Αξίζει πραγματικά τον κόπο να μείνετε σε ένα θέρετρο μονόδρομου Disney World;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε πού θέλετε να μείνετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Disney World.

Disney’s Grand Floridian Resort and Spa

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας, σε ποια πάρκα θέλετε να περάσετε τον περισσότερο χρόνο, τι ψάχνετε όσον αφορά τις ανέσεις, καθώς και τη μεταφορά. Υπάρχουν πολλά που πάνε στην απόφαση! Ένα πράγμα που δίνουν προτεραιότητα πολλοί επισκέπτες είναι η ευκολία στη μεταφορά, επομένως επιλέγουν να μείνουν σε ξενοδοχεία με πολλούς τρόπους μετακίνησης, όπως τα ξενοδοχεία Skyliner ή ξενοδοχεία στο βρόχο Monorail. Αλλά αξίζει πραγματικά τον κόπο να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο Monorail; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Το πρώτο πράγμα είναι το πρώτο: τα ξενοδοχεία Monorail είναι το Polynesian Village Resort, το Contemporary Resort και το Grand Floridian Resort & Spa. Αυτά τα ξενοδοχεία έχουν το καθένα έναν σταθμό Monorail που συνδέεται με το ξενοδοχείο, έτσι οι επισκέπτες που μένουν εκεί μπορούν να ταξιδέψουν στο Magic Kingdom και στο EPCOT μέσω του Monorail από το ξενοδοχείο τους.

Σταθμός Monorail Polynesian Village Resort

Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας δούμε αν αξίζει τον κόπο να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο Monorail!

Πλεονεκτήματα της διαμονής σε ξενοδοχείο Monorail

Ας ξεκινήσουμε με μερικά πλεονεκτήματα! Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο Monorail είναι απίστευτα βολική. Τα λεωφορεία της Disney μπορεί να αργήσουν να φτάσουν και δεν είναι πάντα τα πιο αξιόπιστα, επομένως είναι ωραίο να μένετε σε ένα ξενοδοχείο που έχει διαφορετικές επιλογές μεταφοράς.

Τα λεωφορεία της Disney δεν είναι πάντα τα πιο αξιόπιστα!

Τα ξενοδοχεία Monorail είναι επίσης βολικά επειδή, όχι μόνο μπορείτε να πάρετε το Monorail στο Magic Kingdom, αλλά μπορείτε επίσης να περπατήσετε στο Magic Kingdom και από τα τρία ξενοδοχεία! Λάβετε υπόψη ότι αν ελπίζετε να μπορέσετε να περπατήσετε στο Magic Kingdom από το ξενοδοχείο σας, το Contemporary είναι το πιο κοντινό, ακολουθούμενο από το Grand Floridian και μετά το Polynesian.

Grand Floridian Walkway προς το Magic Kingdom Sign

Ένα άλλο καλό πράγμα για τα ξενοδοχεία στο βρόχο Monorail είναι ότι όλα τα ξενοδοχεία ανήκουν στην κατηγορία Deluxe της Disney, που σημαίνει ότι είναι τα ωραιότερα ξενοδοχεία που έχει η Disney (αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι τα πιο ακριβά ξενοδοχεία που έχει η Disney). Με τη διαμονή σας σε ένα θέρετρο Deluxe, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες ανέσεις ξενοδοχείου (όπως περισσότερες επιλογές εστιατορίων στο ξενοδοχείο σας, συχνά περισσότερες πισίνες και γενικά πιο όμορφα, πιο ευρύχωρα δωμάτια).

Incredibles Room στο Contemporary

Επίσης, επειδή είναι πολυτελή ξενοδοχεία, οι επισκέπτες που διαμένουν στα ξενοδοχεία Monorail δικαιούνται Εκτεταμένες βραδινές ώρες. Το Extended Evening Hours αντικατέστησε το Extra Magic Hours το βράδυ και επιτρέπει στους επισκέπτες που διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία να έχουν πρόσβαση στα πάρκα αργότερα το βράδυ από άλλους επισκέπτες. Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney World είναι επιλέξιμοι για Early Theme Park Entry στα πάρκα (που σας επιτρέπει να μπείτε στα πάρκα 30 λεπτά νωρίτερα), αλλά μόνο ορισμένοι επισκέπτες μπορούν να μείνουν στο πάρκο μέχρι αργά.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Extended Evening Hours αν μείνετε στο Contemporary!

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη με τα ξενοδοχεία Monorail είναι οι ηλικίες της ομάδας με την οποία ταξιδεύετε. Εάν ταξιδεύετε με παιδιά, η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο με τον σταθμό Monorail μπορεί να λειτουργήσει καλά για εσάς, λόγω της ευκολίας που μπορείτε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας από το Magic Kingdom. Εάν το παιδί σας (ή ας είμαστε αληθινό, αν εσείς) χρειάζεται έναν υπνάκο, μπορείτε απλώς να ανεβείτε στο Monorail και να επιστρέψετε στο δωμάτιό σας για να ξεκουραστείτε, να κατευθυνθείτε στην πισίνα ή να φάτε κάτι.

Μπορείτε απλά να ανεβείτε στο Monorail και να επιστρέψετε στο δωμάτιό σας!

Εάν ταξιδεύετε με παιδιά που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν καρότσι, ένας άλλος επαγγελματίας του Monorail είναι ότι δεν χρειάζεται να διπλώσετε το καρότσι σας για να επιβιβαστείτε στο Monorail με τον τρόπο που θα χρειαστεί να το διπλώσετε όταν επιβιβαστείτε σε ένα λεωφορείο της Disney. .

Κάντε κλικ εδώ για την τελευταία ενημέρωση σχετικά με την Early Theme Park Entry στο Disney World!

Μειονεκτήματα της διαμονής σε ξενοδοχείο Monorail

Ενώ η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο Monorail είναι απίστευτα βολική, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στη διαμονή σε αυτά τα ξενοδοχεία. Το πρώτο πράγμα είναι πρώτο: το κόστος. Επειδή τα ξενοδοχεία Monorail είναι πολυτελή ξενοδοχεία, είναι μερικά από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία που μπορείτε να κάνετε κράτηση στο Disney World.

Το Polynesian είναι μια από τις πιο ακριβές επιλογές ξενοδοχείων.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι αυτές οι βόλτες είναι πολύ κοντά στο Magic Kingdom, και ως εκ τούτου, είναι πιο μακριά από μερικά από τα άλλα πάρκα, όπως το Animal Kingdom. Επομένως, εάν σκοπεύετε να περάσετε πολύ χρόνο στο Animal Kingdom, ίσως να θέλετε να μείνετε κάπου πιο κοντά σε αυτό το πάρκο, όπως το Animal Kingdom Lodge.

Animal Kingdom Lodge

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι, όπως και κάθε άλλος τρόπος μεταφοράς, το Monorail περιστασιακά θα χαλάσει ή θα είναι μη διαθέσιμο. Ακόμα κι αν τρέχει, η γραμμή για το Monorail γίνεται πολύ μεγάλη στο τέλος της νύχτας, επομένως μπορεί να βρεθείτε να περιμένετε για πολλή ώρα να επιστρέψετε στο δωμάτιό σας επειδή εξυπηρετεί τρία ξενοδοχεία (αντί για ένα μόνο όπως το λεωφορείο θα), συν τους επισκέπτες που επιστρέφουν στο Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων.

Μερικές φορές υπάρχει μεγάλη ουρά!

Και τέλος, ένα μικρό μειονέκτημα για τη διαμονή στα ξενοδοχεία Monorail είναι ότι, ενώ είναι απίστευτα βολικό για να φτάσετε στο Magic Kingdom, μπορεί να είναι κάπως ενοχλητικό να προσπαθήσετε να φτάσετε στο EPCOT. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα χρειαστεί να επιβιβαστείτε στο Monorail στο ξενοδοχείο σας, στη συνέχεια να κατεβείτε στο Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων, να αλλάξετε Μονόδρομο και να ανεβείτε σε αυτόν που κατευθύνεται προς EPCOT, και το ίδιο ισχύει και για το ταξίδι επιστροφής.

Σταθμός μονόδρομου ECPOT

Αν ψάχνετε να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο που έχει εναλλακτικές επιλογές μεταφοράς, αλλά δεν είναι απαραίτητα στο Monorail loop (ή σε ξενοδοχείο Deluxe), μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά από τα ξενοδοχεία με πρόσβαση Skyliner. Το Pop Century και το Art of Animation είναι και τα δύο ξενοδοχεία με αξία, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι μερικές από τις πιο οικονομικές επιλογές ξενοδοχείων Disney World. Το Caribbean Beach είναι ένα μέτριο ξενοδοχείο, επομένως είναι λίγο πιο ακριβό από κάτι σαν το Pop Century, αλλά όχι τόσο ακριβό όσο το Grand Floridian, για παράδειγμα.

Skyliner σε EPCOT

Πολλά άλλα ξενοδοχεία έχουν επιλογές για άλλη μεταφορά. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε μια βάρκα από τα θέρετρα Port Orleans προς την Disney Springs, επομένως δεν χρειάζεται να μένετε σε ξενοδοχείο στον βρόχο Monorail ή στο Skyliner εάν αναζητάτε εναλλακτική μεταφορά.

Μπορείτε να πάρετε το σκάφος για την Disney Springs!

Συνολικά, αν αξίζει ή όχι η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο Monorail εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και το ταξιδιωτικό σας πάρτι και από το τι θα θέλατε να αποκομίσετε από τις διακοπές σας. Εάν δεν σκοπεύετε να περάσετε πολύ χρόνο στο Magic Kingdom, πιθανότατα δεν θα συνιστούσαμε να ξοδέψετε χρήματα για ένα ξενοδοχείο Monorail, αλλά αν έχετε παιδιά και σκοπεύετε να είστε πολύ στο Magic Kingdom, ίσως αξίζει τον κόπο. εσύ και η οικογένεια σου.

Όπως πάντα, φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για τα τελευταία νέα και πληροφορίες της Disney, καθώς και συμβουλές για διακοπές και ταξίδια!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ποιο ξενοδοχείο της Disney World έχει την καλύτερη θεματολογία, σύμφωνα με τους αναγνώστες μας


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία του AllEars και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Σας αρέσει να μένετε στα ξενοδοχεία Monorail; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment