ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ: ΝΕΕΣ περιοχές με θέμα Coco, Encanto και κακούς που πειράζονται για το Magic Kingdom

Περπάτησα ποτέ μέσα από το Magic Kingdom και ευχήθηκες ένα Κακάο θα μπορούσε να προστεθεί χώρος εκεί; Ή ίσως θα θέλατε να μπορούσατε να περπατήσετε μέχρι το Casita από Encanto; Λοιπόν, αυτά τα πράγματα ΜΠΟΡΕΙ (λέξη-κλειδί: MIGHT) να είναι στο μέλλον σας!

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης D23 Expo, παρακολουθήσαμε το πάνελ σχετικά με το μέλλον των Πάρκων, των Εμπειριών και των Προϊόντων της Disney. Κατά τη διάρκεια αυτού του πάνελ, μάθαμε για την επιστροφή του θεματικού τραγουδιού Happily Ever After, ένα νέο σόου πυροτεχνημάτων για το EPCOT και πολλά άλλα. Και μεταξύ αυτών των ανακοινώσεων ήταν μερικά teaser για έργα που ονειρεύεται η Disney!

Κατά τη διάρκεια του πάνελ, ο Κρις Μπίτι του Imagineering Portfolio Creative μοιράστηκε, «Το Magic Kingdom κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Νομίζω ότι υπάρχουν τόσες πολλές εκπληκτικές ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν ακόμα – χώρες που πρέπει να εξερευνηθούν».

Έτσι, αν νομίζατε ότι το New Fantasyland ήταν το τέλος των “expansions” στο Magic Kingdom, ίσως κάνετε λάθος! Τώρα, να έχετε κατά νου ότι όλα τα πράγματα που πρόκειται να συζητήσουμε είναι Απλώς ιδέες ονειρεύονται στο Disney Imagineering, συχνά σε συνεργασία με την Disney Animation. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ιδέες υπόκεινται σε μεγάλη αλλαγή. Είναι μερικά πράγματα που η Disney παρουσίασε δυνατότητες για το μέλλον.

Η Beatty και η Jennifer Lee (Chief Creative Officer των Walt Disney Animation Studios) συζήτησαν μερικές ιδέες που ήταν στα σκαριά για το Magic Kingdom. Η Disney τα έχει καλέσει αυτά «Πιθανές ευκαιρίες επέκτασης» για το Magic Kingdom και «τι θα γινόταν αν».

Main Street ΗΠΑ

Όταν συζητούσαμε αυτές τις πιθανές επεκτάσεις, ρώτησε ο Beatty, έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν θα μπορούσατε να ταξιδέψετε στην άλλη πλευρά του Big Thunder Mountain Railroad, τι θα ήταν εκεί; Η ιδέα εδώ είναι βασικά μια εξερεύνηση του τι θα μπορούσε να είναι στην άλλη πλευρά του βουνού Thunder, αν περάσατε από όλους τους βράχους.

Μια πιθανότητα που φαίνεται να διερευνά η ομάδα είναι Κακάο! Τι θα συμβεί αν μετά το Thunder Mountain βρίσκεται η μικρή πόλη Santa Cecilia και γιορτάζουν το Dia de Los Muertos; Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να σκαρφαλώσετε σε ένα alebrije και να πετάξετε στη χώρα των νεκρών; Ο Μπίτι είπε ότι αυτό «θα μπορούσε να είναι εκεί έξω».

Μια άλλη πιθανή ευκαιρία επέκτασης που ανέφεραν είναι ένα θέμα για…Encanto! Συζητώντας αυτό το ενδεχόμενο, η Jennifer Lee μοιράστηκε, «Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να μπείτε στην κασίτα των Μαδριγάλων… Τι θα γινόταν αν η Mirabel είναι ο οδηγός σας… Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να ανεβείτε σε μια πόρτα και να ανακαλύψετε το δικό σας μαγικό δώρο;» Αυτό είναι μια άλλη πιθανότητα!

Και τέλος, πείραξαν επίσης ότι μια άλλη περιοχή για επέκταση θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια γη με θέμα…οι κακοί της Disney! Ο Lee είπε, «Λατρεύουμε να μισούμε, και μερικές φορές μας αρέσει να λατρεύουμε, λατρεύουμε με εμμονή να λατρεύουμε… τους κακούς μας». Και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικές μοναδικές ευκαιρίες με θέμα τους κακούς στο πάρκο!

Οι χαρακτήρες που αγαπάμε να μισούμε!

Αυτά είναι επί του παρόντος έργα Blue Sky, επομένως βρίσκονται ΠΟΛΥ νωρίς στα στάδια ανάπτυξης. Όμως, ο Josh D’Amaro, ο Πρόεδρος των Πάρκων, Εμπειριών και Προϊόντων της Disney είπε, «Δεν είμαστε εδώ πάνω να ονειρευόμαστε. Είναι σημαντικό για μένα να ξέρεις ότι αυτά τα πράγματα… είναι πολύ αληθινά». Και πάλι, η Disney αναφέρεται σε αυτές ως «δυνητικές ευκαιρίες επέκτασης» και ως δημιουργικές ιδέες «τι θα γινόταν αν».

ΟΥΑΟΥ

Ανυπομονούμε να δούμε τι θα γίνει με αυτές τις έννοιες του Blue Sky στο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερη κάλυψη από την D23 Expo!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τι πιστεύετε για αυτές τις ιδέες; Πείτε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν προσκαλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχθούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Μας προσκάλεσε η Disney να παρακολουθήσουμε την D23 Expo ως μέσα ενημέρωσης. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το συμβάν/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment