ΑΛΛΑΓΕΣ στο πάσο στάθμευσης, ενημερώσεις κρατήσεων ξενοδοχείων και άλλα τεράστια νέα της Disney

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Disney World σύντομα, τότε αυτή είναι η ανάρτηση που χρειάζεσαι απεγνωσμένα.

Σας έλειψαν τα μεγάλα νέα της Disney;!

Μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για την Disney World, αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Από τις νέες εκπτώσεις που μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αλλαγές που έγιναν στο σύστημα κρατήσεων Park Pass, Εάν δεν έχετε ενημερωθεί για τα τελευταία νέα, θα μπορούσατε να κάνετε μερικά μεγάλα λάθη. Εδώ είναι όλα τα πρόσφατα νέα που πρέπει να γνωρίζετε.

1 — Αλλαγές κρατήσεων κάρτας στάθμευσης

Πρώτα από την άποψη των μεγάλων ειδήσεων αυτή την εβδομάδα, Έχουμε κάποιες σημαντικές ενημερώσεις Park Pass. Κάθε επισκέπτης του Disney World χρειάζεται ένα έγκυρο πάσο Park για να εισέλθει σε ένα θεματικό πάρκο κάθε μέρα. Μπορεί να είστε ήδη πολύ εξοικειωμένοι με το σύστημα, αλλά ορισμένα σημαντικά μέρη του έχουν αλλάξει.

Τώρα, Οι περισσότεροι επισκέπτες μπορούν να ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τα πάσο στάθμευσης τους, αντί να τα ακυρώσουν και να τα ξανακάνουν κράτηση. Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε την ημερομηνία, το πάρκο ή τα μέλη του πάρτι για ένα συγκεκριμένο πάσο Park, φροντίστε να ελέγξετε και να δείτε εάν αυτή η επιλογή τροποποίησης είναι τώρα διαθέσιμη σε εσάς. (Λάβετε υπόψη ότι δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμο στους ετήσιους κατόχους εισιτηρίων που κάνουν Passes Park μέσω της «διαδρομής του ξενοδοχείου» αντί να χρησιμοποιούν τον αριθμό των ημερών που έχουν παραχωρηθεί για το πάσο τους.)

©Disney

Έχουν γίνει επίσης αλλαγές όσον αφορά τα κουμπιά που πρέπει να επιλεγούν, ώστε να μπορείτε να κάνετε Park Passes για μέλη της οικογένειας και φίλους στην ομάδα σας. Τώρα θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μοιράζεστε ΟΛΑ τα σχέδιά σας με την ομάδα σας.

Μια άλλη αλλαγή που έγινε τώρα στην εφαρμογή σημαίνει ότι και εσείς δεν μπορώ να δω σε ποιον είναι συνδεδεμένα ορισμένα Park Passes. Το σύστημα σάς ανακατευθύνει τώρα για να συνδεθείτε στον ιστότοπο της Disney μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε να προκληθούν ορισμένες καθυστερήσεις κατά τον έλεγχο ορισμένων προγραμμάτων.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις αλλαγές στο Park Pass

2 — Ειδήσεις σε μπουφέ!

Αν αγαπάτε τους μπουφέδες του Disney World, τότε ετοιμαστείτε. Η υπηρεσία μπουφέ επιστρέφει σύντομα στο εστιατόριο Tusker House στο Animal Kingdom της Disney!

Το spread στο Tusker House

Το δείπνο σε οικογενειακό στιλ θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, αλλά συνεχίζεται 1 Νοεμβρίου 2022, οι λάτρεις του μπουφέ μπορούν να χαρούν με την επιστροφή στην πιο «κανονική» υπηρεσία μπουφέ για την οποία ήταν γνωστό αυτό το μέρος. Τα πλήρη στοιχεία του μενού δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμα, αλλά θα σας ενημερώσουμε όταν μάθουμε περισσότερα.

Κάντε κλικ εδώ για τις λεπτομέρειες του μπουφέ!

3 — Πυροτεχνήματα ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο Magic Kingdom, έχουμε μερικά ΜΕΓΑΛΑ νέα πυροτεχνήματα να μοιραστούμε. Πρώτα, Κάποιες σημαντικές αλλαγές έρχονται στους χρόνους των πυροτεχνημάτων στο Magic Kingdom. Από τις 17 Οκτωβρίου, οι ώρες των πυροτεχνημάτων αλλάζουν από τις 21:00 μέχρι τις 20:15. Αυτή είναι μια τεράστια διαφορά και θα μπορούσε πραγματικά να επηρεάσει τα σχέδιά σας για το δείπνο ή το park hopping, οπότε φροντίστε να το έχετε υπόψη σας για τον προγραμματισμό σας! Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις αλλαγές.

Πυροτεχνήματα Magic Kingdom

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μερικοί Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές και στο πραγματικό σόου πυροτεχνημάτων Magic Kingdom. Ενώ το Disney Enchantment εξακολουθεί να προσφέρεται σε αυτό το πάρκο, μια ΝΕΑ ενότητα έχει προστεθεί ως ένα είδος εισαγωγής που περιλαμβάνει πλάνα Walt Disney, Roy Disneyκαι άλλα ιστορικά βίντεο του Πιο Μαγικού Τόπου στη Γη κατά την ανάπτυξή του.

Μπορείς να τους δεις?

Εάν είστε μεγάλος θαυμαστής της ιστορίας της Disney, αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα εκτιμήσετε πραγματικά.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις αλλαγές πυροτεχνημάτων!

4 — Το H2O+ αποσύρεται!

Στα νέα της GIANT Disney για τους φανατικούς των μικρών σαπουνιών και σαμπουάν που βρίσκετε στα δωμάτια του ξενοδοχείου Disney, Η επωνυμία προϊόντων μπάνιου της Disney — H2O+ — αποσύρεται στο τέλος του έτους. 😭

Σύμφωνα με Carlye Wiselωστόσο, Ωστόσο, τα προϊόντα δεν θα φύγουν από τα ακίνητα της Disney αυτήν τη στιγμή. Έτσι, φαίνεται ότι τα προϊόντα θα κολλήσουν στα δωμάτια του ξενοδοχείου της Disney προς το παρόν. Φυσικά, αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς εξελίσσεται αυτή η κατάσταση.

H2O προϊόντα περιποίησης

Αν το άκουσμα για τη συνταξιοδότηση της επωνυμίας σας έχει νευριάσει για την απώλεια οποιουδήποτε από τα προϊόντα που γνωρίζετε και αγαπάτε, τότε μπορεί να θέλετε να ενεργήσετε γρήγορα. Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μερικά από τα γενικά (συνήθως μη Disney) είδη τους στο Amazon εδώ. Ορισμένα από τα είδη τους για τη Disney ήταν διαθέσιμα και στο shopDisney, αλλά αυτά φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί από τον ιστότοπο. 😮

H2O προϊόντα περιποίησης

Θα παρακολουθούμε για ενημερώσεις εκεί.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την απόσυρση της επωνυμίας H2O+

5 — BIG Disney+ Day Perk

Είσαι Disney+ συνδρομητής? Τότε θα πρέπει να μάθετε για αυτό το μεγάλο προνόμιο της Ημέρας Disney+. Την Ημέρα Disney+, 8 Σεπτεμβρίου 2022, ΟΛΟΙ οι συνδρομητές της Disney+ θα μπορούν να εισέλθουν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα θεματικά πάρκα Disney World ή Disneyland 30 λεπτά πριν από την κανονική ώρα λειτουργίας του πάρκου. (Απαιτούνται εισιτήρια και έγκυρο πάσο στάθμευσης.)

Ημέρα Disney+ 2021

Επιπλέον, την Ημέρα Disney+ (και πάλι, 8 Σεπτεμβρίου), επισκέπτες που διαμένουν σε επιλεγμένα ξενοδοχεία Disney World και Disneyland (οι οποίοι κανονικά θα μπορούσαν να εισέλθουν νωρίς στα πάρκα μέσω του Early Theme Park Entry perk) θα μπείτε στα πάρκα μια ολόκληρη ΩΡΑ πριν από την κανονική ώρα λειτουργίας. Αυτό ισχύει για όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου που πληρούν τις προϋποθέσεις, όχι μόνο για αυτούς που είναι συνδρομητές της Disney+.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ προνόμιο της Disney+!

6 — Ετήσιες εκπτώσεις διαβατών

Τώρα μεταβαίνουμε στα νέα που Ετήσιοι Διαβάτες της Disney World πρέπει να ξέρετε για. Η Disney ανακοίνωσε ότι οι Ετήσιοι Διαβάτες μπορούν να εξοικονομήσουν ΜΕΓΑΑ όταν πρόκειται να μείνουν στα ξενοδοχεία της Disney World αυτές τις γιορτές.

Τέχνη κινουμένων σχεδίων

ΕΙΔΙΚΑ, Οι Ετήσιοι Διαβάτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 25% σε δωμάτια σε επιλεγμένα θέρετρα για τις περισσότερες νύχτες από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου 2022.

Κάντε κλικ εδώ για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την έκπτωση.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι Ετήσιοι Διαβάτες μπορούν συνήθως να έχουν εκπτώσεις σε πολλά εμπορεύματα στο Disney World, αλλά αυτή η έκπτωση πρόκειται να βελτιωθεί! Από 14 Σεπτεμβρίου έως 14 Οκτωβρίου, η ετήσια έκπτωση εμπορευμάτων Passholder θα αυξηθεί από 20% σε 30%!

Ετήσιες κάρτες Passholder στο Disney World!

Αυτό θα μπορούσε να σας κερδίσει σημαντικές οικονομίες στα πάρκα, αλλά να θυμάστε ότι δεν θα υπάρχει για πολύ, οπότε θα θέλετε να ενεργήσετε γρήγορα μόλις φτάσει η 14η Σεπτεμβρίου.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την αύξηση της έκπτωσης!

7 — Αλλαγές στις κρατήσεις ξενοδοχείων

Κάντε κράτηση ξενοδοχείου για μια μελλοντική επίσκεψη στο Disney World; Είχατε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση μόνο για δωμάτιο έως και 499 ημέρες νωρίτερα, αλλά αυτό έχει πλέον αλλάξει.

Grand Floridian Resort

Από τις 19 Αυγούστου 2022, Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα ξενοδοχείο Disney World μόνο μέχρι το τέλος ό,τι έχει κυκλοφορήσει η Disney για την «ετήσια κυκλοφορία προϊόντος». Με άλλα λόγια, οι κρατήσεις μόνο για δωμάτια φαίνεται πλέον να περιορίζονται σε όσες ημερομηνίες έχει κυκλοφορήσει η Disney για γενικές κρατήσεις πακέτων διακοπών (αυτή τη στιγμή, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023).

Εάν κάνετε κράτηση μόνο για πακέτα ή δεν κάνετε ποτέ κράτηση στα ξενοδοχεία σας πολύ νωρίτερα, τότε αυτό μπορεί να μην σας επηρεάσει. Αλλά αν έχετε χρησιμοποιήσει αυτόν τον παλιό κανόνα των 499 ημερών στο παρελθόν για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου πολύ νωρίς, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τα σχέδιά σας.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις αλλαγές στις κρατήσεις ξενοδοχείων!

Φυσικά, άλλα νέα της Disney κοινοποιήθηκαν επίσης αυτή την εβδομάδα. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω:

Κάδοι απορριμμάτων Reedy Creek

©Disney

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα της Disney.

Γνωρίζατε ότι μια νέα σειρά King Kong είναι στα σκαριά στη Disney+; Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τα πάντα για αυτό!

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Ποια νέα από αυτήν την εβδομάδα σας ενδιαφέρουν περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment