Ανακοινώθηκαν ΝΕΕΣ εκπτώσεις διακοπών για το Disneyland Resort!

ο η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου πλησιάζει γρήγορα!

Candy Cane της Disneyland!

Πάνω στο Disneyland Resort, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γιορτάσετε την περίοδο των γιορτών, όπως Φεστιβάλ Διακοπών, τα περίφημα Candy Canes του θέρετρου και πολλά άλλα! Και, αν ελπίζετε να επισκεφτείτε το θέρετρο για να συμμετάσχετε στις γιορτές, θα θελήσετε να δείτε αυτόν τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στη διαμονή σας!

Το Disneyland Resort ανακοίνωσε το Εκπτωτική περίοδος διακοπών Για επιλεγμένες διαμονές στα Disneyland Resort Hotels! Η πώληση ισχύει για επιλεγμένες διαμονές για τα περισσότερα βράδια Κυριακής έως Πέμπτης, από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 22 Δεκεμβρίου 2022. Τα ταξίδια πρέπει να είναι ολοκληρωθεί έως τις 23 Δεκεμβρίου 2022.

©Disney

Για τους κανονικούς επισκέπτες εισιτηρίων, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα έως και 15% σε τύπους δωματίων Premium και Standard στο Το Grand Californian της Disney, έως και 15% σε τύπους δωματίων Premium και Standard στο Ξενοδοχείο Disneyland, και μέχρι το 10% σε τύπους δωματίων Premium και Standard στο Disney’s Paradise Pier Hotel.

Μεγάλο Καλιφορνέζικο Δέντρο

Κάτοχοι μαγικών κλειδιών μπορεί να εξοικονομήσει έως 20% σε τύπους δωματίων Premium και Standard στο Το Grand Californian της Disney, 20% σε τύπους δωματίων Premium και Standard στο Ξενοδοχείο Disneyland, και 15% σε τύπους δωματίων Premium και Standard στο Disney’s Paradise Pier Hotel.

Δωμάτιο στο ξενοδοχείο Disneyland

Κάντε κράτηση τώρα έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022 για να επωφεληθείτε από την πώληση! Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα επωφεληθείτε από αυτήν την έκπτωση, σας προτείνουμε να απευθυνθείτε στους φίλους μας στο Small World Vacations. Είναι μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία και θα φροντίσουν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα!!

Τα αγαπημένα μας άτομα στο Small World Vacations είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν εξοικονομήστε χρόνο, πονοκεφάλους, και το καλύτερο από όλαχρήματα, όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι ή την κρουαζιέρα σας στην Disney.

Οι πράκτορές τους συγκρίνουν τρέχουσες προσφορές προς την βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς — έχουν εξοικονομήσει κυριολεκτικά τους επισκέπτες τους εκατομμύρια δολάρια από το 1996. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τους είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ! (Είναι το προτεινόμενο ταξιδιωτικό γραφείο της DFB και μπορείτε να δείτε γιατί εδώ!)

Κλείστε λοιπόν αυτό το ταξίδι τώρα και μετά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Disney World με έναν ειδικό εγκεκριμένο από το DFB! Κάντε κλικ εδώ για μια προσφορά τιμής χωρίς υποχρέωση σήμερα και ενημερώστε τους ότι σας έστειλε η DFB 🙂

custommailexample

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney!Επισκέπτεστε τη Disneyland αυτές τις γιορτές; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment