Ανακοινώθηκαν 4 ακόμη παρουσιάσεις για την D23 Expo!

Η έκθεση D23 Expo είναι προ των πυλών!

©D23

Σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις ενημερώσεις που έχουμε δει, όπως οι παρουσιάσεις της Marvel, το δημοφιλές αναδυόμενο κατάστημα και η εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στο Broadway που επιστρέφουν στη φετινή εκδήλωση. Και μην οριστικοποιήσετε ακόμη τα προγράμματά σας, γιατί στο φετινό lineup προστέθηκαν άλλα 4 πάνελ!

Η έκθεση D23 Ποντικοκύλι Θα παρουσιαστεί η Nina West και θα συμμετέχουν οι Yvette Nicole Brown, Ashley Eckstein και Ally Maki καθώς κρίνουν τα κοστούμια των θαυμαστών που φορούν στην εκδήλωση. Μπορείτε να το πιάσετε Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου από 6-7:30 μ.μ στο Σκηνή Πρεμιέρας.

©D23

ο D23 Disney Stars Trivia Showdown είναι ενεργοποιημένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο 18:00 και Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο 5μμ στο Ζωντανή σκηνή D23 Expo. Γίνετε μέλος της Nina West καθώς καθοδηγεί διασημότητες διαγωνιζόμενες και μέλη του κοινού στα trivia της Disney!

D23 Tote Bag!

Ρίξτε μια ματιά στα έργα τέχνης, τα πλάνα και τις φωτογραφίες του TRON από τα ψηφιακά σύνορα, καθώς και ακούγοντας ιστορίες από τα παρασκήνια για το πώς προέκυψε η ταινία Επιστροφή στο πλέγμα: 40 χρόνια ΤΡΟΝ παρουσίασε η Enterprise. Πιάστε το στο 12μμ επί 11 Σεπτεμβρίου στο Backlot Stage.

Πρόοδος κατασκευής TRON

Συζητήσεις με τις φωνές χαρακτήρων της Disney θα πραγματοποιηθεί στο Σκηνή Πρεμιέρας επί Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου από 6-7 μ.μ. Ακολουθήστε τον Rick Dempsey, τον Senior Vice President του Character Voices, και μερικούς πολύ ξεχωριστούς καλεσμένους καθώς πηγαίνουν «πίσω από το μικρόφωνο» ορισμένων ιστοριών και συνομιλιών με τους αγαπημένους φωνητικούς ηθοποιούς της Disney.

©D23

Τα εισιτήρια D23 έχουν εξαντληθεί, αλλά αν άρπαξατε ένα εισιτήριο, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή D23 για να φτιάξετε το πρόγραμμά σας για την εκδήλωση! Όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία νέα της Disney!

Θέλετε να ενημερωθείτε για ακόμα περισσότερα νέα της D23 Expo; Κάντε κλικ ΕΔΩ!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα παρευρεθείτε σε κάποια από αυτές τις εκδηλώσεις; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment