Ένας ρεαλιστικός προϋπολογισμός για το 2022 EPCOT Food and Wine Festival

Είναι σχεδόν ώρα για το 2022 EPCOT International Food and Wine Festival στο Disney World, και υπάρχει ΠΟΛΛΑ για προετοιμασία! Ξεκινά 14 Ιουλίου και τρέχει σε όλη τη διαδρομή μέχρι τις 19 Νοεμβρίου φέτος.

Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού EPCOT 2021

Πρώτα απ ‘όλα, θα θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα μενού των θαλάμων φαγητού, ώστε να μπορείτε να χαρτογραφήσετε ποια αντικείμενα θέλετε να πάρετε ενώ βρίσκεστε στα πάρκα. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τη σειρά για τη σειρά συναυλιών Eat to the Beat για να δείτε ποιος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί ενώ βρίσκεστε στο φεστιβάλ ή ακόμα και για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας γύρω από έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη! Σας προετοιμάζουμε με τον οδηγό μας για το φεστιβάλ, το δωρεάν εκτυπώσιμο για όλους τους θαλάμους φαγητού και μερικές καλές συμβουλές, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ! Λοιπόν, ας αναλύσουμε πώς φαίνεται ένας πραγματικός ρεαλιστικός προϋπολογισμός για το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της EPCOT.

Εισιτήρια πάρκου

Για να πάτε στο φεστιβάλ, πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο για να μπεις στο EPCOT — να! Το φεστιβάλ είναι προσβάσιμο σε όλους όσους έχουν είσοδο στο πάρκο, επομένως δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληρωμή για να παρακολουθήσετε ή κάτι τέτοιο. Τώρα, ΠΟι τιμές των εισιτηρίων της ark ποικίλλουν ανάλογα με την επίσκεψή σαςμε τις πιο πολυάσχολες ώρες να είναι συνήθως πιο ακριβές.

Φαγητό και κρασί!

Υπάρχουν πολλές ημερομηνίες για να δείτε αφού το φεστιβάλ διαρκεί περίπου 4 μήνες! Εχε στο νου σου οτι Τα εισιτήρια του Σαββατοκύριακου είναι συνήθως πιο ακριβά από τα εισιτήρια της εβδομάδαςέτσι ώστε να μπορεί να επηρεάσει τον προϋπολογισμό σας όταν σχεδιάζετε.

Ευτυχώς για εσάς, έχουμε ήδη καταλάβει ποιες μέρες είναι οι Φθηνότερες για να επισκεφτείτε το φεστιβάλ! Η πλειοψηφία τους είναι μέσα Αύγουστος και Σεπτέμβριος, με τις τιμές Οκτωβρίου και Νοεμβρίου να είναι υψηλότερες. Κατά τη διάρκεια των 4 μηνών, οι τιμές των εισιτηρίων για μία ημέρα, η είσοδος σε ένα πάρκο κυμαίνονται από $109-$159 για κάθε εισιτήριο.

EPCOT κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού 2021

Όταν σχεδιάζετε, να έχετε κατά νου ότι αυτό το κόστος θα αλλάξει ανάλογα με το πότε επισκέπτεστε το φεστιβάλ, οπότε φροντίστε να δείτε τις ημερομηνίες που θέλετε να πάτε για να λάβετε μια ακριβή εκτίμηση για τον προϋπολογισμό σας!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις Φθηνότερες ημέρες για να επισκεφτείτε το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της EPCOT το 2022!

Φαγητό

Τώρα για την κύρια εκδήλωση: ΦΑΓΗΤΟ! Λοιπόν, είναι το κύριο γεγονός για εμάς, τουλάχιστον. Και, είναι συνήθως το πράγμα για το οποίο θα ξοδέψετε τα περισσότερα χρήματα στο φεστιβάλ, εκτός και αν αγοράσετε ένα ΜΑΖΙ εμπορεύματα (το κάνετε!). Στο Food and Wine, όπως και στα άλλα Φεστιβάλ EPCOT, υπάρχουν διάσπαρτοι θάλαμοι φαγητού με διαφορετικά θέματα σε όλο το πάρκο.

Tangierine Cafe Spread 2021

Τα είδη διατροφής τείνουν να κοστίζουν μεταξύ $4-$8και τα ποτά τείνουν να κοστίζουν μεταξύ $5-$9 (με κάποιες ακραίες τιμές). Έτσι, το μέσο κόστος για κάθε είδος φαγητού ή ποτού στο φεστιβάλ είναι περίπου $7. Αυτά είναι σχεδόν όλα μικρά πιάτα ή μερίδες, οπότε μην περιμένετε να βγει μια μπριζόλα πλήρους μεγέθους σε ένα πιάτο. Αλλά, αυτό είναι καλό σε αυτή την περίπτωση, γιατί σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε περισσότερα πράγματα! Και, δεν θα είναι ολική απώλεια αν καταλήξετε να μισείτε απολύτως κάτι.

Ιαπωνία 2021

Υπάρχουν 25 περίπτερα και το φετινό φεστιβάλ, μαζί με κάποιες επιπλέον τοποθεσίες. Ρεαλιστικά, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να πάρετε κάτι από κάθε περίπτερο, μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ φαγητό ή/και ποτό! Θα μπορούσατε πιθανώς να το κάνετε αν το κάνετε Πραγματικά ώθησε τον εαυτό σου και μοιράστηκε αντικείμενα με άλλα άτομα. Και, αν το κάνατε αυτό, θα ξοδεύατε γύρω $175 χρησιμοποιώντας τη μέση τιμή των αντικειμένων, και αυτό μόνο αν τηρείτε ένα πράγμα σε κάθε περίπτερο.

Γαλλία 2021

Όμως, γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν τόσο πολύ χώρο και χρόνο στο στομάχι ενώ βρίσκονται στα πάρκα, έτσι ρεαλιστικά, ας πούμε ότι παίρνετε συνολικά 15 είδη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα σας έκανε να ξοδεύετε μεταξύ $100 έως $150 ανά άτομοκαι αφήνει χώρο για μερικές από αυτές τις ακριβότερες επιλογές ποτών ή εάν θέλετε να πάρετε περισσότερα από ένα πράγματα σε ένα περίπτερο.

Αλλά θυμηθείτε, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αντικείμενα με άτομα στην ομάδα σας για να μειώσετε το κόστος και να δοκιμάσετε περισσότερα πράγματα. Όλα εξαρτώνται από το πόσο πεινάς!

Noodle Exchange Bowls 2021

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνετε στον προϋπολογισμό σας όσο είστε στο Φεστιβάλ Φαγητού και Κρασιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα αγαπημένα μας κόλπα — πάρτε μια δωροκάρτα! Όχι, όχι σαν μια δωροκάρτα που σας δίνει κάποιος άλλος (αν και σίγουρα θα βοηθούσε με το κόστος!), αλλά μια που πληρώνετε μόνοι σας, φορτώνοντας το ακριβές ποσό χρημάτων που θέλετε να ξοδέψετε σε αυτήν, με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε υπερβείτε τον προϋπολογισμό!

Οι δωροκάρτες μπορούν να σας βοηθήσουν στον προϋπολογισμό για το ταξίδι σας!

Τώρα, δεν πρόκειται να το συμπεριλάβουμε στον ρεαλιστικό προϋπολογισμό, αλλά αν θέλετε να πάρετε ένα Eat to the Beat Dining Package ενώ βρίσκεστε στο φεστιβάλ, θυμηθείτε ότι κοστίζει επιπλέον μετρητά! Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην τιμή εδώ.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα 3 σχέδια προϋπολογισμού μας για τα φεστιβάλ EPCOT!

Εμπορεύματα

Ας μιλήσουμε σχετικά εμπορεύματα. Αυτό σίγουρα δεν είναι απαραίτητο στο φεστιβάλ, αλλά είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς θα θέλετε να πάρετε μαζί σας κάποιο αναμνηστικό από το Food and Wine! Έτσι, αν θέλετε όντως κάποια εμπορεύματα από το φεστιβάλ, φροντίστε να αφήσετε λίγο χώρο στον προϋπολογισμό σας για αυτό.

Εμπορεύματα τροφίμων και κρασιού το 2021

Λάβετε υπόψη ότι τα εμπορεύματα της Disney είναι συνήθως πιο ακριβό από τα ίδια είδη ειδών που θα βρίσκατε στα καταστήματα στο σπίτι (δεν θα ήταν υπέροχο αν υπήρχαν τιμές στόχοι στη Disney, όμως;!). Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ διαφορετικά αντικείμενα που κυκλοφορεί η Disney για το φεστιβάλ, οπότε θα μιλήσουμε μόνο για μερικά από τα πιο δημοφιλή πράγματα.

Συλλογή Φεστιβάλ Logo 2021

Spirit Jerseyμικρό στο Disney World είναι συνήθως μεταξύ $70 έως $80ενώ κανονικό κοντομάνικο μπλουζάκια βρίσκονται μεταξύ $30 έως $40. κύπελλα όπως τα Tervis Tumblers ή τα είδη Corkcicle τρέχουν μεταξύ τους $25-$35. Και, Αυτιά Μίνι και Μίκυ μπορεί συνήθως να βρεθεί μεταξύ $30-$40.

Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού 2021 Minnie Ears

Λοιπόν, ας πούμε ότι παίρνετε 2 εμπορεύματα σε λογικές τιμές όσο είσαι στο φεστιβάλ. Συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού για το φαγητό σας, αυτό πιθανότατα θα σας φέρει κοντά $200 συνολικά για την ημέρα, συν το κόστος του εισιτηρίου σας στο πάρκο. Τώρα, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι σίγουρα θα ξοδέψετε 200 $ για κάθε άτομο ενώ βρίσκεστε στο φεστιβάλ — εξαρτάται εντελώς από το πόσο τρώτε, πίνετε, μοιράζεστε και αγοράζετε. Ο καθένας θα έχει διαφορετικές προτιμήσεις, οι οποίες θα έχουν διαφορετικό κόστος.

Ωστόσο, αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια γενική ιδέα για το πώς θα είναι η κατανάλωση μιας αξιοπρεπούς ποσότητας αντικειμένων και η αγορά εμπορευμάτων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ!

Αυστραλία 2021

Θέλετε να προετοιμαστείτε ακόμα περισσότερο για Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού της EPCOT? Σε έχουμε! Μπορείτε να δείτε τον πλήρη οδηγό μας για το φεστιβάλ, όλα τα μενού φαγητού, όλα τα ΝΕΑ τρόφιμα φέτος, τη σειρά ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.

Και να θυμάστε, ακόμα και με την αγορά ενός εισιτηρίου για το πάρκο, εσείς Πρέπει ακόμα να κάνετε κράτηση για Park Pass για το EPCOT για να μπείτε μέσα στο πάρκο, όπως πρέπει να κάνετε στα άλλα πάρκα! Θα συνιστούσαμε να αγοράσετε το εισιτήριό σας και να κάνετε την κράτησή σας όσο πιο γρήγορα μπορείςγιατί οι μέρες μπορεί να εξαντληθούν και να κλείσουν.

Στοιχεία μενού Μεξικού Booth 2021

Θα τσεκάρουμε τα πάντα στο φεστιβάλ, από τους θαλάμους φαγητού μέχρι τη διασκέδαση, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο DFB για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ κάλυψη του Διεθνούς Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού EPCOT 2022!

4 Πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το Φεστιβάλ Φαγητού και Κρασιού EPCOT 2022!

Είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Φεστιβάλ Φαγητού και Κρασιού EPCOT 2022;

Παραγγείλετε τον Οδηγό DFB για το 2022 EPCOT Food & Wine Festival e-Book σήμερα! Αυτό Οδηγός 250+ σελίδων To the Festival προσφέρει εμπιστευτικές συμβουλές και συμβουλές, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για να προγραμματίσετε την καλύτερη επίσκεψή σας στο Φεστιβάλ ποτέ.


Η αγορά σας περιλαμβάνει πολλά μπόνους αντικείμενα επίσης — συμπεριλαμβανομένου του νεότερου αυτού του έτους, ιδεών για σχέδια περιοδειών και α Εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου μενού World Showcase Booth να το έχετε μαζί σας καθώς τρώτε σε όλο τον κόσμο!


Παραγγείλετε την έκδοση του 2022 σήμερα! Μην χάσετε ούτε μια στιγμή διασκέδασης!

Χρησιμοποιήστε κωδικό Σεφ στο check-out με έκπτωση 20% στην τιμή κάλυψης!

Θα πάτε φέτος στο Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της EPCOT; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment