ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ χρήματα για το νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney

ο Disney Wish ετοιμάζεται να σαλπάρει και θα βυθίσει τους επισκέπτες σε μαγευτικές εμπειρίες. Υπάρχουν προσφορές όπως Παγωμένος-θεατρική τραπεζαρία, ένα ζαχαροπλαστείο εμπνευσμένο από Μέσα έξωκαι το πρώτο αξιοθέατο της Disney στη θάλασσα!

The Disney Wish ©Disney

Λάβετε υπόψη ότι αυτά είναι μόνο μερικοί από τις εμπειρίες στο πλοίο, όπως υπάρχουν ουααααι περισσότερα να κάνουμε! Και, αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτές τις εμπειρίες και να πλεύσετε στο Disney Wish, έχουμε μια συμφωνία που δεν θέλετε να χάσετε.

Συνεργαστήκαμε με τους φίλους μας στο Διακοπές Μικρού Κόσμου να φέρουμε τους αναγνώστες μας α Αποκλειστική προσφορά DFB! Η κράτηση μιας κρουαζιέρας με το Small World Vacations απαιτεί όλα τα απαραίτητα στρες εκτός προγραμματισμού — ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Και οι φίλοι μας στο Small World Vacations κάνουν ένα καταπληκτική δουλειάπαρέχοντάς σας εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία να επιμεληθεί το τέλειο ταξίδι! Α, και το καλύτερο μέρος; Το κάνουν αυτό δωρεάν!

©Disney

Και ενώ συνήθως σου παρέχουν Ενσωματωμένες πιστώσεις για να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι κρουαζιέρας της Disney μέσω αυτών, μπορείτε να κερδίσετε αυτήν τη στιγμή EXTRA Onboard Credits όταν κάνετε κράτηση για μια κρουαζιέρα της Disney Wish! Εδώ είναι το ποσό των πιστώσεων που μπορείτε να λάβετε:

©Small World Vacations

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τις ενσωματωμένες πιστώσεις, πρέπει:

  • Κράτηση από 15 Ιουλίου 2022
  • Ξεκινήστε με το Disney Wish by 29 Σεπτεμβρίου 2023

Λοιπόν, αν θέλετε να ξεκινήσετε το Disney Wish και θα θέλατε μερικές ενσωματωμένες πιστώσεις, κάντε κλικ εδώ και χρησιμοποιήστε τον κωδικό “DFBWish” για να προκριθεί!

Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Disney Wish, Κάντε κλικ ΕΔΩ! Ή, κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γευστικές εμπειρίες στο πλοίο.

© Disney

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να κάνετε κράτηση για την κρουαζιέρα σας στο Disney Wish ΚΑΙ να κερδίσετε επιπλέον πιστώσεις εν πλω!

Τα αγαπημένα μας άτομα στο Small World Vacations είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν εξοικονομήστε χρόνο, πονοκεφάλους, και το καλύτερο από όλαχρήματα, όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι ή την κρουαζιέρα σας στην Disney.

Οι πράκτορές τους συγκρίνουν τρέχουσες προσφορές προς την βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς — έχουν εξοικονομήσει κυριολεκτικά τους επισκέπτες τους εκατομμύρια δολάρια από το 1996. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τους είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ! (Είναι το προτεινόμενο ταξιδιωτικό γραφείο της DFB και μπορείτε να δείτε γιατί εδώ!)

Κλείστε λοιπόν αυτό το ταξίδι τώρα και μετά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Disney World με έναν ειδικό εγκεκριμένο από το DFB! Κάντε κλικ εδώ για μια προσφορά τιμής χωρίς υποχρέωση σήμερα και ενημερώστε τους ότι σας έστειλε η DFB 🙂

custommailexample


Τι πρέπει να ξέρετε για την Disney Cruise Line


Έχετε αποπλεύσει ποτέ με την Disney Cruise Line; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment