Ένα εστιατόριο της Disneyland προσφέρει εκπτώσεις περιορισμένου χρόνου στους κατόχους μαγικών κλειδιών

Εάν πληρώνετε επιπλέον για να έχετε ένα ετήσιο πάσο για το Disney World ή το Disneyland Resort, μπορείτε να περιμένετε μερικά επιπλέον προνόμια.

Disneyland

Υπάρχουν εμπορεύματα Passholder και Magic Key Holder, εκπτώσεις σε εστιατόρια και ακόμη και οικονομίες που μπορείτε να σημειώσετε όταν αγοράζετε εισιτήρια ειδικών εκδηλώσεων. Και για το υπόλοιπο αυτού του μήνα, οι κάτοχοι μαγικών κλειδιών του Disneyland Resort μπορούν να προσθέσουν άλλο ένα προνόμιο σε αυτήν τη λίστα.

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι κάτοχοι του Magic Key μπορούν να εξοικονομήσουν 15% στα γεύματά τους στο Ballast Point στο Downtown Disney. Απλώς φροντίστε να έχετε μαζί σας το έγκυρο πάσο σας για να αποδείξετε την κατάστασή σας!

Ballast Point Brewing Co.

Η Ballast Point Brewing Co. είναι μία από τις κορυφαίες βιοτεχνικές ζυθοποιίες στη χώρακαι η τοποθεσία Downtown Disney άνοιξε το 2019. Φιλοξενεί ένα ζυθοποιείο έρευνας και ανάπτυξης τριών βαρελιών, μαζί με ένα νέο αμερικανικό εστιατόριο και υπαίθρια μπιραρία.

Πτήση μπύρας Ballast Point

Έτσι, αν είστε κάτοχος μαγικού κλειδιού και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο (ή αν το Ballast Point είναι ένα παλιό αγαπημένο σας) φροντίστε να πάτε πριν τελειώσει η 31η Αυγούστου για να διεκδικήσετε την έκπτωση σας. Θα βρισκόμαστε σε επιφυλακή για άλλους τρόπους με τους οποίους μπορούν να εξοικονομήσουν οι Passsholders τόσο στην ανατολική όσο και στη δυτική ακτή, και θα σας κρατάμε ενήμερους εάν ανακοινωθούν περισσότερες προσφορές.

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας στην Disney, συμπεριλαμβανομένων όλων των τελευταίων ανακοινώσεων σχετικά με ειδικές προσφορές για ξενοδοχεία και εισιτήρια. Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες να μοιραστούμε, ειδικά αν ταξιδεύετε με προϋπολογισμό!

9 από τα καλύτερα οικονομικά μεσημεριανά γεύματα στο Disney World — Κάντε κλικ εδώ!


Είστε κάτοχος μαγικού κλειδιού Disneyland Resort; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment