Ακολουθήστε μαζί μας το 2022 Food & Wine Festival του EPCOT!

Έχετε ετοιμάσει το ελαστικό παντελόνι σας; Ναί? ΚΑΛΟΣ! Τότε ετοιμάσου γιατί Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού EPCOT 2022 είναι επίσημα ΕΔΩ!

Το Φεστιβάλ Φαγητού και Κρασιού έφτασε!

Από τους νέους και τους επιστρέφοντες θαλάμους φαγητού μέχρι τη σειρά Eat to the Beat Concert που επιστρέφει, υπάρχει μια ολόκληρη δέσμη για εξερεύνηση στο φετινό Φεστιβάλ και σας παίρνουμε μαζί μας για να τα δείτε ΟΛΑ! Ακολουθήστε μας καθώς αναφέρουμε LIVE από το Φεστιβάλ του 2022 και φροντίστε να το ελέγξετε ξανά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς θα ενημερώνουμε συνεχώς αυτήν την ανάρτηση με περισσότερα βίντεο, φωτογραφίες και λεπτομέρειες!

Ημερομηνίες Φεστιβάλ

Το 2022 Food & Wine Festival της EPCOT ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου και θα τρέξει μέχρι το τέλος 19 Νοεμβρίου 2022.

Αυτό σας δίνει ΠΟΛΥ χρόνο για να σταματήσετε και να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει.

Άφθονος χρόνος για εξερεύνηση

Τώρα, ας ξεκινήσουμε τη μέρα μας στο EPCOT!

Ξεκινώντας

Φτάσαμε στο EPCOT πολύ νωρίς σήμερα το πρωί (πρέπει να φτάσουμε σε όλη τη διασκέδαση ASAP!). Φτάσαμε στο EPCOT γύρω 8:30 π.μ (το πάρκο άνοιξε επίσημα στις 8:30 π.μ.). Επιλέξαμε να περάσουμε από την κύρια είσοδο και δεν ήμασταν μόνοι.

Πλήθος για να μπείτε

Μόνο εμείς και μερικοί από τους πιο στενούς μας φίλους περιμένουμε να απολαύσουμε το πάρκο! 😂

EPCOT Πλήθη

Καθώς μπήκαμε μέσα από την κύρια είσοδο, βρήκαμε το Σήμανση Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού στις κύριες ζαρντινιέρες ακριβώς πριν από το Διαστημόπλοιο Γη.

Τόσο όμορφο!

Αυτό είναι ένα δημοφιλές σημείο για να σταματήσετε για μια φωτογραφία, οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε αρκετούς ανθρώπους να στέκονται τριγύρω και να περιμένουν την τέλεια λήψη τους!

Πόσο χαριτωμένος είναι ο Emile;!

Για να ξεκινήσετε το χρόνο σας στο Φεστιβάλ με τον σωστό τρόπο, φροντίστε να πάρετε ένα Διαβατήριο Φεστιβάλ.

Διαβατήριο Φεστιβάλ

Αυτό το εύχρηστο διαβατήριο περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με τους θαλάμους φαγητού, την ψυχαγωγία και τα εμπορεύματα που θα βρείτε στο Φεστιβάλ.

Πήραμε το διαβατήριό μας!

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό σας κάνοντας check out Η σελίδα μας με τα ΠΛΗΡΕΣ μενού για το Φεστιβάλ Φαγητού & Κρασιού 2022!

Μενού

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το δικό μας Αποκλειστικός χάρτης του Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού του DFBκαι κατεβάστε το δικό μας ΔΩΡΕΑΝ αποκλειστικό Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού στο DFB με δυνατότητα εκτύπωσης με όλες τις λεπτομέρειες του περιπτέρου!

Πλήθη

Όπως αναφέραμε παραπάνω, δεν ήμασταν μόνοι μας στο EPCOT κατά την έναρξη του Φεστιβάλ. Η ημέρα έναρξης ενός φεστιβάλ EPCOT μπορεί να είναι μια τεράστια κλήρωση για τα πλήθη. Επίσης, γενικά θα βρείτε πολλά πλήθη στα φεστιβάλ EPCOT τα Σαββατοκύριακα (όταν οι ντόπιοι βγαίνουν για να παίξουν). Λοιπόν, να το έχετε κατά νου όταν σχεδιάζετε τα ταξίδια σας!

Την ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ, είδαμε πολλά πλήθη μπροστά στο πάρκο, αλλά υπήρχαν ακόμα κενά και χώροι για περπάτημα.

Πλήθη

Τα μεγάλα πλήθη μπορεί να ισοδυναμούν με μεγάλες γραμμές στους θαλάμους φαγητού, οπότε φροντίστε να παρακολουθείτε αυτές τις γραμμές όλη την ημέρα. Και προσέξτε για ουρές στα δημοφιλή εμπορικά σημεία στο EPCOT (το Creations Shop είναι ένα από αυτά), ειδικά για τα εμπορεύματα περιορισμένης κυκλοφορίας του Φεστιβάλ Τροφίμων & Οίνου.

Μια άλλη ματιά στα πλήθη

Θα παρακολουθούμε τα επίπεδα του πλήθους όλη την ημέρα και θα σας ενημερώνουμε για ό,τι βλέπουμε.

Φαγητό και ποτά

Φυσικά, το κύριο αξιοθέατο στο Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού είναι… λοιπόν, το φαγητό και το κρασί! Θα περάσουμε από τους θαλάμους τροφίμων σήμερα, επομένως συνεχίστε να ελέγχετε για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με όλα τα είδη που τρώμε!

Μια ματιά στα μενού Booth

Να θυμάστε ότι δεν θα ανοίξουν αμέσως όλα τα περίπτερα. Παράκτιο φαγητό, Χαβάη, Mac & Eats, Brew-Wingκαι Το Noodle Exchange δεν θα ανοίξει μέχρι τις 15 Αυγούστου, γι’ αυτό έχετε αυτό υπόψη για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια πλήρη λίστα με τα περίπτερα και τα μενού για το Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού

Και κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σελίδα μας όπου θα δημοσιεύουμε τις πλήρεις κριτικές για το περίπτερό μας

Ψυχαγωγία

Από πλευράς διασκέδασης, φέτος το Η σειρά συναυλιών Eat to the Beat επέστρεψε! Φέτος, θα βρείτε συναυλίες από μεγάλα συγκροτήματα και τραγουδιστές από Παρασκευή έως Δευτέρα, με ντόπιους μουσικούς να παίζουν από Τρίτη έως Πέμπτη. Κάντε κλικ εδώ για την ΠΛΗΡΗΣ λίστα με τους καλλιτέχνες του Eat to the Beat!

America Gardens Theatre

Αν ελπίζετε να πιάσετε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ερμηνευτές (όπως το Boyz II Men, για παράδειγμα), ίσως θελήσετε να κάνετε κράτηση Φάτε στο πακέτο φαγητού Beat. Αυτά είναι διαθέσιμα με κράτηση εκ των προτέρων σε επιλεγμένα εστιατόρια EPCOT και μπορείτε επίσης να λάβετε ορισμένα περιορισμένα πακέτα ημερήσιας εστίασης σε ορισμένα μέρη (εάν υπάρχουν).

©Disney

Οι κρατήσεις για αυτά τα πακέτα φαγητού είναι πλέον διαθέσιμες για ημερομηνίες εντός 60 ημερών.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συναυλίες και τα πακέτα φαγητού Eat to the Beat

Δραστηριότητες

Το Food & Wine Festival μπορεί να επικεντρωθεί πολύ στο φαγητό και το κρασί (φυσικά), αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε! Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια πρόκληση φαγητού, μπορείτε να το ελέγξετε Emile’s Fromage Montageπου έχει επιστρέψει φέτος στο Φεστιβάλ με κάποιες ΑΛΛΑΓΕΣ.

Fromage Montage

Με αυτή τη δραστηριότητα, παίρνετε ένα διαβατήριο για το Φεστιβάλ, το οποίο θα αναφέρει μερικά από τα cheeeeesy πιάτα που πρέπει να αγοράσετε για να πάρετε μια σφραγίδα.

Λεπτομέρειες μοντάζ Fromage

Αποκτήστε τις απαιτούμενες 5 σφραγίδες και μπορείτε να παραδώσετε το Διαβατήριό σας για να λάβετε ένα ειδικό βραβείο.

Χώρος για τα γραμματόσημα

Φέτος όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Αντί να αναφέρετε μόνο 5 cheesy επιλογές ή περίπτερα από τα οποία πρέπει να αγοράσετε, Η Disney έχει απαριθμήσει 10(!) τυρώδη πιάτα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε.

©Disney

Ετοιμαστείτε λοιπόν να πάρετε το τυρί σας! Θα ελέγξουμε αυτήν τη δραστηριότητα και θα σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για αυτό.

Επιστρέφει επίσης φέτος Remy’s Ratatouille Hide & Squeak. Σε αυτήν τη δραστηριότητα, τα παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να αναζητήσουν φιγούρες Remy που έχουν κρυφτεί σε όλο το EPCOT. Μπορείτε να παραλάβετε έναν χάρτη για να ολοκληρώσετε αυτήν τη δραστηριότητα. Μόλις λάβετε τον χάρτη, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για να βρείτε τις φιγούρες. Ταιριάξτε τις φιγούρες με τα αυτοκόλλητα, τοποθετήστε τα αυτοκόλλητα στον χάρτη για να σημειώσετε πού βρήκατε κάθε Remy και βάλτε τον ολοκληρωμένο χάρτη σας για ένα βραβείο! Στο παρελθόν, τα βραβεία περιλάμβαναν πλαστικά ποτήρια και άλλα αντικείμενα. Σύντομα θα κοινοποιήσουμε ενημερώσεις σχετικά με αυτό!

Remy!

Και το ΝΕΟ για φέτος είναι το επερχόμενο Το Pluto’s Pumpkin Pursuit! Αυτό το κυνήγι οδοκαθαριστών θα τρέξει από 29 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου. Απέχουμε ακόμα μερικές εβδομάδες από την έναρξη αυτής της εμπειρίας, αλλά θέλαμε να το αναφέρουμε εδώ για να σας ενημερώσουμε! Με αυτήν την ειδική εκδήλωση, θα αγοράσετε έναν πίνακα παιχνιδιών και αυτοκόλλητα στις τοποθεσίες που συμμετέχουν, θα κυνηγήσετε κολοκύθες (διακοσμημένες έτσι ώστε να εμπνέονται από τους χαρακτήρες της Disney) γύρω από το πάρκο και, στη συνέχεια, θα επιστρέψετε τον πίνακα παιχνιδιού σας για ένα βραβείο! Αυτό είναι νέο για το φεστιβάλ φέτος, αλλά μοιάζει με μια δραστηριότητα που έχουμε δει στη Disneyland.

Εμπορεύματα

Αν ασχολείστε με τα εμπορεύματα, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε στο Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού. Θα βρείτε αυτιά Minnie, ζέρσεϊ από πνεύματα, κάθε είδους κύπελλα και ποτήρια και πολλά άλλα!

Μια ματιά στο εμπόρευμα

Φέτος, υπάρχουν 5 κύριες συλλογές εμπορευμάτων. Υπάρχει η συλλογή λογότυπων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ…

©Disney

…η συλλογή σεφ Μίκυ και Μίνι Μάους…

©Disney

…η συλλογή Princess Tiana…

©Disney

…η συλλογή Chef Figment…

©Disney

…και η Ετήσια Συλλογή Passholder Chef Remy! Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να διασκεδάσετε Το SPORK με θέμα το Remy και στο φετινό φεστιβάλ.

©Disney

Μείνετε συντονισμένοι για την πλήρη ματιά μας στα εμπορεύματα από το φετινό φεστιβάλ.

Δεν μπορείτε να φτάσετε στο EPCOT για το Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού; Μην αγχώνεσαι! Μπορείτε να παραλάβετε κάποια από τα εμπορεύματα του Φεστιβάλ Τροφίμων & Οίνου ONLINE αυτή τη στιγμή.

Κάντε κλικ εδώ για να ψωνίσετε τη συλλογή εμπορευμάτων EPCOT Food & Wine Festival 2022 online!

Και να θυμάστε ότι μπορείτε επίσης να παραλάβετε ένα διασκεδαστική δωροκάρτα στο Φεστιβάλ. Είναι ένα υπέροχο μικρό αναμνηστικό αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο EPCOT. Μπορείτε να φορτώσετε τη δωροκάρτα με τον προϋπολογισμό δαπανών του Φεστιβάλ και, στη συνέχεια, να βεβαιωθείτε ότι τηρείτε το ποσό δαπανών που έχετε ορίσει!

Μπορείτε επίσης να πάρετε μια δωροκάρτα

Και αυτό είναι το μόνο που έχουμε προς το παρόν!

Να θυμάστε ότι θα ενημερώνουμε αυτήν την ανάρτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οπότε φροντίστε να επιστρέψετε για όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες!

Αναζητάτε περισσότερες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε το φεστιβάλ φέτος; Δείτε τις αναρτήσεις μας παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Φεστιβάλ Φαγητού και Κρασιού EPCOT 2022;

Παραγγείλετε τον Οδηγό DFB για το 2022 EPCOT Food & Wine Festival e-Book σήμερα! Αυτό Οδηγός 250+ σελίδων To the Festival προσφέρει εμπιστευτικές συμβουλές και συμβουλές, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για να προγραμματίσετε την καλύτερη επίσκεψή σας στο Φεστιβάλ ποτέ.


Η αγορά σας περιλαμβάνει πολλά μπόνους αντικείμενα επίσης — συμπεριλαμβανομένων των νέων όσων υπάρχουν φέτος, ιδεών για σχέδια περιοδειών και α Εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου μενού World Showcase Booth να το έχετε μαζί σας καθώς τρώτε σε όλο τον κόσμο!


Παραγγείλετε την έκδοση του 2022 σήμερα! Μην χάσετε ούτε μια στιγμή διασκέδασης!

Χρησιμοποιήστε κωδικό Σεφ στο check-out με έκπτωση 20% στην τιμή κάλυψης!


Τι περιμένεις περισσότερο στο Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού της EPCOT; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment