

Αυτό το εστιατόριο είναι ένα 10 στα 10. Κατά κάποιο τρόπο, υπάρχουν καλύτερα 10 στα 10 εστιατόρια στο πλοίο, ωστόσο.

Το Disney Wish είναι καταπληκτικό, όλα!

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το MickeyBlog.com! Θέλετε να πάτε στη Disney; Για μια ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για τις επόμενες διακοπές σας στην Disney, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους πράκτορες της MickeyTravels, ένας εξουσιοδοτημένος προγραμματιστής διακοπών Disney επιπέδου Platinum, θα επικοινωνήσει σύντομα!

Leave a Comment