Ένα γιγάντιο Orange Bird Cake Pop and Cookie έφτασαν στο Disney World!

Εντάξει, πού βρίσκονται οι θαυμαστές μας του Orange Bird;

Πορτοκαλί πουλί!

Σας βλέπουμε — να χρησιμοποιείτε τα Orange Bird MagicBands σας, να πίνετε από τα Orange Bird Sippers σας, να φοράτε τα Orange Bird Minnie Ears και να συλλέγετε όλα αυτά τα εμπορεύματα EPCOT Flower and Garden Festival Orange Bird! Αν χρειάζεστε ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Orange Bird στη ζωή σας, υπάρχουν μερικά νέα σνακ που θα πρέπει να δοκιμάσετε!

Σωστά, υπάρχουν ΔΥΟ νέα σνακ αφιερωμένα σε αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα! Υπάρχει ένα Orange Bird Cake Pop (δεν πρέπει να συγχέεται με το GIANT Orange Bird Cake Pop που είδαμε προηγουμένως στο Grand Floridian Resort της Disney). Αυτό το cake pop είναι ΤΟΣΟ γλυκό, όμως, σωστά;

Orange Bird Cake Pop

Αλλά μετά υπάρχει το Μπισκότο Orange Bird. Είναι ένα μπισκότο Mickey, αλλά έχει το κερασάκι για να μοιάζει με Orange Bird, ή ένα πραγματικά σοκαρισμένο Orange Bird… ή κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε τόσο σίγουροι για αυτό, αλλά είναι ένα μπισκότο, οπότε είμαστε σίγουροι ότι είναι νόστιμο. Απλώς φαίνεται… κλειστό. Αυτό το πράγμα μας δίνει σοβαρές δονήσεις κ. Μπιλ. 😲

Εμ… εντάξει

Αν θέλετε να πάρετε στα χέρια σας αυτές τις λιχουδιές, θα τις βρείτε και στα δύο Zuri’s Sweets Shop στο Animal Kingdom της Disney.

Όσο είστε σε αυτό, μπορείτε επίσης να πάρετε μερικά άλλα γλυκά σνακ στο Zuri’s, όπως μπισκότα, cupcakes, λιχουδιές Rice Krispie, συσκευασμένες καραμέλες, μήλα καραμέλας και πολλά άλλα! Υπάρχει κάτι εδώ που σίγουρα θα ικανοποιήσει κάθε γλυκό!

Αναζητώντας ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σνακ στο Animal Kingdom, φροντίστε να σταματήσετε στο Creature Comforts (τοποθεσία Starbucks του Animal Kingdom) για να πάρετε ένα γιγάντιο ρολό κανέλας ή τον 50ο Εορτασμό Μίκυ Μους Dome!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα δοκιμάσετε αυτές τις λιχουδιές Orange Bird σύντομα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment