Ακυρώθηκε η πτήση; Εδώ είναι οι πολιτικές της Disney που πρέπει να γνωρίζετε

Ο ταξιδιωτικός κλάδος ήταν λίγο απρόβλεπτος τον τελευταίο καιρό, με ελλείψεις προσωπικού και βαριά κίνηση να βουλιάζει την πλειονότητα των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών.

μαγικό βασίλειο

Οι πτήσεις ακυρώνονται αριστερά και δεξιά και ίσως αναρωτιέστε τι μπορεί να σημαίνει μια πιθανή ακύρωση για το ταξίδι σας στο Disney World. Εάν έχετε προγραμματίσει επερχόμενες διακοπές και δεν είστε σίγουροι τι θα συμβεί αν χρειαστεί να ακυρώσετε, μην ανησυχείτε – Κοινοποιούμε όλες τις πολιτικές ακύρωσης της Disney World που πρέπει να γνωρίζετε!

Όταν πρόκειται για τις διακοπές σας στο Disney World, ο κύριος στόχος είναι να πάτε πραγματικά διακοπές. Αλλά μερικές φορές, απρόβλεπτες περιστάσεις, όπως οι ακυρωμένες πτήσεις, μπορεί να εμφανιστούν και στη συνέχεια θα πρέπει να καταλάβετε τι να κάνετε για όλα τα σχέδιά σας! Ευτυχώς, η Disney έχει πολιτικές ακύρωσης και θα σας μεταφέρουμε στις μεγαλύτερες που πρέπει να γνωρίζετε.

Μίκυ και Μίνι!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η πολιτική ακύρωσης ξενοδοχείων της Disney World εξαρτάται από μερικά πράγματα: πόσο μακριά ακυρώνετε και πόσο από το ταξίδι σας έχετε προπληρώσει. Για ακυρώσεις που έγιναν περισσότερες από 30 ημέρες πριν από την άφιξη, θα επιστραφούν τα ποσά που καταβλήθηκαν, μείον τα τέλη ακύρωσης που αξιολογήθηκαν από τρίτα ξενοδοχεία ή άλλους προμηθευτές, τα μη επιστρέψιμα έξοδα ταξιδιωτικού προγράμματος προστασίας και άλλα οφειλόμενα ποσά.

Το Disney’s Polynesian Village Resort

Εάν ακυρώνετε από οπουδήποτε 2 έως 29 ημέρες πριν από την άφιξη, θα επιστραφούν τα ποσά που καταβλήθηκαν, μείον ένα τέλος ακύρωσης 200,00 $ ανά πακέτο και μείον τυχόν χρεώσεις ακύρωσης που αξιολογήθηκαν από τρίτα ξενοδοχεία ή άλλους προμηθευτές, μη επιστρέψιμα έξοδα ταξιδιωτικού προγράμματος προστασίας και άλλα οφειλόμενα ποσά.

Disney’s Riviera Resort

Και αν δυστυχώς πρέπει να ακυρώσετε απλώς μια μέρα πριν το ταξίδι σας ή είναι α δεν δείχνουν, θα χρεωθείτε με την πλήρη τιμή της κράτησής σας. Μπορείτε να ακυρώσετε το ταξίδι σας στον ιστότοπο της Disney World. Λάβετε αυτό υπόψη κατά την κράτηση των ξενοδοχείων σας στο Disney World!

Τα ξενοδοχεία Disney World με το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ

ΦΑΓΗΤΟ

Από το ‘Ohana έως το Skipper Canteen μέχρι το Space 220, γνωρίζουμε δύο πράγματα για το φαγητό στο Disney World. Οι προκαταβολικές κρατήσεις για φαγητό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να φάτε σε μερικά από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Disney — αλλά τι θα συμβεί αν αλλάξετε σχέδια; Ευτυχώς, η ακύρωση κρατήσεων για φαγητό είναι αρκετά εύκολη.

Κυλικείο Skipper στο Magic Kingdom

Μπορείτε να κατευθυνθείτε στην εφαρμογή My Disney Experience, στον ιστότοπο της Disney World ή να καλέσετε στο (407) 824-1391 για να ακυρώσετε τα σχέδιά σας. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειώσετε σχετικά με την πολιτική ακύρωσης φαγητού είναι ότι δεν υπάρχουν εμφανίσεις και κρατήσεις που δεν ακυρώνονται πριν από τις 23:59 το βράδυ πριν από την κράτησή σας θα έχει ως αποτέλεσμα χρέωση 10 $ ανά αριθμό ατόμων στην κράτηση.

Space 220

Ωστόσο, η Disney είναι συνήθως αρκετά φιλόξενη και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να παραιτηθεί από το τέλος ακύρωσης, αν και σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Εστιατόρια Disney World που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια του πάρκου Disney World δεν μεταβιβάζονται και δεν επιστρέφονται. Ουσιαστικά, μόλις κάνετε κλικ στο «αγορά» έχετε κολλήσει μαζί τους. Όμως, η Disney σάς επιτρέπει να ΑΛΛΑΞΕΤΕ την ημερομηνία της επίσκεψής σας, αρκεί να είναι εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου (που καθορίζεται από την ημερομηνία αγοράς των εισιτηρίων).

Slinky Dog Dash

Μπορείτε να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο της Disney World ή στην εφαρμογή My Disney Experience για να αλλάξετε την ημερομηνία των εισιτηρίων σας. Έτσι, ενώ δεν μπορείτε να τα ακυρώσετε εντελώς, μπορείτε να αναβάλλετε την επίσκεψή σας για άλλη στιγμή.

Υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτό – η πολιτική της Disney για τους τυφώνες. Δηλώνει: «Εάν εκδοθεί προειδοποίηση τυφώνα από το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων για την περιοχή του Ορλάντο —ή για τον τόπο διαμονής σας— εντός 7 ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξής σας, μπορείτε να καλέσετε εκ των προτέρων για να επαναπρογραμματίσετε ή να ακυρώσετε την Walt Disney Travel Company. Το πακέτο Disney Resort Hotel και οι περισσότερες κρατήσεις μόνο δωματίων (με απευθείας κράτηση με την Disney) χωρίς καμία χρέωση ακύρωσης ή αλλαγής που επιβάλλει η Disney.”

Βροχή στα στούντιο του Χόλιγουντ

Φυσικά, η Disney είναι γνωστή για το ότι ρίχνει λίγη σκόνη pixie εδώ κι εκεί, και συνήθως αξίζει να μιλήσετε με ένα μέλος του Cast για το γιατί πρέπει να ακυρώσετε – μπορεί να μην μπορούν να κάνουν τίποτα γι ‘αυτό, αλλά δεν είναι ποτέ κακό να το ρωτήσετε!

EPCOT Guest Relations

Στο τέλος της ημέρας, ελπίζουμε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πολιτικές ακύρωσης και να απολαύσετε πραγματικά τις διακοπές σας στο Disney World, αλλά είναι σημαντικό να τις γνωρίζετε για κάθε ενδεχόμενο! Εάν ανησυχείτε για πιθανές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις σε μελλοντικά ταξίδια της Disney, συνιστούμε να επισκεφτείτε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα της Disney όπως οι φίλοι μας στο MEI Travel. Μπορούν να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε σε τυχόν απροσδόκητα ταξιδιωτικά ζητήματα, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι έχετε τις καλύτερες δυνατές διακοπές Disney.

Main Street, ΗΠΑ

Αναζητούμε πάντα τρόπους για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το ταξίδι σας στην Disney επιτυχημένο, γι’ αυτό φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για ό,τι πιο πρόσφατο.

8 ΝΕΑ πράγματα που πρέπει να σχεδιάσετε στο Disney World το 2022

Θα πάτε σύντομα στο Disney World; Δείτε πόσο μακριά πρέπει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων! Και, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για να ετοιμάσετε βαλίτσες για το Disney World το καλοκαίρι — δεν θέλετε να ξεχάσετε τίποτα!

Μην ξεχνάτε ότι εξακολουθούν να απαιτούνται κράτηση για πάσο στάθμευσης για τους επισκέπτες του πάρκου Disney World — δείτε τις ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ημερομηνίες για κράτηση για το 2022!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Χρειάστηκε ποτέ να ακυρώσετε τα σχέδιά σας στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment