Απόκριες και Χριστούγεννα στη γραμμή κρουαζιέρας της Disney: Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε

Μπορείτε να επαληθεύσετε ότι μια κρουαζιέρα θα έχει θέμα το Halloween αναζητώντας τα πανό για το Halloween στη λίστα ιστιοπλοΐας.

Τα συστατικά των αποκριάτικων κρουαζιέρων περιλαμβάνουν:

 • Αλλαγές στη διακόσμηση του πλοίου. Κάθε πλοίο έχει την εκδοχή ενός «δέντρου κολοκύθας» που γεμίζει μεγάλο μέρος του αίθριου του λόμπι. Θα υπάρχει συχνά μια νύχτα με μια τελετή που φέρνει το δέντρο στη «ζωή». Συχνά τα φινιστρίνια των πλοίων είναι γεμάτα με όψεις Jack-O-Lantern και τα κιγκλιδώματα του αίθριου είναι διακοσμημένα με πορτοκαλί και μαύρο κορδόνι.
 • Αλλαγές στην αποστολή μουσικής. Αντί για τυπικές μελωδίες της Disney, είναι πιθανό να ακούσετε τραγούδια όπως το “Monster Mash” να μεταδίδονται στους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου.
 • Χαρακτήρες. Πολλοί από τους χαρακτήρες της Disney στο πλοίο θα εμφανιστούν με κοστούμια. (Θα προσποιηθώ ότι δεν σκέφτηκες μόνο τον εαυτό σου, «Δεν είναι πάντα με φορεσιά;») Μερικές παραλλαγές συμβαίνουν από χρόνο σε χρόνο, αλλά συχνά ο Μίκυ και η Μίνι είναι ντυμένοι μάγος και μάγισσα, ο Γκούφυ είναι συχνά οι King Tut, Chip & Dale είναι συχνά κωμικοί κλέφτες.
 • Ενσωματωμένες δραστηριότητες. Μερικές από τις κανονικές συνεδρίες χειροτεχνίας στο σκάφος θα έχουν μια ανατροπή του Halloween. Για παράδειγμα, μια τάξη σχεδίασης χαρακτήρων θα έχει τον χαρακτήρα σε μια ρύθμιση Halloween. Οι συνεδρίες Trivia μπορεί να περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι trivia για το Halloween. Μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμα ζωγραφική προσώπου ή προσωρινά τατουάζ.
 • Κοστούμια καλεσμένων. Συνήθως μια μέρα της κρουαζιέρας θα έχει ένα πάρτι με κοστούμια ή παρέλαση που ονομάζεται κάτι σαν «πάρτι με κουρέματα ποντικιού». Τα παιδιά και οι ενήλικες είναι ευπρόσδεκτοι να ντυθούν, αλλά υπάρχουν πολλοί κανόνες σχετικά με το αποδεκτό κοστούμι. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται να κουβαλάτε οτιδήποτε μοιάζει με όπλο, δεν μπορείτε να ντύνεστε ακριβώς όπως ένας κανονικός χαρακτήρας (όχι αντίγραφα της Σταχτοπούτας, για παράδειγμα) και δεν μπορείτε να φοράτε μη ιατρικές μάσκες όταν είστε περπατώντας τριγύρω.
  Φροντίστε να ελέγξετε τον ιστότοπο της DCL για λεπτομέρειες. Τα κοστούμια ΔΕΝ απαιτούνται απολύτως. Εάν το ντύσιμο δεν σας αρέσει, δεν χρειάζεται να συμμετέχετε σε δραστηριότητες ντυσίματος.
 • Φάρσα ή κέρασμα. Τα παιδιά θα προσκληθούν να επισκεφθούν σταθμούς trick-or-treat κατά τη διάρκεια μιας ημέρας της ιστιοπλοΐας.
 • Φαγητό και ποτό. Το ποτό της ημέρας θα έχει πιθανότατα τρομακτικό όνομα και μερικές από τις προσφορές στο Cabanas (ή Marceline Market on the Wish) μπορεί να περιλαμβάνουν κολοκύθα.
 • Κινηματογράφος. Η επιλογή των ταινιών που προβάλλονται στις οθόνες του Funnelvision ή στις ενσωματωμένες αίθουσες περιλαμβάνει συνήθως ταινίες της Disney με θέμα το Halloween, όπως π.χ. Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα, Halloweentownή Αμπρα κατάμπρα.
 • Εμπορεύματα. Θα υπάρχουν κάποια εμπορεύματα με θέμα το Halloween προς πώληση στα καταστήματα του πλοίου.
 • Φόντο φωτογραφιών. Ορισμένα από τα ενσωματωμένα φόντο φωτογραφιών θα έχουν θέμα το Halloween.
Χαρακτήρες με κοστούμια ©Disney
Χαρακτήρες στο κοστούμι
Ενσωματωμένο κόλπο ή σταθμός θεραπείας.
δέντρο αποκριών
Πρόσωπο δέντρου αποκριών
Οθόνη στο λόμπι
Κούνιο λόμπι
Τζακ-ο-φανάρι φινιστρίνι
Φωτογραφίες επί του σκάφους
Πάρτι με ποντίκι
Οι καλεσμένοι με κοστούμια παίζουν παιχνίδια στο λόμπι

Πολύ Merrytime Cruises

Διασκεδαστικό γεγονός: η λέξη “merrytime” στο όνομα Very Merrytime για τις κρουαζιέρες διακοπών της DCL είναι ένα παιχνίδι με τη λέξη “Maritime” που σημαίνει “συνδεδεμένος με τη θάλασσα”.

Οι κρουαζιέρες Merrytime ξεκινούν συνήθως στα μέσα Νοεμβρίου και τελειώνουν με το τελευταίο απόπλου κάθε πλοίου που περιλαμβάνει τις 25 Δεκεμβρίου. Εάν βρίσκεστε σε κρουαζιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θα είναι ακόμα ανοιχτή, αλλά δεν θα έχει την ονομασία Merrytime . Μπορείτε να επαληθεύσετε ότι κάνετε κράτηση για κρουαζιέρα Merrytime αναζητώντας το στολίδι και το φωτεινό εικονογραφημένο banner στην καταχώριση για την ιστιοπλοΐα σας.

Τα στοιχεία του Merrytime Cruises περιλαμβάνουν:

 • Αλλαγές στη διακόσμηση του πλοίου. Κάθε πλοίο θα έχει ένα γιγάντιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα γεμίζει μεγάλο μέρος του αίθριου του λόμπι, το οποίο θα διαθέτει επίσης ένα σπίτι από μελόψωμο σε φυσικό μέγεθος. Τα κιγκλιδώματα του αίθριου είναι διακοσμημένα με ψεύτικα κλαδιά από πεύκο και γιορτινά στολίδια. Πρόσθετα δέντρα θα εμφανιστούν σχεδόν σε κάθε δημόσια γωνιά του πλοίου – ακόμα και στο ιδιωτικό νησί της Disney Castaway Cay.
 • Αλλαγές στην αποστολή μουσικής. Αντί για τυπικές μελωδίες της Disney, είναι πιθανό να ακούσετε τραγούδια όπως το “Jingle Bells” να μεταδίδονται στους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου.
 • Χαρακτήρες. Πολλοί από τους χαρακτήρες της Disney στο πλοίο θα εμφανιστούν σε χειμωνιάτικες παραλλαγές των συνηθισμένων ρούχων τους – σκεφτείτε άνετα κασκόλ και καπέλα. Σε ορισμένα ιστιοφόρα, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη.
 • Ενσωματωμένες δραστηριότητες. Ορισμένες από τις κανονικές συνεδρίες χειροτεχνίας στο σκάφος θα έχουν μια χριστουγεννιάτικη ανατροπή. Για παράδειγμα, μια τάξη σχεδίασης χαρακτήρων θα έχει τον χαρακτήρα σε μια χριστουγεννιάτικη ρύθμιση. Οι συνεδρίες trivia μπορεί να περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι χριστουγεννιάτικων trivia. Συχνά θα υπάρχει μια νύχτα με αφήγηση παραμυθιών.
 • Δώρα καμπίνας. Για ιστιοπλοΐα που περιλαμβάνουν στην πραγματικότητα την ημέρα των Χριστουγέννων, οι επισκέπτες πιθανότατα θα λάβουν ένα μικρό δώρο στην καμπίνα τους, όπως καραμέλα ή μια εκτύπωση του πλοίου.
 • Φαγητό και ποτό. Το ποτό της ημέρας πιθανότατα θα έχει εορταστικό όνομα και μερικές από τις προσφορές στο Cabanas (ή Marceline Market on the Wish) μπορεί να περιλαμβάνουν κόκκινα και πράσινα στολίδια.
 • Κινηματογράφος. Η επιλογή των ταινιών που προβάλλονται στις οθόνες του Funnelvision ή στις κινηματογραφικές αίθουσες περιλαμβάνει συνήθως ταινίες της Disney με θέμα τα Χριστούγεννα, όπως π.χ. Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια του Μίκυ.
 • Εμπορεύματα. Θα υπάρχουν κάποια εμπορεύματα με θέμα τις διακοπές προς πώληση στα καταστήματα του πλοίου.
 • Φόντο φωτογραφιών. Ορισμένα από τα ενσωματωμένα φόντο φωτογραφιών θα έχουν χριστουγεννιάτικο θέμα.
 • Θρησκευτικές τελετές. Το πλοίο θα κάνει συνήθως μια μεταμεσονύκτια λειτουργία την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς και καθολικές και μη θρησκευτικές λειτουργίες το πρωί των Χριστουγέννων, όλες στο θέατρο Walt Disney, ελέγξτε την εφαρμογή Navigator για τις ακριβείς ώρες. Το λόμπι του πλοίου θα έχει μια εβραϊκή μενόρα και μια Kwanzaa Kinara τοποθετημένα κάπου και θα υπάρχουν σύντομες εκδηλώσεις φωτισμού κατά τη διάρκεια των ιστιοπλοΐων που περιλαμβάνουν αυτές τις γιορτές, αλλά περιμένετε ότι αυτές οι γιορτές θα μετριαστούν από τα Χριστούγεννα. Εάν δεν γιορτάζετε τα Χριστούγεννα, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς θα αισθάνεστε για το διάχυτο κέφι.
Διακόσμηση λόμπι
Σπίτι με μελόψωμο στο λόμπι
Διακόσμηση διακοπών στο Cove Cafe καφέ μπαρ για ενήλικες
Διακόσμηση διακοπών στον παιδικό σταθμό It’s a Small World
Χριστουγεννιάτικη πετσέτα «ζώο» που έμεινε στην καμπίνα μας
Δώρο καμπίνας σοκολάτες
Βελονιά φορώντας ένα στεφάνι με αλεξανδρινό
Διακόσμηση διακοπών στο Castaway Cay
Ο Μίκυ με ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο πουλόβερ
Συνάντηση Άγιου Βασίλη
Εμπορεύματα με θέμα

Πώς είναι η τιμολόγηση;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη επιβάρυνση για τις βελτιώσεις σε αυτές τις κρουαζιέρες. Με μια μικρή χούφτα εξαιρέσεις, όλα τα προνόμια διακοπών περιλαμβάνονται στην τιμή της κρουαζιέρας σας. Οι τιμές αφορούσαν περισσότερο την ημερομηνία των απόπλου και όχι την επικάλυψη των διακοπών. Για παράδειγμα, τα δρομολόγια κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου περιλαμβάνουν όλη τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τη μουσική, το φαγητό και πολλά άλλα, αλλά οι τιμές είναι πολύ λογικές. Οι τιμές αυξάνονται καθώς περισσότερα παιδιά κάνουν τις διακοπές τους στο σχολείο και οι κρουαζιέρες που περιλαμβάνουν στην πραγματικότητα τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι αρκετά ακριβές.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε εάν οι διακοπές με ιστιοπλοΐα στην Disney Cruise Line είναι κατάλληλες για την οικογένειά σας, επικοινωνήστε με έναν από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας πράκτορες για συμβουλές και δωρεάν προσφορά.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • Από τις 8 Σεπτεμβρίου 2022, οι συνδρομητές της Disney+ μπορούν να κάνουν κράτηση για μια ειδική προσφορά για την Disney Cruise Line. Ως ειδική προσφορά για το Disney+…

 • Στο πλαίσιο της πρωινής γιορτινής εκπομπής της, η Disney παρείχε ένα μικρό teaser για το αίθριο του Disney Wish. Σε κάθε…

 • Το TouringPlans καλωσορίζει με χαρά τους καλεσμένους συγγραφείς Brian και Samantha, The DCLDuo. Thomas Mazloum, Πρόεδρος της Disney Signature Experiences, που επιβλέπει…

 • Ένα μικρό κομμάτι των ειδήσεων της DCL κυκλοφόρησε σήμερα με ημερομηνίες για τα δρομολόγια στα τέλη Απριλίου και Μαΐου 2022 για την Disney…

Leave a Comment