Αποκαλύφθηκε ενημερωμένη τιμή για το Harmony Barber Shop στο Disney World

Από τότε που τα πάρκα ξεκίνησαν μια σταδιακή επαναλειτουργία το 2020, οι εμπειρίες επιστρέφουν σιγά σιγά στον κόσμο της Disney.

Κουρείο Harmony

Μία από τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις είναι ότι το Harmony Barber Shop και η Bibbidi Bobbidi Boutique θα ανοίξουν επιτέλους. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την επαναλειτουργία της Boutique Bibbidi Bobbidi, η Disney μοιράστηκε ότι το Harmony Barber Shop στο Magic Kingdom θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του στις 31 Ιουλίου! Τώρα, Ρίξτε μια ματιά σε ορισμένες ενημερωμένες πληροφορίες τιμολόγησης για το κουρείο.

Το Harmony Barber Shop είναι ένα πλήρες σέρβις που προσφέρει κούρεμα γενειάδας, κούρεμα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά και τη δημοφιλή εμπειρία «My First Haircut», δηλαδή όταν ένα παιδί λαμβάνει το πρώτο του κούρεμα μαζί με ένα αναμνηστικό ζευγάρι αυτιά Μίκυ, ένα επίσημο πιστοποιητικό ορόσημο και μια αναμνηστική τούφα μαλλιών.

©Disney

Ας ρίξουμε μια ματιά στην τιμολόγηση:

  • Κούρεμα ενηλίκων — ξεκινά από 21 $
  • Παιδικό κούρεμα — ξεκινά από $20
  • Η πρώτη μου εμπειρία στο κούρεμα — ξεκινά από 28 $
  • Beard Trim — ξεκινά από 8 $

Αυτά τα όλες οι τιμές έχουν αυξηθεί κατά μερικά δολάρια από τότε που έκλεισε το κουρείο, με την πιο δραματική αλλαγή να είναι η εμπειρία My First Haircut, η οποία αυξήθηκε κατά 3$ από 25$ σε 28$.

Διαθέτει ακόμη και παραδοσιακό στύλο κουρείου!

Μπορείς ξεκινήστε να κάνετε κράτηση για το Harmony Barber Shop online στον ιστότοπο της Disney World ή μέσω της εφαρμογής My Disney Experience σήμερα. Συνιστώνται ανεπιφύλακτα οι κρατήσεις, αν και α περιορισμένος αριθμός θέσεων για τα πόδια θα είναι διαθέσιμος κάθε μέρα βάσει προτεραιότητας. Όπως και οι κρατήσεις για φαγητό, θα ισχύει χρέωση 10 $ μη εμφάνισης σε κάθε επισκέπτη που δεν φτάνει στο ραντεβού του ή ακυρώνει εντός 24 ωρών από την προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού.

Αυτό δεν είναι το μόνο μέρος που μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας στο Disney World! Υπάρχουν πολλά άλλα σαλόνια πλήρους εξυπηρέτησης σε όλη την ιδιοκτησία σε πολλά ξενοδοχεία της Disney World. Αυτά τα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν το Coronado Springs Resort, το Yacht & Beach Club, το Wilderness Lodge, το Animal Kingdom Lodge και το Grand Floridian Resort & Spa.

Coronado Springs Resort

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις εμπειρίες στο σαλόνι που είναι διαθέσιμες στα ξενοδοχεία της Disney, μπορείτε να κάνετε κράτηση καλώντας στο 407-WDW-SPAS.

Είμαστε πάντα σε επιφυλακή για περισσότερα νέα της Disney, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 7 ΤΡΟΜΕΡΑ πράγματα που εξακολουθούμε να προτείνουμε στο Disney World!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα κατευθυνθείτε στο Harmony Barber Shop όταν ανοίξει ξανά τον επόμενο μήνα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment