Αξίζει 100 $ για να παρακάμψετε τις γραμμές στη Universal;

Το Universal Orlando είναι ένας δημοφιλής προορισμός για όσους αναζητούν την αδρεναλίνη και εκείνους που έχουν τάση για συναρπαστικές βόλτες.

Universal Ορλάντο

Με δύο ξεχωριστά πάρκα (συν ένα άλλο καθ’ οδόν), το Universal και το Islands of Adventure φιλοξενούν εμβληματικά αξιοθέατα όπως ο Χάρι Πότερ και το Απαγορευμένο Ταξίδι, VelociCoasterκαι το πιο τρομακτικό από όλα — Η γάτα με το καπέλο. 😬

Και ακριβώς όπως η Disney, η Universal προσφέρει επίσης στους επισκέπτες την ευκαιρία να παρακάμψουν τις γραμμές αναμονής — αν και τα δύο προγράμματα ΔΕΝ δημιουργούνται εξίσου. Το Express Pass της Universal θα σας κοστίσει μια όμορφη δεκάρα, γι’ αυτό θέλαμε να μάθουμε: IΑξίζει πραγματικά 100 $ για να παραλείψετε τις γραμμές στο Universal Orlando;

Για να προσδιορίσουμε πλήρως εάν το Universal Express Pass αξίζει ή όχι το κόστος, θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε τα βασικά.

Universal’s Express Pass

Το Universal Express Pass ξεκινά από 80 $ ανά άτομο, ανά ημέρα. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες να παραλείπουν τις κανονικές γραμμές μία φορά ανά συμμετέχουσες βόλτες τόσο στα Universal Studios όσο και στα Islands of Adventure. Το Universal Express Pass Unlimited ξεκινά από 110 $ ανά άτομο, ανά ημέρα και επιτρέπει στους επισκέπτες να παραλείψουν τις γραμμές στις συμμετέχουσες διαδρομές απεριόριστο αριθμό φορών.

Universal Express Unlimited Pass

Σε αντίθεση με το Disney Genie+, οι επισκέπτες δεν χρειάζονται κράτηση για να επιστρέψουν και να παραλείψουν τη γραμμή — αντ’ αυτού, απλώς εμφανίζονται στο αξιοθέατο που θέλουν να οδηγήσουν και σκανάρουν το πάσο τους για να εισέλθουν στο Express Lane.

Τα Express Pass μπορούν να αγοραστούν την ημέρα της επίσκεψής σας στα πάρκα, αλλά είναι γνωστό ότι εξαντλούνται, επομένως συνιστάται η εκ των προτέρων αγορά και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν περιλαμβάνονται όλα τα αξιοθέατα στο Express Pass (όπως το Hagrid’s Motorbike Adventure και το VelociCoaster ), αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον.

VelociCoaster

Ωστόσο, το Express Pass Unlimited περιλαμβάνεται στην έγκυρη είσοδο στο πάρκο για τους επισκέπτες που διαμένουν στα Universal Premier Hotels. Αυτά είναι το Loews Royal Pacific Resort, το Loews Portofino Bay Hotel και το Hard Rock Hotel.

Διαβόητες δυσλειτουργίες Universal Ride Orlando

Το πείραμα

Για να μάθουμε πραγματικά αν το Express Pass αξίζει 100 $ ή όχι, έπρεπε να κάνουμε ένα πείραμα. Αποφασίσαμε να δούμε πόσο χρόνο εξοικονόμησε το Express Pass σε σχέση με την αναμονή στις κανονικές γραμμές σε 18 διαφορετικά αξιοθέατα στα Universal Studios και τα Islands of Adventure.

Κάστρο Χόγκουαρτς στα νησιά της περιπέτειας

Όπως ίσως μαντέψατε, το Express Pass μας εξοικονόμησε απολύτως αρκετό χρόνο. Όταν οδηγήσαμε και τα 18 αξιοθέατα χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναμονής, ο συνολικός χρόνος που περάσαμε στην ουρά ήταν 197 λεπτά — αυτό είναι λίγο περισσότερο από ΤΡΕΙΣ συνολικά ώρες που περάσαμε στην ουρά. Σκεφτείτε όλο τον χρόνο που θα μπορούσαμε να έχουμε εξοικονομήσει!

The Incredible Hulk coaster

Και κερδίσαμε χρόνο, το κάναμε. Επαναλάβαμε το πείραμα στα ίδια 18 αξιοθέατα και δεν θα το ξέρατε, τελειώσαμε συνολικά σε μόλις 56 λεπτά — περισσότερες από δύο ώρες ΛΙΓΟΤΕΡΟ από τον χρόνο που αφιερώσαμε περιμένοντας σε κανονικές ουρές.

Ουσιαστικά, θα μπορούσαμε να είχαμε επιστρέψει και να ζήσουμε και τα 18 αξιοθέατα άλλες δύο φορές το καθένα στον χρόνο που μας πήρε για να τα οδηγήσουμε χωρίς Express Pass.

7 Universal Rides που θα σας κάνουν να πείτε “Disney Who;”

Αξίζει?

Αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πώς εκτιμάς τον χρόνο σου! Λιγότερος χρόνος στην ουρά σημαίνει περισσότερος χρόνος για να κάνετε άλλες δραστηριότητες, όπως ένα γεύμα, να πιάσετε κάποια ψυχαγωγία και ακόμη και να γνωρίσετε περισσότερα αξιοθέατα. Δεδομένου ότι το Universal Orlando είναι ένα πάρκο γεμάτο έλξη, θα ήταν λογικό για τον μέσο που αναζητά τη συγκίνηση να ξοδέψει περισσότερα χρήματα για να εξασφαλίσει μια βόλτα.

Σημάδι Jurassic Park στα Universal’s Islands of Adventure

Αν δεν θέλετε να οδηγήσετε κάθε αξιοθέατο (ή ακόμα και τα περισσότερα) που διατίθενται με το Universal Express Pass, μπορεί να μην αξίζει την επιπλέον ζύμη — και σίγουρα δεν θα άξιζε τον κόπο αν δεν σας αρέσουν καθόλου οι βόλτες . Μπορεί να ακούγεται ακριβό σε σύγκριση με το κόστος του Disney Genie+ (το οποίο είναι 15 $ ανά άτομο, ανά ημέρα), αλλά αν σκεφτείτε την εικονική εγγύηση της εμπειρίας όλων των συμμετεχόντων αξιοθέατων, αυτή η τιμή μπορεί να μην ακούγεται τόσο άσχημη.

The Amazing Adventures of Spider-Man στα Islands of Adventure

Και παρόλο που τα Universal Premier Hotels είναι τα πιο ακριβά από τα θέρετρα που προσφέρουν, αν σκοπεύετε να μείνετε σε ακίνητο ούτως ή άλλως, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση σε ένα Premier Hotel για το Universal Express Pass Unlimited.

Συγκρίνοντας το Disney Genie+ με το Express Pass της Universal

Στο τέλος της ημέρας, όμως, οΜόνο που μπορείτε πραγματικά να αποφασίσετε εάν το Universal Express Pass αξίζει ή όχι για εσάς. Με τιμές που κυμαίνονται από $79 έως και πάνω από $109, το κόστος μπορεί να αυξηθεί γρήγορα – ειδικά αν ταξιδεύετε με πολλά άτομα στο πάρτι σας. Σκεφτείτε πόσο αξίζει ο χρόνος σας για εσάς και αν είστε πραγματικά ένας φανατικός εθισμένος στην αδρεναλίνη που δεν μπορείτε να χορτάσετε – το Universal Unlimited Express Pass θα σας επιτρέψει να κάνετε Rip, Ride και Rock It.


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τις δωρεάν διαδρομές κατάταξης στη λίστα στα Universal Studios Florida! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Έχετε χρησιμοποιήσει το Universal Express Pass στο παρελθόν; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment