Έχουμε γνωρίσει κάθε χαρακτήρα στο Disney World. Εδώ είναι τι δεν έχετε προσέξει γι ‘αυτούς.

Μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη συνάντηση με τους χαρακτήρες της Disney, αλλά…θα έκανες λάθος.

Ο Μίκυ και η Μίνι

Υπάρχουν όλων των ειδών τα μυστικά σχετικά με τις συναντήσεις και τους χαιρετισμούς των χαρακτήρων της Disney που πιθανότατα δεν έχετε παρατηρήσει ποτέ πριν και σήμερα αποσυσκευάζουμε μερικά από τα κορυφαία!

Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που πιθανώς ΔΕΝ έχετε προσέξει ΠΟΤΕ για τους χαρακτήρες που έχετε γνωρίσει στο Πιο Μαγικό Μέρος της Γης!

Ο Μίκυ *Μπορεί* να είναι δεξιόχειρας

Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε τον Μίκυ, προσπαθήστε να δείτε ποιο χέρι χρησιμοποιεί για να υπογράψει αυτόγραφα! Εσείς ενδέχεται ανακαλύψτε ότι ο Μίκυ (ως επί το πλείστον) είναι δεξιόχειρας. Οι οποίοι γνώριζαν?!

Μας αρέσει να βλέπουμε τον Μίκυ!

Υπάρχουν φορές που αυτό μπορεί να μην συμβαίνει πάντα, οπότε να το έχετε υπόψη σας. Αλλά θα θέλετε να παρακολουθείτε προσεκτικά και να βλέπετε τι εντοπίζετε!

Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι είναι «φίλοι» με τον Μίκυ είναι συχνά εκπαιδευμένοι να γράφουν με το δεξί τους χέρι ακόμα κι αν είναι φυσικά αριστερόχειρες.

Γεια, Μίκυ!

Και πάλι, να έχετε κατά νου ότι αυτό μπορεί να μην είναι πάντα να είναι η περίπτωση. Αλλά προσέξτε το κατά το επόμενο ταξίδι σας και ενημερώστε μας τι θα βρείτε!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πού μπορείτε τώρα να συναντήσετε τον Μίκυ ΚΑΙ τη Μίνι στο Disney World!

Οι χαρακτήρες είναι κολλημένοι στις ταινίες τους

Ευχηθήκατε ποτέ να μπορούσατε να ρωτήσετε τη Ραπουνζέλ για το τελευταίο βιντεοπαιχνίδι Mario; Ή μήπως ζήτησε από τον Μίκυ τη γνώμη του για τα τελευταία νέα; Λοιπόν, μην κρατάς την αναπνοή σου!

Ως επί το πλείστον, οι χαρακτήρες είναι συνήθως «κολλημένοι» στις ταινίες τους.

Τι είναι ο Mario;

Και όταν λέμε κολλημένοι στις ταινίες τους, το εννοούμε πραγματικά! Τις περισσότερες φορές, αυτό ισχύει για τη συγκεκριμένη ταινία από την οποία έχουν αφαιρεθεί, που σημαίνει ότι δεν ξέρουν ακόμη τι έχει συμβεί στα σίκουελ (ακόμα κι αν το κάνεις!). Για παράδειγμα, δεν θα ακούσετε πραγματικά την Ariel να μιλάει για την κόρη της, Melody, επειδή δεν έχει την κόρη της μέχρι The Little Mermaid II. Η Άριελ που συναντάτε είναι (γενικά) η Άριελ από την πρώτη ταινία, άρα τεχνικά δεν έχει πάρει ακόμα το Melody!

Αλλά μερικοί χαρακτήρες (όπως η Βασίλισσα Άννα και η Έλσα — που έχουν ενημερώσει την εμφάνιση Frozen II) μπορεί να αποτελεί εξαίρεση.

Η Άριελ χαιρετίζει τους επισκέπτες στο Βασιλικό Θέατρο της Ντίσνεϋλαντ

Επίσης (γενικά) δεν θα ακούσετε τους χαρακτήρες να μιλούν για τις τελευταίες τάσεις του TikTok, τους Jonas Brothers ή ακόμα και για κινητά τηλέφωνα. Κάποτε συναντήσαμε τη Χιονάτη και όταν της ζητήσαμε να βγάλουμε μια selfie με το τηλέφωνό μας, θαύμασε τον «μαγικό μας καθρέφτη» (γνωστός και ως κινητό).

Θυμηθείτε ότι το να ρωτήσετε χαρακτήρες για πράγματα έξω από τον κόσμο τους μπορεί να τους φέρει σε δύσκολη ή άβολη θέσηοπότε τώρα που ξέρετε ότι έχουν «κολλήσει» στις ταινίες τους, φροντίστε να το σεβαστείτε και να το έχετε υπόψη σας όταν συζητάτε μαζί τους!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις λεπτομέρειες που έχουν κοινοποιηθεί σχετικά με τον ΝΕΟ χώρο συνάντησης και χαιρετισμού χαρακτήρων που έρχεται στο EPCOT

Μετρούν τα δάχτυλά τους προσεκτικά!

Μπορεί να πιστεύετε αυτόματα ότι όλοι οι χαρακτήρες έχουν 5 δάχτυλα, αλλά θα κάνατε λάθος. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, ορισμένοι χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου του Μίκυ…

Γελοιοποίηση!

…Μίνι…

μινι το ποντίκι

…Ο Ντόναλντ και άλλοι έχουν μόνο…4 δάχτυλα!

Ντόναλντ Ντακ

Για λίγο, στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ορισμένοι χαρακτήρες άλλαξαν σε γάντια με 5 δάχτυλα, αλλά τελικά άλλαξαν στα 4 δάχτυλα στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Το σχέδιο με τα 4 δάχτυλα ταιριάζει με το στυλ κινούμενων σχεδίων ορισμένων από αυτούς τους χαρακτήρες. Σύμφωνα με το περιοδικό US Magazine, πολλοί χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων έχουν μόνο 4 δάχτυλα γιατί αυτό εξοικονομεί χρόνο και χρήμα για να τραβήξετε λιγότερα δάχτυλα.

Επιπλέον, το να έχετε λιγότερα δάχτυλα μπορεί μερικές φορές να κάνει το σχέδιο λίγο πιο όμορφο αισθητικά. Ο Walt Disney φέρεται να είπε κάποτε, «Η χρήση πέντε δακτύλων θα έκανε τα χέρια του Μίκυ να μοιάζουν με ένα μάτσο μπανάνες». 🍌 😂

Γεια, Γκούφυ!

Δείτε λοιπόν προσεκτικά αυτά τα χέρια την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο πάρκο και μετρήστε!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για έναν από τους καλύτερους τρόπους να γνωρίσετε ΔΩΡΕΑΝ χαρακτήρες στο Disney World

Το αυτόγραφό σας έχει κατασκευαστεί με προσοχή

Εάν έχετε πάρει ποτέ ένα αυτόγραφο από έναν χαρακτήρα της Disney, μπορεί να το έχετε κοιτάξει, να το θαυμάσατε και μετά να κλείσατε το βιβλίο αυτόγραφων ή να προχωρήσετε στην επόμενη συνάντηση και χαιρετισμό. Αλλά, θα σας ενθαρρύνουμε να κοιτάξετε λίγο περισσότερο αυτά τα αυτόγραφα για να δείτε πόσο εκπληκτικά μπορεί να είναι!

Αυτοί που είναι «φίλοι» με τους χαρακτήρες της Disney γενικά πρέπει να περάσουν τεστ αυτόγραφου προτού μπορέσουν να συναντήσουν επισκέπτες!

Οι αγκαλιές και τα αυτόγραφα είναι προσεγμένα

Έτσι, την επόμενη φορά που θα δείτε τα αυτόγραφα που έχετε συλλέξει, αφιερώστε ένα λεπτό για να εξετάσετε πραγματικά πόσο επιδέξια υπογράφηκε αυτό το αυτόγραφο και δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται ο φίλος σας της Disney για να πάρει προσεκτικά αυτό το αυτόγραφο σωστά.

Άριελ Αυτόγραφο

Δεν είναι αστείο! Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε συγκρίνετε προηγούμενα και τρέχοντα αυτόγραφα για να δείτε πόσο παρόμοια είναι (ή θα έπρεπε να είναι!).

Ένα αυτόγραφο της Άννας

Καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια σε αυτά και εργάζονται για να διατηρήσουν τα πράγματα συνεπή. Έτσι, για την υπογραφή της Anna, θα παρατηρήσετε ότι και οι δύο έχουν αυτή τη μικρή μπούκλα με το πρώτο “A”, το πρώτο “A” συνδέεται με το πρώτο “n”, το δεύτερο “n” είναι χωρισμένο και έχει λίγο ταλέντο στην κορυφή, και το τελευταίο «α» είναι μόνο του.

Αυτόγραφο της Άννας

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς τα ίδια — ακριβώς όπως η υπογραφή σας μπορεί να διαφέρει από καιρό σε καιρό — αλλά έχουν πολλά στοιχεία που σας δείχνουν πόση δουλειά έχει καταβληθεί για να διατηρηθούν παρόμοιες με τις εμπειρίες των επισκεπτών στα πάρκα!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για ΚΑΘΕ χαρακτήρα του Star Wars που μπορείτε να συναντήσετε στα πάρκα της Disney!

Η μεγάλη σας στιγμή δεν μπορεί να περιλαμβάνει απαραίτητα τον Μίκυ

Σχεδιάζετε μια πρόταση και θέλετε ο Μίκυ να ασχοληθεί με το μυστικό; Ή μήπως έχετε μια ανακοίνωση για το μωρό που θέλετε να συμβεί ακριβώς μπροστά στον Γκαστόν; Λοιπόν, μπορείς να ζήσεις αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές μπροστά στους χαρακτήρες, αλλά μην εκπλαγείτε αν οι χαρακτήρες απομακρυνθούν και δεν εμπλακούν στη μεγάλη μέρα σας.

Χαρακτήρες γενικά δεν πρέπει να εμπλέκονται εξαιρετικά σε μεγάλες στιγμές όπως αποκαλύψεις φύλου ή προτάσεις. Και δεν μπορούν να κρατήσουν το μωρό σας, οπότε μην ρωτάτε!

Ο Darth Vader δεν μπορεί πραγματικά να εμπλακεί στην πρότασή σας!

Οι χαρακτήρες μπορεί να βρίσκονται στην περιοχή της μεγάλης σας στιγμής ή μπορεί να βρίσκονται γύρω από το χώρο, αλλά συνήθως δεν μπορούν να παίξουν τεράστιο ρόλο στην κατάσταση. Όπως αναφέραμε παραπάνω, μπορεί να τους δείτε να απομακρύνονται για να δώσουν στους καλεσμένους λίγο χώρο, οπότε μην εκπλαγείτε με αυτό.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε σχεδιάσει την ιδιαίτερη στιγμή σας για να συμπεριλάβετε πραγματικά εσάς και τους άλλους καλεσμένους με τους οποίους είστε, αλλά μην βασίζεστε στους χαρακτήρες που παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτήν, διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να απογοητευτείτε.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικά από τα πιο εκπληκτικά μέρη που προτείνουν οι άνθρωποι στο Disney World

Υπάρχει ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ

Την επόμενη φορά που θα περιμένετε στην ουρά για να συναντήσετε έναν χαρακτήρα, κοιτάξτε να δείτε αν κάνει κάποιου είδους ειδικές κινήσεις των χεριών που απευθύνονται γενικά στους συνοδούς του χαρακτήρα τους (συνοδοί χαρακτήρων είναι τα μέλη του Cast που εργάζονται με τους χαρακτήρες και τους βοηθούν να τους καθοδηγήσουν εντός/εκτός σκηνής κ.λπ.).

Οι χαρακτήρες έχουν στην πραγματικότητα ΜΥΣΤΙΚΕΣ κινήσεις των χεριών μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αλληλεπιδράσουν με τους συνοδούς χαρακτήρων ενημερώστε τους πότε πρέπει να φύγουν από τη «σκηνή» ή άλλα πράγματα.

Γεια σου Όλαφ!

Έτσι, την επόμενη φορά που θα περιμένετε στην ουρά και θα δείτε έναν χαρακτήρα να συνοδεύεται “εκτός σκηνής”, δείτε αν έχουν κάνει συγκεκριμένες κινήσεις με το χέρι πριν απογειωθείτε. Μπορεί απλώς να ενημερωθείτε για τον μυστικό κωδικό που χρησιμοποιούν αυτοί οι χαρακτήρες για να επικοινωνούν βασικά πράγματα στους γύρω τους.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την κατάταξή μας για τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ γεύματα χαρακτήρων του Disney World!

Θέλετε να γνωρίσετε σπάνιους χαρακτήρες; Έχουμε συμβουλές!

Μπορεί να γνωρίζετε ήδη για τα «τυποποιημένα» σημεία για να συναντήσετε τον Μίκυ, τον Πήτερ Παν, τον Τσουμπάκα, τις Πριγκίπισσες και μερικούς άλλους πιο τυπικούς χαρακτήρες, αλλά τι γίνεται με απροσδόκητα σημεία συνάντησης και χαιρετισμού ή σπάνιων χαρακτήρων;

Λοιπόν, έχουμε μια εμπιστευτική συμβουλή! Ξέρατε ότι ένα από τα καλύτερα μέρη για να συναντήσετε «σπάνιους» χαρακτήρες είναι στο…EPCOT;

Νταίζη Ντακ!

Κοντά στην «πλάτη» του EPCOT — πάνω από το περίπτερο The American Adventure ή μερικές φορές από το World Showplace — μερικές φορές μπορείτε να βρείτε σπάνιους χαρακτήρες να εμφανίζονται σε απροειδοποίητες ώρες!

Γιατί; Λοιπόν, αυτά είναι τα πιο κρυμμένα μέρη όπου εκπαιδεύονται όσοι είναι «φίλοι» με τους χαρακτήρες της Disney πριν φτάσουν στα μεγάλα σημεία. Έτσι, μπορεί να δείτε 5 «σπάνιους» χαρακτήρες της Disney να εμφανίζονται όλοι ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ποιοι χαρακτήρες είναι οι ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΟΙ για να εντοπίσετε στο Disney World!

Και αυτή είναι η σύνοψή μας με τα ΜΥΣΤΙΚΑ της συνάντησης και χαιρετισμού των χαρακτήρων που πιθανότατα δεν γνωρίζατε ποτέ!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συναντήσεις και τις χαιρετισμούς των χαρακτήρων στα πάρκα, κάντε κλικ εδώ για τις Συνήθεις Ερωτήσεις για συναντήσεις και χαιρετισμούς, κάντε κλικ εδώ για να δείτε ποιοι χαρακτήρες συναντώνται και χαιρετίζουν είναι ξανά στο “κανονικό” και κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι συναντιούνται -και-χαιρετίσματα ΔΕΝ επέστρεψαν ακόμα!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα της Disney!

Μάθετε περισσότερα για τους χαρακτήρες της Disney

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Πόσα από αυτά τα μυστικά συναντήσεων και χαιρετισμού χαρακτήρων γνωρίζατε; Ποια σας εξέπληξαν περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment