Αγορά Black Friday Early With Target

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Ποιος δεν το κάνει αγαπώ μια καλή πώληση, ειδικά όταν είστε ήδη στο κυνήγι για δώρα; Ημέρες συμφωνίας στόχου επέστρεψαν και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι!

©Στόχος

Κάτι που μας αρέσει να κάνουμε είναι ξεκινήστε νωρίς τις αγορές των γιορτινών δώρων, έτσι δεν βιαζόμαστε την τελευταία στιγμή. Εκμεταλλευτείτε το γίνονται πολλές πωλήσεις από τώρα, ώστε να μπορείτε να τσεκάρετε τη λίστα σας χωρίς να σπάσετε τα χρήματα!

Εκτός από τις πωλήσεις, η Target προωθεί επίσης α Εγγύηση αντιστοιχίας τιμής διακοπών — εάν αγοράσετε ένα αντικείμενο στο Target και το πτώσεις τιμών μεταξύ 6 Οκτωβρίου και 24 Δεκεμβρίου, θα ταιριάξουν. Ενώ μπορείτε να αγοράσετε όλες τις προσφορές της Target εδώ, μοιραζόμαστε μερικές από αυτές κορυφαίες επιλογές μας για δώρα και άλλα απαραίτητα για τις γιορτές που θα είναι μεγάλα φέτος!

Φυσικά έπρεπε να ξεκινήσουμε αυτήν την ανάρτηση κάτι Disney! Αυτό το σετ ειδωλίων περιλαμβάνει την ατρόμητη Μοάνα που κρατά το αξιόπιστο κουπί της και φυσικά τη φοράει διάσημο κολιέ. Ο καλύτερος φίλος Maui φαίνεται πιο δυνατός από ποτέ και άλλοι χαρακτήρες ολοκληρώνουν το σετ για να είναι λίγο Μοάνα ο ανεμιστήρας μπορεί αναπαράγουν τις αγαπημένες τους στιγμές από την ταινία ή να φτιάξουν δικές τους ιστορίες!

Disney Princess Moana Adventure Pack (Αποκλειστικό στόχο)

Αυτό το σετ μπορεί θα βρείτε μόνο στο Targetοπότε αν αυτό είναι κάτι που πιστεύετε ότι θα ήταν ένα εξαιρετικό δώρο, σας προτείνουμε αρπάζοντάς το τώρα ενώ είναι σε προσφορά! Επειδή αυτό δεν θα πωληθεί πουθενά αλλού, υπάρχει ένα πιθανότητα να ξεπουληθεί πολύ πριν από τον Δεκέμβριο. Αν θέλετε να δείτε τις άλλες προσφορές τους για παιχνίδια, κάντε κλικ εδώ!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Disney Princess Moana Adventure Pack (Target Exclusive)!

Εμείς ειλικρινά δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς τα AirPods μας. Ποιος μπορεί να επιστρέψει στα ενσύρματα ακουστικά αφού τα χρησιμοποιήσει; Η προπόνηση είναι τόσο πιο εύκολο χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε τα μπερδεμένα καλώδια που εμποδίζουν και όταν πετάμε είναι υπέροχο να μπορούμε να τα βάζουμε μόνο όταν είμαστε έτοιμοι να πάρουμε έναν υπνάκο στο αεροπλάνο. Φυσικά, αυτά είναι πιο ακριβά από τα τυπικά ακουστικά σαςκαι αν η τιμή σας εμποδίζει να μετατρέψετε σε AirPods, τωρα ειναι η ωρα να κανω την εναλλαγή!

Ακουστικά Apple AirPods True Wireless Bluetooth

Κανονικά αυτά τα AirPods 2ης γενιάς θα σας κοστίσουν 130 $ ή περισσότερο, αλλά τώρα αμέσως πωλούνται μόνο για $89! Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τα AirPods στο παρελθόν, αυτό το σετ συνοδεύεται από μια εύχρηστη θήκη φόρτισης, οπότε όταν τελειώνει ο χυμός τους, απλώς βάλτε τα ξανά εκεί για μια γρήγορη φόρτιση. Αυτά έχουν τόνοι κριτικών 5 αστέρωνοπότε αν αισθάνεστε δύσπιστοι, προχωρήστε και κάντε τη βουτιά ή αγοράστε ως δώρο σε κάποιον που γνωρίζετε που θα τους άρεσε!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τα ακουστικά Apple AirPods True Wireless Bluetooth!

Οι κονσόλες παιχνιδιών είναι ένα από τα καλύτερα δώρα διακοπών. Πολλά παιδιά, έφηβοι, ακόμη και ενήλικες πεύκοι όλο το χρόνο, κοιτάζουν με λαχτάρα τη νεότερη κυκλοφορία. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να τους εκπλήξετε με μια νέα κονσόλα! Το Xbox Series S είναι η πιο πρόσφατη επανάληψη με γρήγορη απόδοση μαρμελάδα στο μικρότερο μέγεθος ποτέ.

Κονσόλα Xbox Series S

Το ωραίο με αυτό το Xbox είναι το ψηφιακή διεπαφή, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε και να αποθηκεύετε θήκες και θήκες φυσικών δίσκων παιχνιδιών! Οι παίκτες μπορούν να περιηγηθούν όχι μόνο σε νέους τίτλους αλλά ακόμη και σε παιχνίδια κυκλοφόρησε για το προηγούμενο Κονσόλες Xbox. Αυτή η κονσόλα συνήθως κοστίζει πάνω από 300 $, οπότε αυτή τη στιγμή το Target είναι απογείωση $50καθώς έχουν διαφορετικές επιλογές πληρωμής που σας επιτρέπουν κατανείμετε το κόστος αρκετούς μήνες!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε την Κονσόλα Xbox Series S!

Αυτή την εποχή του χρόνου δεν είναι μόνο για δώρα — μπορεί να έχεις οικογένεια έρχομαι για επίσκεψη, πράγμα που σημαίνει ότι αφήνετε χώρο για περισσότερους επισκέπτες! Είτε εσείς είτε οι επισκέπτες σας θα το χρησιμοποιήσετε, λαμβάνοντας ένα ωραίο στρώμα αέρα σώζει ζωές και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ηρεμία όταν το σπίτι σας είναι γεμάτο στα βράγχια. Είναι πολύ πιο εύκολο να απολαύσουν τη διαμονή τους όταν όλοι έχουν κοιμηθεί καλά!

Coleman GuestRest Διπλό Υψηλό Αερό Στρώμα Queen

Αυτό το στρώμα αέρα της Coleman είναι ένα γενναιόδωρος queen-size, ώστε κανείς να μην αναγκάζεται να κουλουριαστεί πάνω σε ένα πολύ μικρό δίδυμο. Αν δύο άνθρωποι Πρέπει να μοιραστείτε, δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό γιατί μπορεί να υποστηρίξει έως και 650 λίβρες! Λάβετε υπόψη σας, αυτό δεν περιλαμβάνει μια αντλία αέρα. Αν δεν έχετε, είναι και αυτό της Target και θα κάνει τη δουλειά!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Coleman GuestRest Διπλό Στρώμα Αέρα Βασίλισσα!

Εχετε μια με θλιμμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμιστό σε ένα κουτί κάπου στο γκαράζ ή τη σοφίτα σας που συνεχίζετε να βγάζετε χρόνο με το χρόνο; Το κάνουμε επίσης. Ας συμφωνήσουμε και οι δύο πέτα το δέντρο που έχει περάσει την ακμή του και αναβαθμίζω σε νέο μοντέλο φέτος!

Τεχνητά διαφανή φώτα χριστουγεννιάτικου δέντρου μήκους 7 ποδιών με προαναμμένο κασμίρ – Wondershop™

Το Target έχει δέντρα προς πώληση και αυτό από το Wondershop είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ωραίο και ψηλός, γεμάτος, Επιπλέον, αγαπάμε ένα καλό προφωτισμένο δέντρο για να μας εξοικονομήσει λίγο χρόνο κατά τη διακόσμηση! Μόλις ρυθμίσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι προσθέστε τα δικά σας στολίδια και είσαι έτοιμος. Επιπλέον, όταν παίρνετε πάνω από 100 $ έκπτωση, είναι πολύ δύσκολο να το παρατήσετε!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο με διάφανα φώτα μήκους 7 ποδών με προφωτισμένο κασμίρ – Wondershop™!

Τα επιτραπέζια παιχνίδια ξεκίνησαν γίνει πιο δημοφιλής κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και εξακολουθούν να είναι α αγαπημένη δραστηριότητα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους! Στόχος είναι να κάνετε μια συμφωνία όπου αγοράζετε δύο επιτραπέζια παιχνίδια και λαμβάνετε ένα δωρεάν, οπότε αν θέλετε να αποθηκεύω ή να έχετε μερικά που είχατε το μάτι σας, προχωρήστε και γεμίστε το καλάθι σας! Έχουν κλασικά παιχνίδια, σύγχρονα αγαπημένακαι λιγότερο γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια με κάρτες, οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι νέο;

Επιτραπέζιο παιχνίδι με κωδικές ονομασίες

Τονίζουμε ένα από τα τα αγαπημένα μας παιχνίδια, Κωδικές ονομασίες. Αυτό είναι ένα ομαδικό παιχνίδι που βασίζεται σε συνεργάτες που μπορεί να γίνει λίγο ανταγωνιστικό και έχουμε πάντα μια έκρηξη όταν το παίζεις! Αυτό το παιχνίδι έχει τόνοι κριτικών 5 αστέρων στο Target και είναι best-seller για κάποιο λόγο. Ρίξτε μια ματιά στα Codenames αν δεν το έχετε ξανακάνει και κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε όλα τα άλλα επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια με κάρτες που διατίθενται τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το επιτραπέζιο παιχνίδι Codenames!

LEGO. Πόλεμος των άστρων. Ο Μανταλοριανός. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Μπορεί να μην χρειαστεί, αλλά θα το κάνουμε. Αυτό το αξιολάτρευτο σετ BrickHeadz από χαρακτηριστικά LEGO δύο από τους καλύτερους χαρακτήρες, The Child και ο ίδιος ο Mandalorian. Αυτά τα σετ BrickHeadz είναι εξαιρετικά τόσο παιδιά όσο και ενήλικες, καθώς είναι σχετικά εύκολο να συνδυαστούν, αλλά κάνουν υπέροχα κομμάτια οθόνης μόλις ολοκληρωθούν.

LEGO BrickHeadz Star Wars The Mandalorian & The Child 75317

Οποιος Πόλεμος των άστρων ανεμιστήρας ή συλλέκτης θα ήθελαν να το λάβουν ως δώρο, οπότε γιατί να μην τους εκπλήξετε; Το καλύτερο κομμάτι? Αυτό το σετ είναι σημειώθηκε κάτω στα εκπληκτικά $11,05! Ο στόχος έχει σημειωθεί ΟΛΑ τα προϊόντα LEGO τους, μέχρι και 40% έκπτωση. Για να δείτε τα υπόλοιπα είδη και σετ LEGO σε προσφορά, κάντε κλικ εδώ!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το LEGO BrickHeadz Star Wars The Mandalorian & The Child 75317!

Μαζί με το σετ LEGO, θα μπορούσατε δημιουργήσει ένα σύνολο Πόλεμος των άστρων-θεματική σετ δώρου για κάποιον! Αυτό το απαλό πουκάμισο είναι απλά απολύτως αξιολάτρευτο, με όλα αγαπημένο πλάσμαχοιρινά, ντυμένα διαφορετικά Ο Τελευταίος Τζεντάι χαρακτήρες. Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα και για τον εαυτό σας!

Ανδρικό μπλουζάκι Star Wars The Last Jedi Porg Costumes

Αυτό το μπλουζάκι με χαλαρή εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για δώρο, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση, πιτζάμες, επόμενο ταξίδι της Disney, πραγματικά οτιδήποτε. Η Target έχει τόνους πωλήσεων σε ρούχα, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης 40% σε εξωτερικά ρούχα (αποθηκεύω πριν κρυώσει πραγματικά!), εκπτώσεις σε παιδικά και βρεφικά ρούχα, ακόμη και έκπτωση έως και 40% σε παπούτσια! Ίσως όλοι αποκτήσουν ένα σύνολο νέα γκαρνταρόμπα για τα χριστουγεννα!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το T-Shirt Ανδρικά Star Wars The Last Jedi Porg Costumes!

Νέα τεχνολογία κάνει πάντα ένα υπέροχο δώρο, ανεξάρτητα από την περίσταση. Κάντε το δώρο σε κάποιον δυνατότητα έξυπνου σπιτιού με ένα Echo Show, της Amazon πολυλειτουργικό οικιακή συσκευή. Το Echo Show μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρολόι, διαχείριση συναγερμών και χρονόμετρα, ενώ προβάλλετε τις φωτογραφίες και τα φόντο της επιλογής σας. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή!

Amazon Echo Show 5 (2η γενιά)

Ελέγξτε το δικό σας Ημερολόγιοδιαβάστε ή ακούστε τις ειδήσεις, πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις, ροή εκπομπών και μουσική — τι δεν μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα; Μπορείτε να το ρυθμίσετε σε μια κεντρική περιοχή του σπιτιού σας για να το χρησιμοποιήσετε λειτουργία κάμερας για να ελέγξετε τα πράγματα ενώ λείπετε ή να το χρησιμοποιήσετε στο κομοδίνο σας και να δημιουργήσετε ένα προσωπική ρουτίνα αφύπνισης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τη μέρα σας (μπορούμε να δούμε απόλυτα τους εαυτούς μας να τη χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο· ποιος άλλος θέλει να ξυπνά στον Κύκλο της Ζωής κάθε μέρα;). Αυτήν τη στιγμή, το Echo Show έχει σχεδόν 60% έκπτωση, οπότε αν είστε στην αγορά ή θέλετε έκπληξη σε κάποιον με αυτό, τώρα είναι η ώρα να αγοράσετε!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Amazon Echo Show 5 (2nd Gen)!

Οι ημέρες συμφωνίας στόχου είναι τρέχει από τώρα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, οπότε κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε όλες τις προσφορές και να ξεκινήσετε νωρίς τις γιορτινές σας αγορές!

Ενώ είστε σε διάθεση για ψώνια… έχετε ελέγξει τα αποκλειστικά γραφικά μπλουζάκια και τα εμπορεύματά μας στο DFB; Είναι πολύ διασκεδαστικά πράγματα να φοράτε στα πάρκα ή να επαναλαμβάνετε τη χαρούμενη θέση σας στο παντοπωλείο! Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφτείτε το DFB Merch Store!

Τι υπάρχει στη λίστα επιθυμιών δώρων σας φέτος; Ενημερώστε μας στα σχόλια, ίσως κάποιος που ψωνίζει για εσάς λάβει μια υπόδειξη!

Leave a Comment