Ένας πλήρης οδηγός για τη Minnie Vans στο Disney World

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η περιήγηση στο Disney World μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένη.

Μίνι Βαν

Πρέπει να πάρετε λεωφορείο ή βάρκα; Το monorail ή ένα αυτοκίνητο; Με την προσθήκη του Skyliner της Disney, μπορείτε ακόμη και να ταξιδέψετε μέσω γόνδολας στον ουρανό για να μεταβείτε από το ένα μέρος στο άλλο. Τώρα υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να μετακινηθείτε στα πάρκα γιατί η Minnie Vans επέστρεψε! Λοιπόν, τι είναι τα Minnie Vans και πώς λειτουργούν; Μην φοβάστε, γιατί μοιραζόμαστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη Minnie Vans!

Ξεκινήστε τους κινητήρες σας (εντάξει, ίσως όχι τους κινητήρες ΣΑΣ), γιατί Η Minnie Vans επέστρεψε επίσημα στο Disney World. Μετά από μια παύση δύο ετών, αυτά τα πουά οχήματα μεταφέρουν και πάλι επισκέπτες σε όλη την ιδιοκτησία της Disney World.

Μίνι Βαν

Τα Minnie Vans λειτουργούν από την υπηρεσία rideshare Lyft και διαθέτουν τα εμβληματικά χαρακτηριστικά της Minnie, όπως τα κόκκινα και άσπρα πουά, ακόμη και το φιόγκο της. Αν και η υπηρεσία λειτουργεί από τη Lyft, είναι αποκλειστική για την Disney World και οι επισκέπτες πρέπει να βρίσκονται στην ιδιοκτησία για να χρησιμοποιήσουν το Minnie Vans. Οι επισκέπτες παραλαμβάνονται σε καθορισμένες τοποθεσίες για ταξιδιώτες που μοιράζονται τη βόλτα κοντά στην είσοδο ή τον βρόχο του λεωφορείου σε κάθε πάρκο — απλώς αναζητήστε την πινακίδα Minnie Van!

Σήμανση Minnie Van

Δεν θα έχετε κανέναν οδηγό Lyft να χειρίζεται το βαν σας, καθώς τα Minnie Vans λειτουργούν από ειδικά εκπαιδευμένα μέλη του Disney Cast. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός σας μπορεί ακόμη και να μπορεί να μοιραστεί κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες και ειδικές συμβουλές μαζί σας στο ταξίδι σας!

Ποιος δεν θα ήθελε να οδηγήσει σε ένα πουά αυτοκίνητο;!

Εάν έχετε κάνει ποτέ μια βόλτα με το Lyft, ξέρετε ότι η τιμή εξαρτάται από την απόσταση που θα διανύσετε από την παραλαβή έως την παράδοση — και αυτό συμβαίνει και εδώ με τη Minnie Vans, επομένως καμία βόλτα δεν θα κοστίζει το ίδιο. Τα Minnie Vans δεν είναι μία από τις δωρεάν προσφορές μεταφοράς της Disney.

Λογότυπο Minnie Van

Στην πραγματικότητα, όταν προσπαθήσαμε να συνδέσουμε μια διαδρομή από το Magic Kingdom στο Animal Kingdom της Disney, το κόστος της διαδρομής ήταν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το κανονικό τέλος στάθμευσης για τα πάρκα — περίπου 35 $.

©Lyft

Φυσικά, αυτό μπορεί να μην συμβαίνει πάντα, καθώς ακόμη και τα Minnie Vans υπόκεινται στην αυξανόμενη τιμολόγηση που συνοδεύει τις υπηρεσίες rideshare. Ουσιαστικά, σε περιόδους μεγαλύτερης κίνησης το κόστος της διαδρομής σας θα αυξηθεί — επομένως οι τιμές υπόκεινται συνήθως σε αλλαγές.

©Lyft

Οι βόλτες είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή 6:30 και 12:30 εκκρεμεί διαθεσιμότητα και αυτές οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν. Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια του ταξιδιού με Minnie Van σε σύγκριση με μια κανονική παλιά διαδρομή Lyft είναι η συμπερίληψη έως και 2 δωρεάν παιδικών καθισμάτων, εάν σας ζητηθούν, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα μικρά σας είναι ασφαλή. Το Minnie Vans μπορεί να φιλοξενήσει έως έξι άτομα και υπάρχει αρκετός χώρος στο πίσω κάθισμα για αποσκευές για κάθε επισκέπτη και ακόμη και ένα καρότσι ή δύο.

Καθίσματα αυτοκινήτου σε Minnie Van

Πριν από το κλείσιμο που σχετίζεται με την πανδημία το 2020, οι επισκέπτες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Minnie Van για να μεταβούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο (MCO) στο Disney World. Ωστόσο, αυτή η υπηρεσία δεν έχει επιστρέψει ακόμη. Η Disney δεν έχει κοινοποιήσει πότε θα μπορούσαμε να περιμένουμε να επιστρέψουν οι βόλτες από και προς το MCO, αν και η υπηρεσία εξακολουθεί να αναφέρεται στον ιστότοπο (αν και “προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη”).

Μέσα σε ένα Minnie Van

Δυστυχώς, ένα από τα μειονεκτήματα του Minnie Vans (εκτός από το κόστος) είναι ότι μπορείτε να κάνετε μόνο τόσο πολύ εκ των προτέρων προγραμματισμό και προετοιμασία. Οι διαδρομές δεν μπορούν να προγραμματιστούν πολύ νωρίτερα, καθώς εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα του οδηγού, αν και υπάρχει η επιλογή να προγραμματίσετε εκ των προτέρων εάν το ταξίδι σας είναι στο άμεσο μέλλον.

Είναι ένα μικροσκοπικό Minnie Van!

Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε πριν από το ταξίδι σας εάν σκοπεύετε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία Minnie Van είναι να κατεβάσετε και να εξοικειωθείτε με την εφαρμογή Lyft! Εδώ θα μπορείτε να δείτε τις τιμές του Minnie Van και να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι. Μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας εκ των προτέρων, ώστε όταν έρθει η ώρα, να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

©️Lyft

Το Minnie Vans θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες ή επισκέπτες που θέλουν να έχουν ιδιωτική μεταφορά προς ή από τοποθεσίες στην ιδιοκτησία της Disney. Οικογένειες με παιδιά που χρειάζονται καθίσματα αυτοκινήτου μπορούν να επωφεληθούν από το Minnie Vans σε μια κανονική επιλογή κοινής χρήσης, καθώς τα δωρεάν καθίσματα αυτοκινήτου είναι ένα εξαιρετικό προνόμιο.

Οι επισκέπτες που αναζητούν γρηγορότερους τρόπους για να μετακινηθούν με την ιδιοκτησία μπορούν να σκεφτούν και το Minnie Vans, επειδή παρόλο που η δωρεάν μεταφορά της Disney World μπορεί να είναι εξαιρετική — συχνά μπορεί να πάρει πολύ χρόνο!

Λεωφορείο Disney

Αν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε το Minnie Vans για να μετακινηθείτε στο Disney World, απλώς κατευθυνθείτε στην εφαρμογή Lyft ενώ βρίσκεστε στο ακίνητο και επιλέξτε ένα Minnie Van ως το όχημά σας. Από εκεί, θα πρέπει να είστε στο δρόμο σας!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη μεταφορά της Disney World; Έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για κάθε επιλογή εδώ. Αν πετάτε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο και αναζητάτε τρόπους για να φτάσετε στο Disney World τώρα που η υπηρεσία Magical Express έχει διακοπεί, ρίξτε μια ματιά στο Mears Connect ή στο The Sunshine Flyer!

Αυτά είναι τα μαθήματα μεταφοράς της Disney World που μάθαμε με τον ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος να μετακινηθείτε στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment