Ανακοινώθηκε η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ επαναλειτουργίας για το Finding Nemo Submarine Voyage στην Disneyland

Το Disneyland Resort άνοιξε ξανά τον Απρίλιο του 2021 μετά το κλείσιμο τον Μάρτιο του 2020, αλλά πολλές διαδρομές και αξιοθέατα βρίσκονται σε κατάσταση μεταμόρφωσης αυτή τη στιγμή.

Disneyland!

Το Mickey’s Toon Town έχει κλείσει για έναν μεγάλο επανασχεδιασμό και το Tarzan’s Treehouse είναι κλειστό και επαναπροσδιορίζεται το θέμα, και μία βόλτα παρέμεινε κλειστή ακόμη και μετά την επαναλειτουργία της Disneyland. Αλλά αυτό αλλάζει σύντομα — και να τι ξέρουμε!

Η Disney ανακοίνωσε σήμερα ότι Το Finding Nemo Submarine Voyage θα ανοίξει ξανά στο Disneyland Park στις 25 Ιουλίου! Η διαδρομή έχει κλείσει λόγω ανακαίνισης από τότε που η Disneyland άνοιξε ξανά το 2021 και ήταν είχε αρχικά προγραμματιστεί να ανοίξει ξανά τον χειμώνα του 2021, αλλά αυτή η ημερομηνία επαναλειτουργίας παρατάθηκε μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με την Disney, η διαδρομή θα ανοίξει ξανά “μεγαλύτερο, φωτεινότερο και καλύτερο από ποτέ!” Ανυπομονούμε να το ελέγξουμε!

Finding Nemo Submarine Voyage

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, δεν είναι η πρώτη φορά που η διαδρομή θα έχει ημερομηνία επαναλειτουργίας! Η αρχική έκδοση του Submarine Voyage άνοιξε στις 14 Ιουλίου 1959 και είχε θέμα μετά το USS Nautilus, το πρώτο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο στον κόσμο. Η αρχική διαδρομή έκλεισε το 1998 μετά από 39 χρόνια και τελικά άνοιξε ξανά με νέο Ψάχνοντας τον Νέμο θέμα.

Το Finding Nemo Submarine Voyage έκλεισε για λίγο!

Αυτή η καθηλωτική βόλτα οδηγεί τους επισκέπτες κάτω από το νερό σε ένα υποθαλάσσια αποστολήκαι μπορεί να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα αγαπημένα σας Ψάχνοντας τον Νέμο χαρακτήρες! Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι μπορεί να έχει αλλάξει η Disney κατά τη διάρκεια της μακράς ανακαίνισης.

Finding Nemo Submarine Voyage

Σημειώστε το ημερολόγιό σας για 25 Ιουλίου να είστε από τους πρώτους που θα οδηγήσουν αυτό το αξιοθέατο που άνοιξε ξανά και να συνεχίσετε να διαβάζετε το DFB για περισσότερα νέα της Disneyland σχετικά με την ανακαίνιση και το κλείσιμο!

Δείτε όλα τα τρέχοντα κλεισίματα και τις κατασκευές στο Disneyland Resort!Είστε ενθουσιασμένοι για την επαναλειτουργία του Finding Nemo Submarine Voyage; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment